IE pada, Chrome raste

poruka: 102
|
čitano: 19.518
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "IE pada, Chrome raste".
17 godina
neaktivan
RE: IE pada, Chrome raste
karakteran kaže...
NEW_MAN kaže...
Ima 60% jer od tih 60% njih 50% nema pojma da postoje drugi browseri.
IE je ok browser i ništ više.

to je najobičnija laž. puno drugih korisnika znaju za barem ova tri FF, O i GC.

još jedan dokaz mojoj teoriji. pshiloška pomoć nekima je nažalost neophodna. lagati da bi se zaštitio svoj voljeni browser od fijaska na tržištu nije normalno stanje uma.

kad bi bolje sagledao to nije laž. mi koji znamo o kompovima smo rijetki. većina je zapravo zatvorenu u IE i msn. koriste samo fejsbuk i ništa im više ne treba. kad im kažeš nešto kao chrome donosi odlično ubrizanje i poboljšan js ili tako nešto-njih nije briga. a sučelje im baš ne možeš tek tako opisat.

to što je new man reko je istina. sad ne znam šta ćeš, ostani na ie, ali zapamti ovo što smo rekli. slobodno ti koristi, ali postoje po dosta stvari bolji browseri.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
protjeran
@bokile

ja ne tvrdim da je IE najbolji.
ja samo tvrdim da je za nas prosječne korisnike (koji nismo web designeri itd) IE odličan izbor. jednostavan, oku ugodan i brz. probao sam sve do jednog i opet se vratio IE samo zato jer je ova ostala trojka bila ružna i kompliciranija od IE što se tiče rukovanja. i to je to.
Let Justice Be Done, Though the Heavens Fall
15 godina
neaktivan
karakteran kaže...
@bokile

ja ne tvrdim da je IE najbolji.
ja samo tvrdim da je za nas prosječne korisnike (koji nismo web designeri itd) IE odličan izbor. jednostavan, oku ugodan i brz. probao sam sve do jednog i opet se vratio IE samo zato jer je ova ostala trojka bila ružna i kompliciranija od IE što se tiče rukovanja. i to je to.

ok, tvoje misljenje......Napredniji korisnik (od prosecnog) je korisnik koji provodi vise od 2 sata dnevno za kompjuterom (ako izuzmemo facebook, twitter...) onaj koji radi nesto prakticno i potrebno, bilo da je to word i paint ili photoshop i dreamweaver recimo (dreamweaver je za izradu sajtova pa ga spominjem jer si spomenuo web dizajnere)

ali vredjanje korisnika drugih browsera.....malo je previse.....nisam bas sve komentare citao ali i to sto sam procitao bilo je previse............

15 godina
protjeran
@bokile
previše je bilo vidjeti linč i harangu kompleksaša na mene jedinog koji je stao u obranu funkcionalnosti IE za nas prosječne korisnike koji na netu, btw, provodimo puno više od dva sata dnevno. odakle ti taj "lucidan" podatak da svi koji na netu provode više od dva sata jesu napredni korisnici? i ja nešto napravim u paintu kad mi treba, u wordu također, a prije sam nešto kreirao i u PS. i opet nisam napredni korisnik. čudne definicije imaš.
a da se osvrćem na sve laži ovdje izrečene kao na ovu gornju da netko ima računalo samo za FB je gnusna laž i vi svi to znate. isto kao i ona da FB korisnici nemaju pojma što je to FF, O i GC.
15 godina
protjeran

@new man

savršeno potvrđuješ moju teoriju. pročitaj si post još jednom, čemu tolika mržnja? psihološka pomoć ti je neophodna. dopusti si pomoći.

neću se osvrtat na notornu laž koju si izrekao da svi koji su čuli za tu trojku koriste nešto od toga. da imaš iole dodira sa stvarnošću ne bi tako nešto ni pomislio, a kamoli rekao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 13:41 (karakteran).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
ti si troll kojem je dosadno i mene si našel jebat s pričama o psihološkoj pomoći.
Moj voljeni browser? Ti si glup ili si jednostavno mentalno zaostali ako misliš da neko ima voljeni browser.Browser je prozor u ili na internet i tak mi je sve jedno kak taj prozor izgleda i ko ga proizvodi.

Lik je polupa lončiće i odveo komentare o browseima u skroz retardirane vode. Čitam i nemogu virovat o čemu se raspravlja.

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tony kaže...

Lik je polupa lončiće i odveo komentare o browseima u skroz retardirane vode. Čitam i nemogu virovat o čemu se raspravlja.

šta je ovo? godišnja konvencija korisnika FF, O i GH?

nadam se da će mod zaključat temu, a ja vas pozdravljam.

16 godina
neaktivan
karakteran kaže...

@new man

savršeno potvrđuješ moju teoriju. pročitaj si post još jednom, čemu tolika mržnja? psihološka pomoć ti je neophodna. dopusti si pomoći.

neću se osvrtat na notornu laž koju si izrekao da svi koji su čuli za tu trojku koriste nešto od toga. da imaš iole dodira sa stvarnošću ne bi tako nešto ni pomislio, a kamoli rekao.

Dođeš tu i  yebeš ljude u zdrav mozak,govoriš im kak im treba psihološka pomoć,daj pogledaj svoje postove zvučiš mi ko mutavi applovi fanatici.Tebi niko ne pljuje po voljenom IE samo ti ljudi pokušavaju objasnit neke stvari,al tvoj mozak očito ne prima te informacije.Čitam tvoje postove neznam dal da se počnem smijat ik da te pošaljem u rodno mjesto.A ako već tolko voliš svoj IE koristi ga,boli mene briga dal ga ti koristiš il ne,nama tu na forumu to jako puno znači kaj ga braniš,neznam kak ću moč spaat večeras znajuči da neko tolko gorljivo brani komad softwera.

15 godina
protjeran

vrlo jednostavno...60% ljudi su oni koji rade zato što moraju neki posao na kompu,pa im se ne da petljati i mijenjati browser...mislim na tete po uredima,starije generacije koje su izgubile radost u životu i samo odrađuju posao...

15 godina
neaktivan
karakteran kaže...
@bokile
previše je bilo vidjeti linč i harangu kompleksaša na mene jedinog koji je stao u obranu funkcionalnosti IE za nas prosječne korisnike koji na netu, btw, provodimo puno više od dva sata dnevno. odakle ti taj "lucidan" podatak da svi koji na netu provode više od dva sata jesu napredni korisnici? i ja nešto napravim u paintu kad mi treba, u wordu također, a prije sam nešto kreirao i u PS. i opet nisam napredni korisnik. čudne definicije imaš.
a da se osvrćem na sve laži ovdje izrečene kao na ovu gornju da netko ima računalo samo za FB je gnusna laž i vi svi to znate. isto kao i ona da FB korisnici nemaju pojma što je to FF, O i GC.

-Da se ne lazemo o funkcionalnosti toga ie nema

-Jedno btw je pobeglo sa fejsbuka

-Nisu NAPREDNI nego NAPREDNIJI od pocetnika......napredni su oni koji rade konkretne stvari, ne zanima ih facebook i slicni oni preve sajtove, znaju da otklanjaju probleme kako softverske tako i hardverske (niko ne zna sve, zato je tu forum) koriste internet u svrhu pomoci drugima na forumu, usavrsavaju svoje kompjutersko znanje, tu spadaju i poslovni (oni malo obrazovaniji) korisnici.....

-Zasto da ne, znam toliko ljudi koji kiriste samo fejsbuk i eventualno kad im nesto treba na internetu, uglavnom za skolu.

-Tako je, zato i koriste IE a ne neki drugi, jer ne znaju da postoji nesto dosta bolje, da su Napredniji od Pocetnika i bave se malo vise kompjuterima i sami bi znali......

15 godina
neaktivan
IE pada, Chrome raste

IE uopče se ne pridržava standarda. Može sad neko reči da je to ispravjeno u novim verzijama ali nije. Još uvjek oko 20% ljudi koristi IE6 pa sad ti reci da znaju za druge. Neznaju ni za noviju verziju ovoga što sad imaju. Svi koji tvrde da je IE odličan izbor za kučne korisnike pričaju teške gluposti i laži. Najviše ga ljudi koristi i ima mnogo sigurnosnih propusta. Zato i oni koji ga koriste imaju više probleme s virusima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 13:56 (ROFLOLMAO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
djdomi kaže...

navika, ponavljam opet. jer firefox JE bolji od ie. zapamti to.

Ako ti kazes, onda je istina.

popio je previše VICODINA pa nezna što pričaSmijeh

17 godina
IE pada, Chrome raste

Jel netko probao chrome 7? Klik na ikonu, a ovaj se već učitao????? Ne kužim kako, ali leetiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimir-buzanic.from.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
karakteran kaže...
NEW_MAN kaže...

još jedan dokaz mojoj teoriji. pshiloška pomoć nekima je nažalost neophodna. lagati da bi se zaštitio svoj voljeni browser od fijaska na tržištu nije normalno stanje uma.

ovoliko zalaganje za jedan program, cak i da je dobar i vrijedjanje drugacijih misljenja je odraz balavosti i tuposti. svi smo mi imali IE i da smo zeljeli da nas browser bude vodeci na trzistu ili da je bio dovoljno dobar ostali bi na njemu. ja nesto sto je sporo i nesigurno ne smatram dobrim. ti slobodno smatraj i nastavi ga koristiti.

16 godina
protjeran
karakteran kaže...

daj comodore dosta i s tom vašom kolegijalnom solidarnošću.
pročitaj moje postove i slijepac bi vidio da je njegov post bio namjenjen meni jer sam se jedini usudio stat u obranu IE kao solidnog browsera za nas prosječne korisnike.
govoriš mi da sam ugrožen i opterećen a ja ne sretoh većih kompleksaša od korisnika opere, ff i chrome-a. ali kažem ne generalizirati ima među vama i dobrih ljudi.

smijesne su ovo recenice... IE je dobar browser za vas prosjecne korisnike ? LOL

vecu glupost i vecu provalu nisam cuo, NIKAD! :) - ajd pretjerujem, ali provala jest :)

najnezahtijevniji, najneiskusniji i najprosijecniji korisnici, upravo ste vi, oni kojima treba Chrome, Firefox, Opera ili Safari... zasto ? zato jer samim koristenjem IEa nailazite na milioncice problemcica koje neznate sami sebi objasniti :) od zaraze virusima, do nekompatibilnosti zbog ne pracenje nikakvih standarda od strane MSa, katastrofalne brzine u radu sa web2.0++ aplikaicjama...

svaka osoba kojoj sastavim racunalo, dobije Chrome ili FF ak se pobuni :) i uz MS Security essential nikome nisam trebao "skidati viruse" nakon nekog vremena... dok je sa IEom to uobicajena praksa posljednje desetljece...

i ne, ne treba osobu osudjivati jer koristi IE, nego ju uputiti na konkurenciju (bilo koji drugi browser je bolji i superiorniji) ali da je istina, i da je sasvim ocekivano da ce ostali o IE korisnicima misliti da i nisu nesto posebno strucni, to je sasvim normalno, ne ?

pozz

16 godina
protjeran
karakteran kaže...
Commodore kaže...
karakteran kaže...

daj comodore dosta i s tom vašom kolegijalnom solidarnošću.
pročitaj moje postove i slijepac bi vidio da je njegov post bio namjenjen meni jer sam se jedini usudio stat u obranu IE kao solidnog browsera za nas prosječne korisnike.
govoriš mi da sam ugrožen i opterećen a ja ne sretoh većih kompleksaša od korisnika opere, ff i chrome-a. ali kažem ne generalizirati ima među vama i dobrih ljudi.

Ti karaktere ljudi ocjenjujes pomocu browsera koji koriste?

Post je bio upucen tebi, ali ne na nacin da te vrijedja. Napisao je kako korisnici IE vrijedjaju korisnike drugih browsera a ne obrnuto.  Ako ti je problem shvatit procitaj tu hebenu recenicu jos sto puta.

Ti totalno izvrces logiku stvari. Po tebi zastupljenost od 60% dokazuje kako je IE dobar browser no logika govori da kad bi IE bio bolji od ostalih, njegova zastupljenost bi bila 100% jer nitko ne bi zelio mijenjati nesto sto vec ima i sto je dobro losijim proizvodom. Nadam se da si u stanju ovo shvatit. Tih 60% su ljudi koji smatraju da im bolje nije potrebno ili ne znaju za bolje.

ovdje sam skoro godinu dana i nikad nisam čuo da je korisnik IE izvrijeđao korisnike O, FF ili GC kao što su to oni činili korisnicima IE-a. odakle ta tvoja teorija?

ti i da čitaš sve moje postove odpočetka ne bi shvatio da je 2 i 2 = 4 čemu onda da ja i dalje govorim u prazno?

forum je pun korisnika FF, O i GC, koji cvile, kukaju i praktički potiho "siluju" korisnike IE da ostave taj browser i pređu na njihov jer je "raj na zemlji", a mi smo smo svi ostali budale.

nadam se da će moderatori zaključat ovu temu koja je opet postala poligon za iživljavanje jalnih pojedinaca koji nikako da dočekaju njihov omiljeni browser zasjedne na prvo mjesto. ili barem utekne sa zadnjeg. valjda ih je sram. psihologija tu treba reći svoje. ja terapije naplaćujem.

Normalno da cemo nastaviti nasu kampanju preobrazbe... jer to je jedino sto nam je preostalo da ucinimo ovaj WEB boljim i sigurnijim... :)))

a tvoje zazivanje psihologije i nekakvih terapija, dovoljno govori o tebi, osjecas se ugrozeno a nitko ti ne prijeti, samo te upucuje, daje savijet, jer ocito je... u krivu si ak do toga dolazi...

savijetujem ti da se ti podvrgnes slicnim terapijama kako bi to potvrdio :)

16 godina
protjeran
karakteran kaže...
NEW_MAN kaže...

ma tko si ti da nekome govoris da laze,

ma sto ti znas o racunalima i koje su tvoje reference da uopste dajes svoje misljenje i svadjas se s cijelim forumom

istina je da 50% korisnika windowsa nezna i nikad nije cula da postoji nesto bolje od IE a i istina je da, cim cuju, vide i shvate da ima nesto bolje... prijedju...

pomocu vlastitog iskustva i ono malo znanja sto imaju, pocnu hvaliti konkurenciju, bilo koja ona bila... a o IEu nemaju posebne rijeci hvale nakon novog iskustva :)

a sada jos nesto, zasto trazis lock na temu, neugodno ti je odavde pobijec ?

a nemas neke argumente, nego ljude slati psihijatru ?

15 godina
IE pada, Chrome raste

kakve veze imam marketing sa popularnošću preglednika,ja sam za chrome čuo instalirao i zadovoljan sam isto tako sam instalirao i operu , safari ,ff i s njima nisam zadovoljan,kvaliteta je ono što igra ulogu kakav marketing,a ie je toliko raširen jer dolazi predinstaliran na windowse

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 16:13 (blackalbum).
Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
karakteran kaže...
djdomi kaže...
karakteran kaže...
@solo
jesi se kad zapitao zašto nekome staviš FF a on i dalje po IE?
evo pitaj mene ja ću ti reć...

navika

haha, ovako glup odgovor ne bi pofrulio ni retard. dvije tipke jedna do druge, a on o navici... lol...

A o čemu drugom ?  kada sam prvi puta instalirao FF od onda nisam pokrenuo ie . Ne zanimaju me niti drugi preglednici jer sam se navikao na FF i bolje mi ne treba a imam instalirane sve internet preglednike jedan do drugog.  Čista navika.  Isto tako pošto imam jedan manji ured na 6 compova sam stavio FF no sve do jedne cure i dalje rabi ie. Prvo , čista navika i poznati okoliš. Ako pokrene ovaj drugi boji se da nešto ne sjbe pošto se njemo znanje svodi na poznati program koji koristi u svakodnevnom poslu i ie koji koristi otkako je čula za internet. Sve što je van toga je njoj novo i potencionalni problem.  Da ne pričam o ženinim prijateljicama koje nisu niti čule za išta drugo do ie koji dolazi s računalom koje su kupile. Stavi uz svako kupljeno računalo recimo samo FF pa da vidim koliko će ljudi samostalno prijeći na ie. U tom slučaju sve ženine prijateljice koristile bi FF jer su tako kupile računalo ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
karakteran kaže...
djdomi kaže...
karakteran kaže...
@solo
jesi se kad zapitao zašto nekome staviš FF a on i dalje po IE?
evo pitaj mene ja ću ti reć...

navika

haha, ovako glup odgovor ne bi pofrulio ni retard. dvije tipke jedna do druge, a on o navici... lol...

Tvoj je subjektivan doživljaj da je ie brži i bolji, ali zanemaruješ činjenice i trolaš... Chrome, firefox, opera - bolji od IE. Bezobzira na tvoj subjektivan dojam...

“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 16:26 (wanderer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Cevi kaže...
nixass kaže...

žalosno da se opera drži na tom mizernom postotku jer stvarno zaslužuje puno više

Ovako to ide, IE je najpopularniji jer je ugrađen u windowsima, FF je postao konkurencija IE-u, jer je bolji, i svi portali su pisali o njemu kao najbolja alternativa za IE. I bilo je neko obaranje rekorda u skidanju FF-a, pa sam se čak i ja ukljucio iz neznam kakvog razloga. Chrome je popularan jer je to google-ov proizvod, dalje ne treba ništa govoriti. Opera je stvarno odličan browser koji zaslužuje da ima više korisnika, ali ipak je najvažniji marketing, pa zato je opera tako nisko na PC platformi.

Chrome nikad, a niti onda nebi postao popularan da nema svoje kvalitete kao sto su brzina i jednostavnost sucelja,

i njega koriste iskusniji korisnici koji su prepoznali te iste kvalitete.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
15 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
Cevi kaže...
nixass kaže...

Chrome nikad, a niti onda nebi postao popularan da nema svoje kvalitete kao sto su brzina i jednostavnost sucelja,

Slažem se da je Chrome odličan browser, ali google je njemu   velik vjetar u leđa, što Opera nema, pa stavio ova četri najpopularnija browsera   samo kao usporedbu.

15 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...
Cevi kaže...
nixass kaže...

žalosno da se opera drži na tom mizernom postotku jer stvarno zaslužuje puno više

Ovako to ide, IE je najpopularniji jer je ugrađen u windowsima, FF je postao konkurencija IE-u, jer je bolji, i svi portali su pisali o njemu kao najbolja alternativa za IE. I bilo je neko obaranje rekorda u skidanju FF-a, pa sam se čak i ja ukljucio iz neznam kakvog razloga. Chrome je popularan jer je to google-ov proizvod, dalje ne treba ništa govoriti. Opera je stvarno odličan browser koji zaslužuje da ima više korisnika, ali ipak je najvažniji marketing, pa zato je opera tako nisko na PC platformi.

tako je...efikasan je i brz...da li je od gugla ili nekog trećeg,nije bitno...

17 godina
protjeran
Cevi kaže...

Slažem se da je Chrome odličan browser, ali google je njemu   velik vjetar u leđa, što Opera nema, pa stavio ova četri najpopularnija browsera   samo kao usporedbu.

Ali ne kuzim na koji nacin mu je Google pomogao?

To kaj je jedno vrijeme na pocetnoj stranici bila reklama za Chrome nema neki strasni znacaj, jer cim nekaj treba

instalirat tu svi ostali browseri gube prednost pred IE koji je predinstaliran na windoze.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 17:18 (MorciTheCroat).
17 godina
moderator
karakteran kaže...

nadam se da će moderatori zaključat ovu temu koja je opet postala poligon za iživljavanje jalnih pojedinaca koji nikako da dočekaju njihov omiljeni browser zasjedne na prvo mjesto. ili barem utekne sa zadnjeg. valjda ih je sram. psihologija tu treba reći svoje. ja terapije naplaćujem.

