Steven Paul Jobs bi se mogao ugledati u Williama Henrya Gatesa III (za prijatelje Bill) i donirati koju milijardu i iz svoga džepa za borbu protiv AIDS-a u Africi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji licimjeri, sada će to objavit na sva vrata samo da se vidi kakvi su dobrotvori. Što je najbolje oni to rade ne iz milosrđa nego iz reklame Zgrnut će 100 puta više para nego što će donirati
gamad... kako ih nije sram koristit se jadnim ljudima oboljelim od AIDS-a za svoju zaradu!? bez rijeci...
mene samo zanima da li ce cijena biti ista u usporedbi sa obicnim iPhonima ili ce povisiti cijenu zato da se nebi odrekli zarade?
Potpisujem prvi komentar
Bill&Melinda Gates Fond je najveci dobrotvorni fond na svijetu prema kojem je ovo ništavno
mene samo zanima da li ce cijena biti ista u usporedbi sa obicnim iPhonima ili ce povisiti cijenu zato da se nebi odrekli zarade?
I da, definitivno se radi o marketingu (Apple je ionako 95% marketing), ali pecunia non olet (pare ne smrde).
neka on zgrne i 10 milijardi ali cinjenica ostaje da je dao 1 milijardu...bolje ista nego nista zar ne
imaš pravo, a i crvena edicija nije loša.
neka on zgrne i 10 milijardi ali cinjenica ostaje da je dao 1 milijardu...bolje ista nego nista zar ne
zasto sve humanitarno mora biti te crvene boje, sta ako ja nezelim da svi bulje u mene kada izvadim crveni iPhone iz torbe.
Steven Paul Jobs...taj lik mi je djelovao nastrano prvi puta kad sam ga vidio u medijima.
Mislim da njemu nije "gut" i zrači isfrustriranošću.
Ovo je degutantan potez. Imate gospodo Herculesa pa ukrcajte stotine tona pomoći i pošaljite je.
Steven Paul Jobs bi se mogao ugledati u Williama Henrya Gatesa III (za prijatelje Bill) i donirati koju milijardu i iz svoga džepa za borbu protiv AIDS-a u Africi.
Potpisujem prvi komentar
Bill&Melinda Gates Fond je najveci dobrotvorni fond na svijetu prema kojem je ovo ništavno
Kao da je kod nas nešto bolje. Kad se kod nas organiziraju "dobrotvorne akcije", država se ne odriće PDV-a u korist onih za koje se priređuje dobrotvorna akcija a niti T-scum.
Samo tako apple. Ako će vam ovaj potez omogućiti bolju zaradu, "just do it".
Crvene edicije svih iPodova postoje već par godina u Americi i radi se o akciji Product RED i iste su cijene kao i ostali modeli a na kupcima je da odluče hoće li pomoći ili ne.
http://www.joinred.com/products/
Istu ideju je preuzela i stara Appleova kopirka DELL koji također nudi RED proizvode.
A vi imate problema sa kontrolom nepotrebe mržnje i srdžbe kad vas mogu nadrkat humanitarne akcije.
Sve će pokrast za sebe