IE8 Beta 2 u kolovozu

poruka: 4
|
čitano: 854
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "IE8 Beta 2 u kolovozu".
17 godina
neaktivan
IE8 Beta 2 u kolovozu

Kakvi su ovo screen-shootovi?

Ovo mi lici na uradak u photoshopu, a ne na prave ekrane. Od kada ie ima spelling checker, undo ili pak status bar sa page 1 od 1?

Uzeli decki ekrane worda, nacrtali par kucica i evo pametni bugovci objavili.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2008 16:42 (plavooki).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
IE8 Beta 2 u kolovozu

Nakon što sam pobrisao cijeli IE sa svog kompjutera, ovo mi uz Firefox stvarno ne treba.

Naravno (ne bi Micro$oft bio to što je) prestao je raditi pregled servisa, defragmentacija, pregled uređaja, update i još toga bitnoga.

I nakon nove instalacije IE, poruka ista: "Instaliraj IE veći od 5", a ono 7 na kompjuteru (i to radi).

Niti service pack 3 nije uspio završiti i popraviti stvar.

Kako sam lijen za reinstalaciju, postavio sam AutoPatcher, zamjenske programe za service, defragmentaciju i ostalo.

Kako su mi za posao u firmi potrebni windowsi, sada rade onako kako Micro$oft ne želi: bez Internet Explorera.

Trebalo bi ih sudski natjerati da ga moraju maknuti sa kompjutera, ali ne kako sada radi micanje, koje samo briše ikonice.

Nije fer prema Firefoxu i Operi...

Nikola Tesla and My Thoughts: http://free-ri.htnet.hr/Branko/index.html

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: IE8 Beta 2 u kolovozu

kaj prcas kad ne znas? i onda je ms kriv. krivi su useri.

17 godina
RE: IE8 Beta 2 u kolovozu
branko kaže...

Nakon što sam pobrisao cijeli IE sa svog kompjutera, ovo mi uz Firefox stvarno ne treba.

Naravno (ne bi Micro$oft bio to što je) prestao je raditi pregled servisa, defragmentacija, pregled uređaja, update i još toga bitnoga.

I nakon nove instalacije IE, poruka ista: "Instaliraj IE veći od 5", a ono 7 na kompjuteru (i to radi).

Niti service pack 3 nije uspio završiti i popraviti stvar.

Kako sam lijen za reinstalaciju, postavio sam AutoPatcher, zamjenske programe za service, defragmentaciju i ostalo.

Kako su mi za posao u firmi potrebni windowsi, sada rade onako kako Micro$oft ne želi: bez Internet Explorera.

Trebalo bi ih sudski natjerati da ga moraju maknuti sa kompjutera, ali ne kako sada radi micanje, koje samo briše ikonice.

Nije fer prema Firefoxu i Operi...

Kasniš par godina.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice