IE9 u Windows Updateu

poruka: 17
|
čitano: 2.450
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "IE9 u Windows Updateu".
16 godina
neaktivan
IE9 u Windows Updateu

Meni je još u prošlu srijedu sa windows updateom došao i IE9...

13 0 hvala 0
17 godina
IE9 u Windows Updateu

Kasnite ko trudnici stvari...

Mentalist je moj idol...

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: IE9 u Windows Updateu
marko227 kaže...

"Do sada je nadogradnja nuđena samo korisnicima beta i RC verzija IE9, dok su ostali korisnici morali sami potražiti i instalirati novi Microsoftov preglednik Interneta."

16 godina
IE9 u Windows Updateu

I ja sam u cetvrtak imao ponudjen IE9 kroz update...ali Bug kao i uvijek za korak ispred svih :D

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Joco55 kaže...
marko227 kaže...

"Do sada je nadogradnja nuđena samo korisnicima beta i RC verzija IE9, dok su ostali korisnici morali sami potražiti i instalirati novi Microsoftov preglednik Interneta."

Praviš me glupim, ha????

IE9 uopće nisam imao tako da mi nadogradnje za betu ili RC nisu mogle biti ponuđene.

17 godina

Ja sam ga dobio sa updateom jos 06.04.

16 godina
neaktivan
marko227 kaže...

Praviš me glupim, ha????

IE9 uopće nisam imao tako da mi nadogradnje za betu ili RC nisu mogle biti ponuđene.

To mi nije bila namjera, igleda da je autor vijesti kriv za nesporazum!

16 godina
neaktivan

Naravno da jest. Kasne sa vijesti dobrih tjedan dana! A na koncu, koga i briga za IE9 pored Firefoxa, Chromea, Opere, Safaria....

16 godina
protjeran
marko227 kaže...

Naravno da jest. Kasne sa vijesti dobrih tjedan dana! A na koncu, koga i briga za IE9 pored Firefoxa, Chromea, Opere, Safaria....

IE9 je sasvim ok. Cesto isprobavam i usporedjujem razlicite browsere i IE9 je konacno dobar browser. Istinabog, za njega covjek treba imati novije racunalo i malo jaci procesor, ali sto se moze...

15 godina
neaktivan
Eld kaže...

Ja sam ga dobio sa updateom jos 06.04.

Ista stvar i kod mene....a to se moze vidjeti i u mojem postu kojega sam ovdje napisao.

Dosao mi 6.4. uz Win update. i to nikakva RC verzija ili bilo sta sl. Isto tako nisam ni imao nikakvu RC verziju (ili Betu)  instaliranu posto nisam pratio (niti me zanimao) razvoj IE 9 tako da ovo sto pise u tekstu nije tocno (ni blizu):

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 13:53 (win32).
17 godina
neaktivan
IE9 u Windows Updateu

Osobno nemam ništa protiv IE9 i MS-a, ali zar se ovo ne kosi sa onim zbog čega su već kažnjeni i zbog čega su moravi stavit onaj Browser Choice? Mislim da je ovo u biti ista jer većina korisnikad označava sve update-ove za download.

Unless Silkroad has a hole i can stick it in, i prefer spending money on the girlfriend... ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 14:13 (dark_wizz).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
dark_wizz kaže...

Osobno nemam ništa protiv IE9 i MS-a, ali zar se ovo ne kosi sa onim zbog čega su već kažnjeni i zbog čega su moravi stavit onaj Browser Choice? Mislim da je ovo u biti ista jer većina korisnikad označava sve update-ove za download.

Ne, jer je ovo samo update za IE8... {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 14:16 (SupremeCommander).
14 godina
neaktivan
marko227 kaže...
Joco55 kaže...
marko227 kaže...

Praviš me glupim, ha????

malina22 govori istunu jer sam ja imao pnudjeb ie9 u update 17.4

17 godina
IE9 u Windows Updateu

Meni IE9 ne radi na visti 64.

Instalira se i nakon toga kad ga pokrenem ništa. Pojavi se nakratko u procesima i nestane.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pixel kaže...

Meni IE9 ne radi na visti 64.

Instalira se i nakon toga kad ga pokrenem ništa. Pojavi se nakratko u procesima i nestane.

Meni radi bez problema na visti 64.

17 godina
neaktivan

možda sad i Windows useri konačno dobiju pristojan web browser  kekekekekke{#}

17 godina
neaktivan
hondo kaže...

možda sad i Windows useri konačno dobiju pristojan web browser  kekekekekke{#}

A što ti tu keketaš...,nisu ovo ni jaslice , ni dječji vrtić...barem bi tako trebalo biti, ali pojedinci  na ovom forumu kao da su u toj grupaciji ?!

Dajte se konačno malo uozbiljite !!!!

-- Kaj buš ti bum i ja --
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice