Dizajn je uistinu prekrasan!
Ne tako jeftino ali sexy, moram si nabaviti onako tipkovnicu
g 510 ili g19 koja je bolja?
i jel slusalice se mogu spojit kablem da postanu zicne i ne trose bateriju?
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Trablo im dugo da skopiraju mambu sa ovim zicano bezicnim sistemom .I taman 30E niza cijena za konkurentnost.
Edit sad vidio zvucna u tipkovnici.Ajoj stvarno su postali bezidejni
cijena g700 572 kn nisam znao da je toliko pao euro hmm, evo jedno hittrik pitanje
sta je bolje logitech g500, g5, g9, g9x ili g700
edit : g500 vs g9x
tipkovnica ista ko g110 samo sta nema lcd i to je to, a uopce neznan bi li mi puno pomogao ako bi i uopce xD
tipkovnica ista ko g110 samo sta nema lcd i to je to, a uopce neznan bi li mi puno pomogao ako bi i uopce xD
ja bi prije reko da je tipkovnica ista ko g19 samo sto ima slabiji lcd
One slusalice su isto kao i G35 (sto sam nedavno kupio i cekam da dodju) samo sto su bezicne.
Ovaj G700 mis mi se stvarno svidja. Jos je kod nas cijena dosta niza od ovdje navedenih 100€, pa je to jos bolje.
Hrpa tipki sto volim, mogucnost bezicnog rada, specifikacije na papiru odlicne - pa sta vise pozeljeti 
Nadam se da ce kad je spojen raditi isto kao i bilo koji vrhunski zicani mis.
Takodjer, ako je dovoljno velik (osobno bi volio da je nekih 5-10% veci od G500 - bio bi onda savrsene velicine) i ako su materijali dobri na dodir (a po slikama mi se bas ne cine takvi) mogao bi se na jesen kada bude veca ponuda i malo nize cijene pocastiti s jednim.
ja bi prije reko da je tipkovnica ista ko g19 samo sto ima slabiji lcd
eF ti i pogledaj malo bolje
http://www.logitech.com/en-roeu/gaming/mice-keyboard-combos?WT.ac=bc|825|5902
cijena g700 572 kn nisam znao da je toliko pao euro hmm, evo jedno hittrik pitanje
pa gdje to?
ja imam namjeru prodat svoj g9x kupit g700 uz g19 ili g510 i g930
pa nezz gdje ima za kupit
Sad moram smisliti kak kupit novog miša i tipkovnicu za 1500 kn a da žena nos ne objesi.
pa gdje to?
ja imam namjeru prodat svoj g9x kupit g700 uz g19 ili g510 i g930
pa nezz gdje ima za kupit
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=logitech+g700&cod=&cdo=&firma=-1&order=&smjer=&submit=Pretra%C5%BEi
taman zelim kupiti novog misa jer mi na ovom geniusovom srotu otisao kotacic odavno.
cekao sam onog saitekovog cyborga ali nikako da dodje,tako da je ovaj moj :)
oduvijek sam htio wireles mis ali sam se bojao kupiti zbog laga u igrama itd a ovaj ako ne bude radio zadovoljavajuce u igrama prikljucim mu kabal i tocka :)
malo mi je glupo sad su napravili wireles/wire mis i slusalicu a tipkovnicu ne :(
evo ga na, a ja taman jucer ubo g9x, al dobro ajd necu se bunit mis je stvarno avion, osim mouse3 tipke
Logitech je odkad znam za sebe radio vrhunske proizvode, pa tako i ovaj put. Svaka čast, pogotovo njihovom supportu, dodes iz grada pijan, proliješ pivom po mišu, požališ se i oni ti pomognu :D
misevi su 100% isti osim obilka
Tipkovnica zbilja izgleda impresivno, možda čak i dostojna zamjene G15. A što se tiče miša ipak ga prvo trebam uzeti u ruke, bez toga ne mogu suditi...
Tipkovnica zbilja izgleda impresivno, možda čak i dostojna zamjene G15. A što se tiče miša ipak ga prvo trebam uzeti u ruke, bez toga ne mogu suditi...
tipkovnica je definitivno bolja od g15
Ovo izlgeda sjajno. Bas sam razmisljao da kupim mx518 za laptop ali sad cu ipak to malo odgodit i ustedit za ovog. Mislim da logitech zna kako napravit dobrog bezicnog misa, ipak pravi vec ne znam koliko godina.
Sick.
Jedva sam cekao da se okrenu Razer-ovm stilu.
sto vi mislite jel bi mogao prodat g9x za 400kn?
i dodam 200 pa da kupim ovaj :P
probaj
Sick.
Jedva sam cekao da se okrenu Razer-ovm stilu.
Ja tu ne vidim Razerov stil, hvala Bogu.
probaj
probat cu sigurno ali me zanima dali to nije neko pretjerivanje
Nije, jedino ako je vidno oštećen. 300-ak KN realno, ali ima njih koji bi dali i za 400.
probaj
probat cu sigurno ali me zanima dali to nije neko pretjerivanje
Nemoj probat. Kome cu onda ja prodat svoj g9. Hehehe. Necu ga prodavat jer mi ipak fali jos jedan dobar mis. Vidim ljudi ga hvale. Jedino mi baterije ne izgledaju bas nesto uvjerljive i kvalitetne.
Ovaj review nije tako los. Kaze da mis i nije bas udoban. Moram priznati da su mogli dodati malo gume ili neceg da bude udobniji. Mozda je i udoban nisam probao ali bas mi i ne izgleda.