HTC trlja ruke

poruka: 65
|
čitano: 8.294
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC trlja ruke".
17 godina
protjeran
RE: HTC trlja ruke
MorciTheCroat kaže...
mario.L_hr kaže...

Mene malo živcira što Wildfire ima mogućnosti češkog, ruskog, mađarskog i poljskog a hrvatskog jezika nema. Nije da se ne snalazim s engleskim ali bilo bi OK.

Hmm, pogledaj koje su velicine ta trzista i kakvo je nase trziste :-)

pa? pogledaj sve one silne kineske smartphoneove i tablete, svi koliko sam vidio imaju cak i hrvatski, zasto je onda to takvom "divu" problem napraviti?

zato jer ih zaboli k*rac za korisnike, po tom su poznati vec nekoliko godina, ak ne znate malo proucite povjest htc-a

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
18 godina
grimyHR kaže...
MorciTheCroat kaže...
mario.L_hr kaže...

Mene malo živcira što Wildfire ima mogućnosti češkog, ruskog, mađarskog i poljskog a hrvatskog jezika nema. Nije da se ne snalazim s engleskim ali bilo bi OK.

Hmm, pogledaj koje su velicine ta trzista i kakvo je nase trziste :-)

pa? pogledaj sve one silne kineske smartphoneove i tablete, svi koliko sam vidio imaju cak i hrvatski, zasto je onda to takvom "divu" problem napraviti?

zato jer ih zaboli k*rac za korisnike, po tom su poznati vec nekoliko godina, ak ne znate malo proucite povjest htc-a

Istina.

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...
Stoja kaže...
mario.L_hr kaže...

tako ti je i sa ostalim modelima, neznam da li ikoji HTC ima hrvatski jezik uopće, ali sam sretan, neka ljudi malo zgrabe dikšioneri i počnu učiti engleski hehe{#}

Uglavnom, android je digao HTC u nebesa, do prije su prodavali windows mobile i slične uređaje ali to se iz određenih razloga nije toliko hvatalo na tržištu. Kako je izbačen HTC hero prošle godine, stvari su nalijepo krenule za HTC i otkrili su ključ uspjeha. Sada štancaju android uređaje ko ludi(a usput i nešto wp7 uređaja) i prodavaju se ko vruće kifle.

ubuntu 0 kn sve je na hrvatskom,mobitel od 4-5 000 kn pa nema hrvatski,to je aljkavost

Uspoređuješ babe i žabe... Ako već tako uspoređuješ onda veliš android i ubuntu, oboje su besplatni i Open source, tako da ti ovo baš ne stoji.

(primjer) To je isto ko da kažeš da je AMD ili Intel ili nVidia kriva što na windowsima nema hr jezik...

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 12:22 (Kečko).
15 godina
neaktivan
dinamo1986 kaže...
Caps Lock kaže...

jedino sam zbog iphone-a pomislio preci na pretplatu. frend imao htc (hd mislim) i kada sam ga usporedio sa svojim cookijem bilo je jasno da je to skuplji i bolji uredaj, al ne da bi trcao u vip zbog toga. sada kada mu je doticni crknuo i kada sam vidio iP4g bilo mi je jasno da je to nesto zbog cega bih se odrekao skoro 400kn mjesecno i uzeo ga za 9kn... htc za iste pare - ne, hvala...

Iphone 4g, ne postoji. Možda se tak zove ali ima samo 3g mrežu.

Svaka čast HTC-u, svog Desirea nebi mjenjo za nijedan drugi mobitel.

doticni htc je bio Windows Mobile, a ne android.Desire HD.

inace nisam nikakav apple fan, ali zar je sramota priznati da me impresionitao iPhone 4 (i jedinica kada se tek pojavila)?

iPhone 4g link:

{#}

peace!

{#}

CL
17 godina
neaktivan
Caps Lock kaže...
dinamo1986 kaže...
Caps Lock kaže...

jedino sam zbog iphone-a pomislio preci na pretplatu. frend imao htc (hd mislim) i kada sam ga usporedio sa svojim cookijem bilo je jasno da je to skuplji i bolji uredaj, al ne da bi trcao u vip zbog toga. sada kada mu je doticni crknuo i kada sam vidio iP4g bilo mi je jasno da je to nesto zbog cega bih se odrekao skoro 400kn mjesecno i uzeo ga za 9kn... htc za iste pare - ne, hvala...

Iphone 4g, ne postoji. Možda se tak zove ali ima samo 3g mrežu.

Svaka čast HTC-u, svog Desirea nebi mjenjo za nijedan drugi mobitel.

doticni htc je bio Windows Mobile, a ne android.Desire HD.

inace nisam nikakav apple fan, ali zar je sramota priznati da me impresionitao iPhone 4 (i jedinica kada se tek pojavila)?

iPhone 4g link:

{#}

peace!

{#}

Tvoj prijatelj je sigurno imao HTC HD2, s WM6.5. Desire HD je sličan tom HD2, ali ima Android.

Iako je odnedavno na HD2 moguće stavit Android i WP7 u dual boot!

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice