HTC trlja ruke

poruka: 65
|
čitano: 8.295
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC trlja ruke".
15 godina
neaktivan
RE: HTC trlja ruke
:)
CL
16 godina
protjeran
HTC trlja ruke

sve zahvaljujući androidu

svaka čast HTC, prave bas onako mobitele za nas PCijaše {#}  e da je jedan desire HD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir imas li 2.2 OS na svojoj Legendi i ako da kako si ga stavio gore. Meni ne nudi upgrade, a citao sam da je izasao.

BTW. I ja obozavam svoj Legend. Fantastican uredjaj. Da imam para uzeo bih jos jedan za T-Mobile broj i poslao 5800 XpressMusic u zasluzenu mirovinu.

HTC FTW
If creativity is a field, copyright is the fence.
18 godina
HTC trlja ruke

kvaliteta izašla na vidjelo, trud i rad tokom godina.

0 0 hvala 0
15 godina
HTC trlja ruke

evo i jedan komentar od mene :)

da treba uputiti sve pohvale HTC-u na naglom uzletu,,,naravno s razlogom

dobri uređaji, android bez premca,,,,iako ;)            

idemo kolega i ja na pauzi do pekare po burek (masni) i zvoni mu htc desire, odma pa jeb,,,opet šef ne mogu ni bjurek maznit,,,,,

rekoh i tko je zvao,,,,,hm....   NE VIDIM!   Mala šala ali istinita,šteta!

još jednom HTC i ANDROID=dobitna kombinacija

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
HTC trlja ruke

može jedno pitanje od nekoga tko bi želio imati HTC ali još ga zanima par stvari. :D

Svi hvale mobitele da su čudo ali također svi koji imaju HTC ( bar ovi koje ja znam) kažu da mu je najveća mana baterija, da ona traje samo dan ili ako imaš sreće dva. Znači, ja minimalno imam 100 poziva dnevno (što dolazni što odlazni) i mobitel kojeg ću puniti svaku večer ne želim. I druga stvar je to što vani na suncu ne možeš ništa vidjeti na ekranu, to mi je više manje svjedno ali isto bih volio da čujem vaša iskustva.

Je da je mali off topic ali kad ste već tu. :D

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
karpuza kaže...

može jedno pitanje od nekoga tko bi želio imati HTC ali još ga zanima par stvari. :D

Svi hvale mobitele da su čudo ali također svi koji imaju HTC ( bar ovi koje ja znam) kažu da mu je najveća mana baterija, da ona traje samo dan ili ako imaš sreće dva. Znači, ja minimalno imam 100 poziva dnevno (što dolazni što odlazni) i mobitel kojeg ću puniti svaku večer ne želim. I druga stvar je to što vani na suncu ne možeš ništa vidjeti na ekranu, to mi je više manje svjedno ali isto bih volio da čujem vaša iskustva.

Je da je mali off topic ali kad ste već tu. :D

Vec vidim da dosta koristiš mobitel tako da ce ti baterija držati jedan dan! {#}

16 godina
neaktivan
HTC trlja ruke

Svaka cast HTC-u! Imali su i prije izvrsne modele samo nisu imali dovoljno jak brand pa 

tržište to nije znalo prepoznati. Mislim da dovoljno govori cinjenica da su na pocetku

dio SE smartphonea upravo oni proizvodili za SE (ironija: SE godinama na tržištu i poznat,

a HTC nov). Da ne govorimo da ih je cak i veliki Google zatražio napravit mobitele.

Po meni imaju trenutno najbolje mobitele na tržištu uz iPhone. I kad bi trebao kupovat

neki smartphone koji ne koristi iOS, zasigurno bi uzeo HTC (eventualno Samsung galaxy S

koji je ipak po specifikacijama i ono najvažnije -ekranu bolji).

Mislim da je dobitna kombinacija HTC-a korisnicko sucelje koje je za par koplja iznad svih 

ostalih Android sucelja, relativno redovna aržuriranja OS-a, lijepi i prilicno kvalitetni 

modeli sa prihvatljivom cijenom. Sve to rezultira tim udjelom na tržištu.

Ali treba biti objektivan, ti mobiteli jesu dobri, skoro izvrsni, ali pridavat epitete najboljih,

nepogrešivih i neznam šta nije baš na mjestu. Nekako mi se cini da HTC vlasnici malo

previše osobno shvacaju svoje uređaje, slicno što se zna desiti i Apple vlasnicima.

Još bi to bilo ok da ti isti ponekad ne zamjeraju to ovim drugima.

Ugl.ono što se meni ne sviđa kod HTC-ovih modela jesu zasloni manje kvalitete,

pogotovo na svjetlu, slaba baterija, ponekad pregrijavanja uređaja, i kako 

cujem ponekad neupotrbljiv multitouch. 

I još jedna kritika opcenito Android uređaja je aržuriranje OS-a. 

Npr.Apple svakih pol godine i manje izbaci novi iOS i njime updejtaju svaki

uređaj (osim 1.generacije iPhonea koja je ionako starija od 4god.

Dok za to isto vlasnici Android mobitela cekaju mjesecima a neki cak i godinama.

A neki dobe možda ako i jednu nadogradnju i više nikad ništa.

Znam da ce neki sad spominjat ROM-ove ovo ono, ali ne želim se igrat 

servisera u slobodno vrijeme za uređaj koji platim preko 4000-5000kn.

Eto to je moj osvrt na HTC proizvode. I dalje tvrdim da su to izvrsni proizvodi

i nude lijep balans uloženog i dobivenog i s njima se rijetko mož pogriješiti

ali baš ih dizat u nebesa.. 

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alen-c kaže...

Ja nisam nikoga u ovoj temi vidio da uzdiže HTC u nebesa, kaže da su nepogrešivi i slično, u svim postovima piše barem jedna zamjerka, što se ne može reći za iPhone teme u kojima je isti, po riječima vlasnika, potpuno savršen.

Što se tiče updateanja, slažem se da je glupo toliko čekati nadogradnje, ali od svih je proizvođača u tom području HTC najažurniji, objektivno, bez da ga uzdižem u nebesa ili išta slično. Pogledaj na kojoj je verziji X10, a na kojoj Desire, i od kad.

I ne bih rekao da itko ovdje preosobno shvaća HTC, ja sigurno ne. Daj mi jedan drugi mobitel koji ima ono što mi treba i bez problema ću se odvojiti od HTC-a. Motorola Milestone 2 bi bila tu negdje, ali je očito ne nudi nitko u ovoj državi. Nokia E7 bi također mogla doći u obzir, kad vidim kakav je novi Symbian. Samsung ne nudi ništa poput Epica 4G za naše tržište, tako da stvarno nema neki broj mobitela sa QWERTY tipkovnicom, a nemam namjeru kupovati mobitel bez nje.

16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
alen-c kaže...

Ja nisam nikoga u ovoj temi vidio da uzdiže HTC u nebesa, kaže da su nepogrešivi i slično, u svim postovima piše barem jedna zamjerka, što se ne može reći za iPhone teme u kojima je isti, po riječima vlasnika, potpuno savršen.

Što se tiče updateanja, slažem se da je glupo toliko čekati nadogradnje, ali od svih je proizvođača u tom području HTC najažurniji, objektivno, bez da ga uzdižem u nebesa ili išta slično. Pogledaj na kojoj je verziji X10, a na kojoj Desire, i od kad.

