iMac za OŠ "Pod lipom"

poruka: 14
|
čitano: 2.101
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iMac za OŠ "Pod lipom"".
17 godina
neaktivan
iMac za OŠ "Pod lipom"

Svaka čast...ali zar je potrebno uvijek navesti ime poduzeća koje dariva? Ovako izgleda kao da je donirano u promidžbene svrhe, što je veoma jadno!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: iMac za OŠ "Pod lipom"
kedzo777 kaže...

Svaka čast...ali zar je potrebno uvijek navesti ime poduzeća koje dariva? Ovako izgleda kao da je donirano u promidžbene svrhe, što je veoma jadno!

Dobro jutro!
17 godina
neaktivan
iMac za OŠ "Pod lipom"

Jadna djeca, pa ne moraju zato što imaju hendikep patiti i sa Apple računalom.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ormuz kaže...

Jadna djeca, pa ne moraju zato što imaju hendikep patiti i sa Apple računalom.

Da, bolje je da treniraju zivce kad im se pojavi BSOD!!!Viče
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
neaktivan
os x je jedini sustav koji i oni mogu shvatiti.
oni i amerikanci.
i nogom u guzicu je korak naprijed
18 godina
neaktivan
a i tam ce do izrazaja doci eplov mis s jednom tipkom.
i nogom u guzicu je korak naprijed
17 godina
neaktivan
devil kaže...
a i tam ce do izrazaja doci eplov mis s jednom tipkom.

Mislim da čak i ta djeca kuže što su touch senzori i znaju koristiti sve 4 tipke.
Do Not Feed The Trolls!
17 godina
iMac za OŠ "Pod lipom"

Ne kužim ovo oš pod lipom, je li to u nekoj vezi s onim filmom Kino Lika, ćini mi se i sa onim oš me ... ???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iMac za OŠ "Pod lipom"

Lijepo od njih na donaciji..

Autor ovog teksta je mogao barem staviti pravilni naziv ove škole kada je objavljivao isti,  on glasi ''Nad Lipom'' a ne pod lipom....

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2008 22:37 (mariola).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Glavno da ime firme piše pravilno, i da ljube sliku S.Jobsa svako jutro prije posla

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
18 godina
neaktivan
mariola kaže...

Lijepo od njih na donaciji..

Autor ovog teksta je mogao barem staviti pravilni naziv ove škole kada je objavljivao isti,  on glasi ''Nad Lipom'' a ne pod lipom....

Pozdrav

bolje i to nego da je "iPod lipom" Smijeh
17 godina
neaktivan
iMac za OŠ "Pod lipom"

Jesu do sada obavijestili sve medije o svom" dobročinstvu" donacijom 1 (slovima=jednog) iMac-a?

Ako jesu onda je vrijeme da pogase reflektore i da se Mac pospremi u ured ravnateljice jer korist od te fensi-šmensi sprave toj jadnoj djeci ravna je nuli.

Makar se mučili i BSOD-om, što je zanemarivi problem naspram onoga koji ta djeca imaju i proživljavaju, puno bi bilo korisnije da su dobili desetak makar i starih PC-a.

I kad sam već kod toga, siguran sam da svatko od vas-nas na forumu ima negdje neku zaboravljenu komponentu.

Pa zašto onda ne bi npr. u režiji BUG-a prikupili svu tu starudiju, složili od toga više-manje iskoristiva računala i poklanjali bez pompe i samoreklame.

Eto BUG-ovci...pročita li netko kojim slučajem ovaj post... "rukavica je bačena".

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iMac za OŠ "Pod lipom"

Ma dajte... Da je darovano 10-ak iMac-ova, ajde nekako..., ali 1, (jedan, ONE). Pa to nije vrijedno spomena... Možda bude na Novoj i RTL-u...

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iMac za OŠ "Pod lipom"

kako lošeeee....

Mjenjam teglu kiselog kupusa za yugu!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: