ICEPhone - džepno čudovište

poruka: 8
|
čitano: 1.142
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ICEPhone - džepno čudovište".
17 godina
neaktivan

Nije moglo deblje, ha?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hahahhahahaa..... XD

In Case of Emergency???

pa treba pol sata dok se to čudo izvuče iz džepa, pa dok izvadiš ovu pa onu tipkovnicu....a za pol sata ti se svašta može dogodit XD

I WAZ HERE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ICEPhone - džepno čudovište
HBomb kaže...

hahahhahahaa..... XD

In Case of Emergency???

pa treba pol sata dok se to čudo izvuče iz džepa, pa dok izvadiš ovu pa onu tipkovnicu....a za pol sata ti se svašta može dogodit XD

pa u slucaju nuzde ga samo i vadis....ti se smejes al je stvar veoma korisna...pazi sitvaciju ...ides mocvarom iskoci krokodil ispred tebe ti vadis ovaj ICE uredja ...i trasss po krokodilu ...on RIP ti happy i uredjaj citav :D 
Sitvacija 2...drzis ga u dzepu od kosulje(onaj dzep pored srca,gde treba da stoji biblija) e ...umesto biblije ti stavis ovo cudo ..neko nozem krene na tebe u srce..kad ono krc....pukne noz ...nije mogao probit ICE....
Sitvacija 3... napadnu te vrane (ko u hickokovom filmu)...ti ICE uredjaj raspakujes skroz i dva tri maha snjim poubijas sve vrane (ko komarce muholovkom) .....
i da ne dajem daljnje primere ...znas sta mislim :D

K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan

hahahahaa XD

ajde bar za neki Emergency :D

I WAZ HERE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ICEPhone - džepno čudovište
sta ces veci emergency od toga...sva tri primera su od zivotnog znacaja :) sta bi vise... :) ja bum kupil da ga podmestim pod auto ,jer mi rucna otisla :D
K'eni pa te vat' ;)
17 godina

Ovako, na daljinu, mi se više dopada od onog čuda s jabukom.

90% mladih si piše gluposti u potpis. Ako si ti među onih 10%... zašto ovo uopće čitaš?

0 0 hvala 0
17 godina

Koji je ovo k?!? xDDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Boze dragi, ovo je presmjesno!! LOL!!

Kako su se uopce sjetili tako sta napravit! Moglo bi onda postat popularan sport: "Brzo rastavljanje i ponovno sastavljanje ICEPhonea"!

Mislim stvarno, dok tu dodjes do tastature vec te prodje volja za pisanjem!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice