Humanitarni iPhone

poruka: 17
|
čitano: 1.947
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Humanitarni iPhone".
17 godina
neaktivan
Humanitarni iPhone

Steven Paul Jobs bi se mogao ugledati u Williama Henrya Gatesa III (za prijatelje Bill) i donirati koju milijardu i iz svoga džepa za borbu protiv AIDS-a u Africi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Humanitarni iPhone

Koji licimjeri, sada će to objavit na sva vrata samo da se vidi kakvi su dobrotvori. Što je najbolje oni to rade ne iz milosrđa nego iz reklameViče Zgrnut će 100 puta više para nego što će donirati

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.7.2008 20:31 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Humanitarni iPhone

gamad... kako ih nije sram koristit se jadnim ljudima oboljelim od AIDS-a za svoju zaradu!? Iznenađen bez rijeci...

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Humanitarni iPhone

mene samo zanima da li ce cijena biti ista u usporedbi sa obicnim iPhonima ili ce povisiti cijenu zato da se nebi odrekli zarade?

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Humanitarni iPhone

Potpisujem prvi komentar

Bill&Melinda Gates Fond je najveci dobrotvorni fond na svijetu prema kojem je ovo ništavno

Ideologije se rađaju krvlju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Humanitarni iPhone
AA-d00d kaže...

mene samo zanima da li ce cijena biti ista u usporedbi sa obicnim iPhonima ili ce povisiti cijenu zato da se nebi odrekli zarade?

Ja mislim kada je izašao Ipod U2 je bila cijena malo viša.

"u Appleu planiraju do božićnih i novogodišnjih praznika predstaviti limitiranu izvedbu iPhonea 3G" - čim je limitirano vjerovatno je neka ekskluziva (a time i skuplja)
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
AA-d00d kaže...

Naravno da će cena biti viša jer će taj iPhone imati drugačliji izgled kojim će vlasnik poručivati: "Ja nisam samo faca koja ima iPhone, nego sam još i pravi humanitarac." Šalu na stranu, bilo bi lepo da cena uređaja bude za, na primer, $20 dolara viša, ali da se od jednog prodatog "humanitarnog" iPhonea izdvaja $40 za taj fond, tj da Apple u priču ubaci malo više od crvene zadnje strane uređaja.
 I da, definitivno se radi o marketingu (Apple je ionako 95% marketing), ali pecunia non olet (pare ne smrde).
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.7.2008 21:28 (Ivan(4)).
17 godina
neaktivan

neka on zgrne i 10 milijardi ali cinjenica ostaje da je dao 1 milijardu...bolje ista nego nista zar ne

17 godina
Humanitarni iPhone

imaš pravo, a i crvena edicija nije loša.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
mislav_01 kaže...

neka on zgrne i 10 milijardi ali cinjenica ostaje da je dao 1 milijardu...bolje ista nego nista zar ne

to ne opravdava ovako nizak marketing jer je zaradio 9 na temelju tudje nesrece i sazaljenja klijenata. da je njima stalo do humanitarnog rada i problemu aids-a u africi, odavno bi oni donirali te novce bez ikakve buke i galame oko toga.

ovako je odvratno i nisko jer govore:

ako kupite ovaj iphone mi cemo izdvojiti dio tog novca za donaciju [jer inace u suprotnom nemamo koristi od donacije].

no imalo bi smisla kada bi recimo od tih 10 donirali 6 (uzevsi u obzir da je 3 trebalo za materijal + 1 za place radnicima)
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2008 3:06 (dado).
17 godina
protjeran
Humanitarni iPhone

zasto sve humanitarno mora biti te crvene boje, sta ako ja nezelim da svi bulje u mene kada izvadim crveni iPhone iz torbe.

0 0 hvala 0
17 godina
Humanitarni iPhone

Steven Paul Jobs...taj lik mi je djelovao nastrano prvi puta kad sam ga vidio u medijima.

Mislim da njemu nije "gut" i zrači isfrustriranošću.

Ovo je degutantan potez. Imate gospodo Herculesa pa ukrcajte stotine tona pomoći i pošaljite je.

Ima li život smisla,ako ne vraćaš kredit?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Humanitarni iPhone

klimama kaže...

Steven Paul Jobs bi se mogao ugledati u Williama Henrya Gatesa III (za prijatelje Bill) i donirati koju milijardu i iz svoga džepa za borbu protiv AIDS-a u Africi.

Ova pomoć je ionako bacanje novca u vjetar. Korumpirana vlada koja vlada u tim afričkim državama će ionako posisati taj novac.

Zippo kaže...

Potpisujem prvi komentar

Bill&Melinda Gates Fond je najveci dobrotvorni fond na svijetu prema kojem je ovo ništavno

Sva ta pomoć koju bogati amerikanci daju u "dobrotvorne svrhe" je smiješna. Amerika kao jedna od najrazvijenijih država, a ima i dalje siromašnih ljudi koji kopaju po smeću. Nešto ne štima. Glavno da im je savjest time čista i da imaju o ćemu razgovarati na svojim dobrotvornima večerima, ne samo Bill i Melinda.

Kao da je kod nas nešto bolje. Kad se kod nas organiziraju "dobrotvorne akcije", država se ne odriće PDV-a u korist onih za koje se priređuje dobrotvorna akcija a niti T-scum.

Samo tako apple. Ako će vam ovaj potez omogućiti bolju zaradu, "just do it". 

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Humanitarni iPhone

Crvene edicije svih iPodova postoje već par godina u Americi i radi se o akciji Product RED  i iste su cijene kao i ostali modeli a na kupcima je da odluče hoće li pomoći ili ne.

http://www.joinred.com/products/

Istu ideju je preuzela i stara Appleova kopirka DELL koji također nudi RED proizvode.

A vi imate problema sa kontrolom nepotrebe mržnje i srdžbe kad vas mogu nadrkat humanitarne akcije.

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2008 8:42 (dgigibao).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...

klimama kaže...

Ova pomoć je ionako bacanje novca u vjetar. Korumpirana vlada koja vlada u tim afričkim državama će ionako posisati taj novac.

Nažalost to je uvijek tako. Pogledaj i naše dobrotvorne akcije... T-Com organizira akciju, ali 50% uplate uzme sebi; kakva je to humanitarna akcija na kojoj se ništa ne zaradi (a ne daj Bože ide u trošak).
Zapadni svijet je licemjeran. Ako ti se nekome pomaže, radije uplati direktno djeci Hrvatske, a nemoj Ankici kupovati mramorne pločice za vilu.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan
Humanitarni iPhone

Sve će pokrast za sebe

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
the_tux kaže...

klimama kaže...

Nažalost to je uvijek tako. Pogledaj i naše dobrotvorne akcije... T-Com organizira akciju, ali 50% uplate uzme sebi; kakva je to humanitarna akcija na kojoj se ništa ne zaradi (a ne daj Bože ide u trošak).
Zapadni svijet je licemjeran. Ako ti se nekome pomaže, radije uplati direktno djeci Hrvatske, a nemoj Ankici kupovati mramorne pločice za vilu.
 tako je, šta čovjek više para ima, više i želi. ne razumijem šta će im te sve milijarde, da ima nekoliko mrcina od auta koje sam stoje na dvorištu jer je prezauzet zarađivanjem još više novca, da ima kuću nalik dvorcu, a da nikad ne boravi u njoj jer nema vremena zbog novca. samo žele profitirati, al pohlepa ih tjera da imaju više od drugih. kak ih nije sram.
DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice