od ovoga mi jedino bolje izgleda cyborg rat 9
meni jedino nije jasno sta ce g tipke na misu
jel bi se ove sastrane mogle isprogramirat ko na g9 da koriste kao back i foward na netu i folderima ?
Ovo izlgeda sjajno. Bas sam razmisljao da kupim mx518 za laptop ali sad cu ipak to malo odgodit i ustedit za ovog. Mislim da logitech zna kako napravit dobrog bezicnog misa, ipak pravi vec ne znam koliko godina.
I da kupiš MX518, ne bi zažalio. Miš je prestrašan! Koristim ga jedno cca5 godina, i nema šanse da ga mijenjam. Fino leži u ruci, dvije tipke za palac (back/forward) su mu zakon, i što je najvažnije, ni nakon toliko godina se nije istrošio?! Mikro prekidači rade kao i prvog dana.
Jedini bad je što je malo (pre)velik za laptop:-(
570 kn u Protisu, no nije došao u Microline tako da je ta cijena tu bezveze.
meni jedino nije jasno sta ce g tipke na misu
jel bi se ove sastrane mogle isprogramirat ko na g9 da koriste kao back i foward na netu i folderima ?
Bi sto posto. Mozes na njih stavit sta hoces. Od back/forward pa do win+e i jos vise
Da mi je te slusalice imati za gaming (cod i tako ti FPS-i),ostalo mi netreba,imam odlican mis,a tipkovnica mi nije nesto bitna da svijetli.
Ovo izlgeda sjajno. Bas sam razmisljao da kupim mx518 za laptop ali sad cu ipak to malo odgodit i ustedit za ovog. Mislim da logitech zna kako napravit dobrog bezicnog misa, ipak pravi vec ne znam koliko godina.
I da kupiš MX518, ne bi zažalio. Miš je prestrašan! Koristim ga jedno cca5 godina, i nema šanse da ga mijenjam. Fino leži u ruci, dvije tipke za palac (back/forward) su mu zakon, i što je najvažnije, ni nakon toliko godina se nije istrošio?! Mikro prekidači rade kao i prvog dana.
Jedini bad je što je malo (pre)velik za laptop:-(
Nije mi problem nositi okolo 17" laptop tako da mi nebi bio problem nostiti ni misa bez obzira koliki je. Imam Odlican ruksak u koji stane ogroman mis, slusalice laptop, punjac 2l soka, mrezni kabel...
Mozda ga i kupim ako ne budem imao novaca za ovog.
Da mi je te slusalice imati za gaming (cod i tako ti FPS-i),ostalo mi netreba,imam odlican mis,a tipkovnica mi nije nesto bitna da svijetli.
meni je dosta bitno da svjetli jer kad npr pisem nesto u 3 ujutro ne vidim tipke xD
i zanima me dali je dobar bass na tim logitech slusalicama
znaci jesu li dobre za mjzu ili samo za igre?
meni je dosta bitno da svjetli jer kad npr pisem nesto u 3 ujutro ne vidim tipke xD
i zanima me dali je dobar bass na tim logitech slusalicama
znaci jesu li dobre za mjzu ili samo za igre?
Ako toliko kostaju i ogromne su,i to od Logitecha onda naravno da udara bass sigurno,ali u mjeri da ti ne razvali uho.
Jedino mi trebaju slušalice ali 1000 kn je previše :D
a ja cu si kupit dva kompleta
neznam nikog ko to ima niti nikog ko bi to moga platit!!!
pa to je pola cjene stolnog racunala?!
a vi? kolka je cjena vasih periferija?
ja imam tipkovnicu za 100 i mis za 100, zvcnike za 100 a slusalice za 40 kn.
mislim da sam precvise novaca dao.
i nije mi jasno oni koji imaju taj novac ili previse rade pa ih takve stvari ne zanimaju,
ili su im roditelji lopovi,
a oni koji otimaju od vlastitih usta da si kupe ti su definitivno nejebice!!
ja jednostavno nemam na sto drugo pare trosit dok drugi klinci trose pare okolo po krcmaj da se naduvaju gemišta ili cega ja kupujem nest takvo (a nisam neki bogatas) makar nisam neki extremni gamer kad kupim motor cu na njega a za sad mi je komp ljubimac
i nije mi jasno oni koji imaju taj novac ili previse rade pa ih takve stvari ne zanimaju,
Ko ima novaca i ko zeli ulagati i da bolje radi na PC-u sigurno ce izdvojiti nesto novaca za periferiju..