I ne bih rekao da itko ovdje preosobno shvaća HTC, ja sigurno ne. Daj mi jedan drugi mobitel koji ima ono što mi treba i bez problema ću se odvojiti od HTC-a. Motorola Milestone 2 bi bila tu negdje, ali je očito ne nudi nitko u ovoj državi. Nokia E7 bi također mogla doći u obzir, kad vidim kakav je novi Symbian. Samsung ne nudi ništa poput Epica 4G za naše tržište, tako da stvarno nema neki broj mobitela sa QWERTY tipkovnicom, a nemam namjeru kupovati mobitel bez nje.

Ma nisam ni mislio sad direktno na tebe ili nekog posebno pojedinacno.

I ne mislim da je doslovce tako, da sad svi slijepo gledaju HTC.

Htio sam samo reci da nerjetko vidim u nekim temama manjak kriticnosti i objektivnosti

spram HTC-a dobrog djela ljudi. Isto je i kod korisnika iPhonea. Al mislim da je kod njih 

to nekako više odgovor na stalno pljuvanje po istim uređajima od drugih korisnika

koji dođu i govore kako ejpl uređaji ništa ne valjaju i to onda najcesce podkrepljuju 

specifikacijama (tipa ovaj nema tu i tu kameru tolko RAM-a i sl.), a ne spomiju samo

korištenje

Ugl.meni se također cini izvrstan HTC al eto baš kao i svi može uvijek biti bolji.

A ovo što kažeš za SE i Samsung sam i sam spomenuo.

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
17 godina
neaktivan
alen-c kaže...

Svaka cast HTC-u! Imali su i prije izvrsne modele samo nisu imali dovoljno jak brand pa 

tržište to nije znalo prepoznati. Mislim da dovoljno govori cinjenica da su na pocetku

dio SE smartphonea upravo oni proizvodili za SE (ironija: SE godinama na tržištu i poznat,

a HTC nov). Da ne govorimo da ih je cak i veliki Google zatražio napravit mobitele.

Po meni imaju trenutno najbolje mobitele na tržištu uz iPhone. I kad bi trebao kupovat

neki smartphone koji ne koristi iOS, zasigurno bi uzeo HTC (eventualno Samsung galaxy S

koji je ipak po specifikacijama i ono najvažnije -ekranu bolji).

Mislim da je dobitna kombinacija HTC-a korisnicko sucelje koje je za par koplja iznad svih 

ostalih Android sucelja, relativno redovna aržuriranja OS-a, lijepi i prilicno kvalitetni 

modeli sa prihvatljivom cijenom. Sve to rezultira tim udjelom na tržištu.

Ali treba biti objektivan, ti mobiteli jesu dobri, skoro izvrsni, ali pridavat epitete najboljih,

nepogrešivih i neznam šta nije baš na mjestu. Nekako mi se cini da HTC vlasnici malo

previše osobno shvacaju svoje uređaje, slicno što se zna desiti i Apple vlasnicima.

Još bi to bilo ok da ti isti ponekad ne zamjeraju to ovim drugima.

Ugl.ono što se meni ne sviđa kod HTC-ovih modela jesu zasloni manje kvalitete,

pogotovo na svjetlu, slaba baterija, ponekad pregrijavanja uređaja, i kako 

cujem ponekad neupotrbljiv multitouch. 

I još jedna kritika opcenito Android uređaja je aržuriranje OS-a. 

Npr.Apple svakih pol godine i manje izbaci novi iOS i njime updejtaju svaki

uređaj (osim 1.generacije iPhonea koja je ionako starija od 4god.

Dok za to isto vlasnici Android mobitela cekaju mjesecima a neki cak i godinama.

A neki dobe možda ako i jednu nadogradnju i više nikad ništa.

servisera u slobodno vrijeme za uređaj koji platim preko 4000-5000kn.

Eto to je moj osvrt na HTC proizvode. I dalje tvrdim da su to izvrsni proizvodi

i nude lijep balans uloženog i dobivenog i s njima se rijetko mož pogriješiti

ali baš ih dizat u nebesa.. 

Ne znam za tebe, ali ja sam svoj desire uzeo između ostalog, upravo radi ovog. U tome i jest sva čar {#}

Ovdje bih nešto kao trebao napisati, jel?
16 godina
neaktivan
Mr. Monster kaže...
alen-c kaže...

servisera u slobodno vrijeme za uređaj koji platim preko 4000-5000kn

Ne znam za tebe, ali ja sam svoj desire uzeo između ostalog, upravo radi ovog. U tome i jest sva čar {#}

Meni je to isto nekad bilo fora. Na Win Mobile na HP-ovom smartphoneu i na LG Areni, pa cak i na k750i mi je

bilo fora mjenjati te ikone, skinove, software na mobitelima, isprobavat neke programe, otkljucavati ih 

i šta ti ja znam. I onda me to prošlo i kad sam objektivno pogledao šta sam dobio s tim, skužio sam da nisam 

dobio ništa ili tek nešto malo zadovoljstva promjenom ili mi se neka radnje ubrzala 2-5sekundi.

A šta sam izgubio? E pa bome dosta vremena, kojeg sad nemam da bi se s tim bavio.

Kažem kužim taj osjecaj i to što mi želiš reci, al opet smatram da sam svaki taj uređaj dovoljno

platio da radi gotovo savšeno i da ja nemoram razbijat glavu s time na kojem principu radi i kako ga mogu

promjeniti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 19:50 (alen-c).
16 godina
HTC trlja ruke

Zasluženo, imaju odlične uređaje, a ni Android nije loš, pogotovo kad stave Sense. Imam iPhone kojeg obožavam, ali na HTCu mi se sviđa što ga ne kupuju idioti kao modni dodatak, zbog takvih je i iPhone na lošem glasu.

Volim jabuke :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

najveca mana koju sam primjetio kod svih HTC uređaja koje sam imao je vanjski zvucnik slabe kvalitete i losa kamera (koliko god mpx imala).... stara nokia n95 imao pravi bolje slike od svih HTC-ovih uređaja sa 5mpx kamerom.. sta vise rec...

btw. posjeduje HTC Legend i sa mobom i izradom sam vise vec zadovoljan..

17 godina
neaktivan

Istina, uzima dosta vremena, a vremena nikad dosta... S tim se potpuno slažem. Meni je i stock ROM na Desire-u radio odlično, nisam imao nikakvih problema. 

Ovdje bih nešto kao trebao napisati, jel?
15 godina
protjeran
irmascher kaže...

najveca mana koju sam primjetio kod svih HTC uređaja koje sam imao je vanjski zvucnik slabe kvalitete i losa kamera (koliko god mpx imala).... stara nokia n95 imao pravi bolje slike od svih HTC-ovih uređaja sa 5mpx kamerom.. sta vise rec...

Istina,kamera na N95 je vrh!

15 godina
neaktivan
Caps Lock kaže...

jedino sam zbog iphone-a pomislio preci na pretplatu. frend imao htc (hd mislim) i kada sam ga usporedio sa svojim cookijem bilo je jasno da je to skuplji i bolji uredaj, al ne da bi trcao u vip zbog toga. sada kada mu je doticni crknuo i kada sam vidio iP4g bilo mi je jasno da je to nesto zbog cega bih se odrekao skoro 400kn mjesecno i uzeo ga za 9kn... htc za iste pare - ne, hvala...

Iphone 4g, ne postoji. Možda se tak zove ali ima samo 3g mrežu.

Svaka čast HTC-u, svog Desirea nebi mjenjo za nijedan drugi mobitel.

17 godina
neaktivan
dinamo1986 kaže...

Svaka čast HTC-u, svog Desirea nebi mjenjo za nijedan drugi mobitel.

Ni za Desire HD? Ili Nexus S?  {#}

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
15 godina
neaktivan

Haha, za HD nebi jer mi je malo preveliki i ekran nije tolko čist i lijepi ko na običnom Desireu mada je veći,a i kamera je bolja(znam i za rame i procesor), a o nexusu S bi se dalo raspravljat,..... al opet je tu htc sense UI

17 godina
neaktivan
irmascher kaže...

Imam i ja Legend, pa da te nešto priupitam...

1.) Di si ga kupio?

2.) Da li si ga nadogradio na 2.2 verziju?

3.) Ako jesi, na koji način i da li je sam postupak kompliciran?

16 godina
neaktivan

Kupio sam ga u BiH.. a na njemu je kuhani froyo (modaco r4) kojeg sam stavio 4 tjedna prije sluzbenog roma...

17 godina
neaktivan
The Man kaže...
irmascher kaže...

Imam i ja Legend, pa da te nešto priupitam...

1.) Di si ga kupio?

2.) Da li si ga nadogradio na 2.2 verziju?

3.) Ako jesi, na koji način i da li je sam postupak kompliciran?

Imam legenda.

1) kupio u vipa

2) imam verziju 2.3 gingerbread

3) www.xda-developers.com . rootaj, flashaj i uzivaj :)

na 2.3 imam score 1068 na quadrant standardu(mogu oc-at na samo 768 :/)

na 2.1 verzijije score bio oko 450 :P pa ti vidi....

Lijeva ruka - Logitech UltraX Flat Desna ruka - Razer DeatAdder Oci - Samsung T200 Usi - Medusa 5.1 NX + Creative X-Fi
16 godina
neaktivan

moze link gdje si skunio gingerbread za legend? jel ima bugova?

18 godina
irmascher kaže...

Da... i mene zanima jel ima bugova jer sam citao da ne radi GPS (to mi je bitno). Sto se tice froya, ides checkirati 4 update i sam ti ga skine?

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
irmascher kaže...

Da... i mene zanima jel ima bugova jer sam citao da ne radi GPS (to mi je bitno). Sto se tice froya, ides checkirati 4 update i sam ti ga skine?

Upravo skida... {#}

17 godina
neaktivan

Potpisujem što si rekao. Još bih htio napomenuti da Android nije os koji zaslužuje toliko pažnje koliko se galami o njemu. 

Nema dobar uređivać kontakata, nema dobar plaver itd.......

Uglavnom nije to ono kaj bi trebalo biti! Zar im je problem napraviti dobar uređivać kontakata i muzički player za pare koje daš za takav mob?

Stjepan Jenduka
17 godina
neaktivan
Najnoviji nightly build od cyanogenmod-a nema nekih znacajnih bugova.
3D igrice rade brzo, wifi hotspot radi, gps radi...
Nemozes taj rom samo tako skinit. Odi na xda pogledaj u forume za legenda I
nadi upute kako root-ati, flashati itd...
nije bas zeznuto, zahtjeva osnove poznavanja rada na racunalu i jedno popodne.
toplo preporucam svima...
Lijeva ruka - Logitech UltraX Flat Desna ruka - Razer DeatAdder Oci - Samsung T200 Usi - Medusa 5.1 NX + Creative X-Fi
18 godina
protjeran
mario.L_hr kaže...

Mene malo živcira što Wildfire ima mogućnosti češkog, ruskog, mađarskog i poljskog a hrvatskog jezika nema. Nije da se ne snalazim s engleskim ali bilo bi OK.

Hmm, pogledaj koje su velicine ta trzista i kakvo je nase trziste :-)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
18 godina
Nadimak_:o kaže...
Najnoviji nightly build od cyanogenmod-a nema nekih znacajnih bugova.
3D igrice rade brzo, wifi hotspot radi, gps radi...
Nemozes taj rom samo tako skinit. Odi na xda pogledaj u forume za legenda I
nadi upute kako root-ati, flashati itd...
nije bas zeznuto, zahtjeva osnove poznavanja rada na racunalu i jedno popodne.
toplo preporucam svima...

Znaci sve radi? Wifi, GPS, kamera? Radio mi nije bitan.

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice