Svaka čast...ali zar je potrebno uvijek navesti ime poduzeća koje dariva? Ovako izgleda kao da je donirano u promidžbene svrhe, što je veoma jadno!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svaka čast...ali zar je potrebno uvijek navesti ime poduzeća koje dariva? Ovako izgleda kao da je donirano u promidžbene svrhe, što je veoma jadno!
Jadna djeca, pa ne moraju zato što imaju hendikep patiti i sa Apple računalom.
Jadna djeca, pa ne moraju zato što imaju hendikep patiti i sa Apple računalom.
oni i amerikanci.
Ne kužim ovo oš pod lipom, je li to u nekoj vezi s onim filmom Kino Lika, ćini mi se i sa onim oš me ... ???
Lijepo od njih na donaciji..
Autor ovog teksta je mogao barem staviti pravilni naziv ove škole kada je objavljivao isti, on glasi ''Nad Lipom'' a ne pod lipom....
Pozdrav
Glavno da ime firme piše pravilno, i da ljube sliku S.Jobsa svako jutro prije posla
Lijepo od njih na donaciji..
Autor ovog teksta je mogao barem staviti pravilni naziv ove škole kada je objavljivao isti, on glasi ''Nad Lipom'' a ne pod lipom....
Pozdrav

Jesu do sada obavijestili sve medije o svom" dobročinstvu" donacijom 1 (slovima=jednog) iMac-a?
Ako jesu onda je vrijeme da pogase reflektore i da se Mac pospremi u ured ravnateljice jer korist od te fensi-šmensi sprave toj jadnoj djeci ravna je nuli.
Makar se mučili i BSOD-om, što je zanemarivi problem naspram onoga koji ta djeca imaju i proživljavaju, puno bi bilo korisnije da su dobili desetak makar i starih PC-a.
I kad sam već kod toga, siguran sam da svatko od vas-nas na forumu ima negdje neku zaboravljenu komponentu.
Pa zašto onda ne bi npr. u režiji BUG-a prikupili svu tu starudiju, složili od toga više-manje iskoristiva računala i poklanjali bez pompe i samoreklame.
Eto BUG-ovci...pročita li netko kojim slučajem ovaj post... "rukavica je bačena".
Ma dajte... Da je darovano 10-ak iMac-ova, ajde nekako..., ali 1, (jedan, ONE). Pa to nije vrijedno spomena... Možda bude na Novoj i RTL-u...
kako lošeeee....