Sva sreća da nisam čitao cijelu temu, jer bi mi valjda iq opao koliko bi gluposti bio pročitao...
Neću previše ulaziti u raspravu, ali samo bi htio postaviti jedno pitanje većini učesnicima ove teme: Koliko od vas je ovaj htc sensation koristilo i koliko dugo, da znate da ima odvratno lošu bateriju, da je spor/bugovit, i da su trenutni mobiteli bolji njega?
Ja jedino što sam o njemu saznao je vizualni izgled, koji je malo osvježen ali i dalje mi se čini da previše se furaju na isto, odkako je HTC desire-a, HTC nije mjenjao dizajn android mobova(sem legenda), a opet onaj sa wp7 je drukčiji i isto fora. Malo promijene ipak ne bi škodilo mada nije nešto što igra toliko ogromnu ulogu, ionako svi blejimo u ekran, a ne u metalne okvire oko njih(barem se nadam da je tako)
Sa hardverske strane jako moćan, posebice mi se sviđa bump rezolucije, samo me zanima koliko će utjecati na postojeće aplikacije koje nisu prilagođene za tu rezu. Također fullHD snimanje zvuči primamljivo ako je tih 30fpsa zbilja i u stvarnosti a ne samo na papiru, kao što je bio slučaj sa desireovih 25frama za 720p...
A android vs iOS je bitka bez prestanka, svatko svog konja hvali na svoj naćin, i nitko ne želi priznati kada netko kaže nešto loše protiv njihovog uređaja, mada je to nečije subjektivno mišljenje. Jer kada ja kažem da je meni 4,3'' previše meni je to mana, drugome nije i sve pet, ne vidim čemu rasprava. Isto tako meni 3,5'' nije premalo, dok nekome je, opet super, uzeti će veći i biti će sretan...
A fora je da nitko neželi stati na loptu i prestati hraniti drugu stranu sa kontra-argumentima, iako već znaju da ih drugi uopće neće ni pročitati kako spada već samo raspaliti svoja uvjerenja.

Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/

, malo promjene nikada nije škodilo
, ekran pomaže pri vježbama za slomljene prste, no pomaže za trganje prstiju