Meni je još u prošlu srijedu sa windows updateom došao i IE9...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kasnite ko trudnici stvari...
"Do sada je nadogradnja nuđena samo korisnicima beta i RC verzija IE9, dok su ostali korisnici morali sami potražiti i instalirati novi Microsoftov preglednik Interneta."
I ja sam u cetvrtak imao ponudjen IE9 kroz update...ali Bug kao i uvijek za korak ispred svih :D
"Do sada je nadogradnja nuđena samo korisnicima beta i RC verzija IE9, dok su ostali korisnici morali sami potražiti i instalirati novi Microsoftov preglednik Interneta."
Praviš me glupim, ha????
IE9 uopće nisam imao tako da mi nadogradnje za betu ili RC nisu mogle biti ponuđene.
Ja sam ga dobio sa updateom jos 06.04.
Praviš me glupim, ha????
IE9 uopće nisam imao tako da mi nadogradnje za betu ili RC nisu mogle biti ponuđene.
To mi nije bila namjera, igleda da je autor vijesti kriv za nesporazum!
Naravno da jest. Kasne sa vijesti dobrih tjedan dana! A na koncu, koga i briga za IE9 pored Firefoxa, Chromea, Opere, Safaria....
Naravno da jest. Kasne sa vijesti dobrih tjedan dana! A na koncu, koga i briga za IE9 pored Firefoxa, Chromea, Opere, Safaria....
IE9 je sasvim ok. Cesto isprobavam i usporedjujem razlicite browsere i IE9 je konacno dobar browser. Istinabog, za njega covjek treba imati novije racunalo i malo jaci procesor, ali sto se moze...
Ja sam ga dobio sa updateom jos 06.04.
Ista stvar i kod mene....a to se moze vidjeti i u mojem postu kojega sam ovdje napisao.
Dosao mi 6.4. uz Win update. i to nikakva RC verzija ili bilo sta sl. Isto tako nisam ni imao nikakvu RC verziju (ili Betu) instaliranu posto nisam pratio (niti me zanimao) razvoj IE 9 tako da ovo sto pise u tekstu nije tocno (ni blizu):
Osobno nemam ništa protiv IE9 i MS-a, ali zar se ovo ne kosi sa onim zbog čega su već kažnjeni i zbog čega su moravi stavit onaj Browser Choice? Mislim da je ovo u biti ista jer većina korisnikad označava sve update-ove za download.
Osobno nemam ništa protiv IE9 i MS-a, ali zar se ovo ne kosi sa onim zbog čega su već kažnjeni i zbog čega su moravi stavit onaj Browser Choice? Mislim da je ovo u biti ista jer većina korisnikad označava sve update-ove za download.
Ne, jer je ovo samo update za IE8... 
Praviš me glupim, ha????
malina22 govori istunu jer sam ja imao pnudjeb ie9 u update 17.4
Meni IE9 ne radi na visti 64.
Instalira se i nakon toga kad ga pokrenem ništa. Pojavi se nakratko u procesima i nestane.
Meni IE9 ne radi na visti 64.
Instalira se i nakon toga kad ga pokrenem ništa. Pojavi se nakratko u procesima i nestane.
Meni radi bez problema na visti 64.
možda sad i Windows useri konačno dobiju pristojan web browser kekekekekke
možda sad i Windows useri konačno dobiju pristojan web browser kekekekekke
A što ti tu keketaš...,nisu ovo ni jaslice , ni dječji vrtić...barem bi tako trebalo biti, ali pojedinci na ovom forumu kao da su u toj grupaciji ?!
Dajte se konačno malo uozbiljite !!!!