Lijepo je to ali je to sve skup sport...
Miš je super sexy. Baš me zanima kako će se ponašati u FPS-ovima.
Ne znam zašto te gamerske tipkovnice nemaju tipke kratkog hoda, puno bolje su za brzo tipkanje po wasd i sl.
Ne znam zašto te gamerske tipkovnice nemaju tipke kratkog hoda, puno bolje su za brzo tipkanje po wasd i sl.
Meni bas i nisu za igranje.
cijena g700 572 kn nisam znao da je toliko pao euro hmm, evo jedno hittrik pitanje
sta je bolje logitech g500, g5, g9, g9x ili g700
edit : g500 vs g9x
99€ je 720 kn!
kak si ti to racuno?
euro je 7,2 kn
A oni trenuci kad moraš mahnito nabijat po spaceu?
kak si ti to racuno?
euro je 7,2 kn
"Zainteresirani za G700 trebaju izdvojiti 100 eura" a najjeftinije kod nas je 572 kn
A oni trenuci kad moraš mahnito nabijat po spaceu?
Opet mi je drazi duboki hod. Bas sam isprobavao ovu na laptopu (laptop je 8710w i ima vrhunsku tast )vs logitech g15 v2 i za pisanje je daleko bolja laptopska dok je za gaming malo bolja g15 sto se tice tvrdoce tipki.
EDIT: WTF. Bas gledam review od g700 i ima 9 tipki NE UKLJUCUJUCI SCROLL LJEVU I DESNU I SCROLL LJEVO-DESNO. Znaci ima 4 tipke na boku 3 kod ljevog klika i dvije iza kotacica. Bolesno.
jednostavno- NE
Pas mater jesan se zaje*a. Nekidan sam kupio MX Performance :(
Gdje ima za kupit kod nas taj miš? I koja mu je cijena?
Slike: http://www.engadget.com/photos/logitech-g700-hands-on/#3236422
Sad bi najrađe prodao svoje G35 (makar su mi ljepše) i kupio G930 samo zato jer su bežične,a što se tiče miša on će biti sljedeći kad moj MX1000 rikne.
najs!!!
na tipkovnici mi se jako svidja sto je glavni enter veliki! na mojoj staroj g15 je onaj u jednom redu i nikad se nisam na njega navikao (u firmi svi enteri veliki) pa sad koristim onaj enter na numpadu
ak slusalice budu imale zvuk barem kao g35 onda super.. jedino g35 su mi ispocetka bile malo teske, al naviknes se brzo... ove ce zbog baterija vjerojatno biti malo teze.
a mis mi se cini prva liga - zbog wow-a sam presao s g9 na razer nagu! jedva cekam isprobat ovoga, mozda se vratim logitechu :)
svako ljeto nas logitech iznenadi s necim novim i privlacnim :D
i to je lose?
LOOOL fakat onda ti ni netreba mis...
kupi si kuglicu...
i to je lose?
LOOOL fakat onda ti ni netreba mis...
kupi si kuglicu...
Ma mogu ti reci da sam razocaran :(
Hahahhaha
Nejebice?
uuuuuuuuuuu Jako tesko ;)
Imam dvoje djece a pogledaj ergelu pod moj pc a i tnakirov ;)
Mada za njegovu nejebicu necu nista reci ;)
@tnakir
Kad neces mene slusas. Ja ti rekoh da ne lezi dobro u ruci al ti neces slusas. ;)
Bojim se da cu ga spremit u kutiju i vratit se na revolution. Tipke za naprijed/nazad su lose postavljene. Onu dole tipku za mijenjanje osjetljivosti slucajno kliknem. Jedino sto je ok je senzor.