Prestani trolati s prozivanjem moderatora!

Ako ti se rasprava ne sviđa - nemoj sudjelovati. Ako ti netko posebno ide na živce - stavi ga na ignore listu!

...
16 godina
MorciTheCroat kaže...
Cevi kaže...

Ali ne kuzim na koji nacin mu je Google pomogao?

Tako da je svuda po netu stavljao (i još uvijek stavlja) "Try new, fast browser from Google" i slično.

I normalno, pošto jako puno koristi google kao tražilicu, email, earth.. da će nekolicina njih probat to u nadi da je jednako kvalitetan.. Google je ogroman brand.

A zadržali su ga na kompu jer nudi sve.. brzinu, jedostavno sučelje, kvalitetu, proširivost..

No mogu stavit ruku u vatru.. da ga ne radi Google nego neka nepoznata tvrtka, nebi bio ni izbliza tako popularan.

Najbolji primjer za to je Opera, "samo" kvaliteta očito nije dovoljna, treba malo i marketinga.

Trying is the first step towards failure.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 17:27 (nontryer).
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

kakve veze imam marketing sa popularnošću preglednika,ja sam za chrome čuo instalirao i zadovoljan sam isto tako sam instalirao i operu , safari ,ff i s njima nisam zadovoljan,kvaliteta je ono što igra ulogu kakav marketing,a ie je toliko raširen jer dolazi predinstaliran na windowse

Ako je kvaliteta ono što igra ulogu onda bi Opera bila najzastupljenija, a to nije slučaj.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
15 godina
neaktivan
IE pada, Chrome raste

IE je raj za viruse, FF je previše spor za većinu korisnika (koji nadobudno instaliraju 101 program i onda koriste 2-3 programa), tako da Chrome očekivano je najoptimalniji izbor u većini slučajeva....uopće me ne čudi njegova sve veća popularnost..Namigiva

DOPI - obrt za računalne usluge i trgovinu

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
nontryer kaže...

Najbolji primjer za to je Opera, "samo" kvaliteta očito nije dovoljna, treba malo i marketinga.

Ja mislim da gotovo svi koji su probali Chrome, probali su i ostale browsere i odlucili se ostat na onome koji im se najbolje dopao.

Naravno i marketing ucini svoje, ali u ovome slucaju je zanemariv posto ponavljam korisnici FF-a, Opere, Chrome-a spadaju u iskusnije korisnike i nece

padat na reklame ako sam proizvod ne udovoljava korisniku.

16 godina
MorciTheCroat kaže...

Ja mislim da gotovo svi koji su probali Chrome, probali su i ostale browsere i odlucili se ostat na onome koji im se najbolje dopao.

Naravno i marketing ucini svoje, ali u ovome slucaju je zanemariv posto ponavljam korisnici FF-a, Opere, Chrome-a spadaju u iskusnije korisnike i nece

padat na reklame ako sam proizvod ne udovoljava korisniku.

Ima istine u tom, ali evo ja recimo sve češće i češće nailazim na kompove na kojima je instaliran Chrome a vlasnici nisu informatički "potkovani". (recimo moja tetka - vrh znanja na kompu joj je pobiranje krastavca sa farmville-a na facebooku).

Mogu se kladit da nikad nisu ni čuli za Operu, Safari.. a kamoli ih isprobali. Nisu to sve napredni korisnici, evo recimo FF koristi 22% što je ogroman broj, jako daleko od tog da su svi napredni..

Tako da ipak mislim da tu marketing ima svoj dosta velik udio. Namigiva Kvaliteta + marketing = win. Treba program nekako i pogurat, neće većina korisnika googlat "best browser" i vidit neki Safari pa ga probavat.. pa probat Operu, pa Chrome..

Trying is the first step towards failure.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice