HTC Sensation 4G

poruka: 172
|
čitano: 25.730
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Sensation 4G".
16 godina
protjeran
HTC Sensation 4G

A ajfoni su slicni jedan drugome ko jaje jajetu pa se fanbojevi nisu zalili a sad se zale sto htc-i izgledaju isto(a ne izgledaju ni priblizno).  zanimljivo...

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
HTC Sensation 4G
Sve mi se nekako cini da cu ipak ici na Desire Z...4.3" je preveliko kako god okrenes...
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HTC Sensation 4G
eevek kaže...

2. Više nego odlično, 3. dan je u tijeku sa 23% baterije na "cajgeru"

Ludilo imas smartfon a ne koristis ga zasto onda jednostavno nemas normalna mobitel?

Ako taj tvoj smartfon nakon 3 dana ima 20 posto baterije znaci da ga ne koristis i znaci da ti ne treba...

OK ako ste sretni da vam mobiteli imaju 20 posto baterije nakon tri dana samo cu vam reci da sam za viken bio u Italiji ( znaci petak,subota,nedjelja ) i kada sam dosao doma u ponedjeljak ujutro imao sam vise od 20 posto baterije... Iphone 4...

16 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G
Nije to preseravanje nego jednostavno zaboravio staviti mob u dzep :)...Istina on je povoljan na pretplatu ali cijena samog uredeja je pretjerivanje pa mislim da je skoro 8k kn. Kad sam sad prije koji mjesec uzimao mob bio mi je skoro ista cijena na pretplati dhd i iphone 4 ali jos bih mozda i uzeo iphone ali ekran je jednostavno mali prema dhd.

Ajde dosta toga o iphonu i androidu, ovo je ipak tema o htc sensation koji ce biti jos jedan sjajan mob ove godine :d
ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
logic kaže...
A sta ocekivati od anshe. Ajd nek se neko javi ko je procitao ista korisno i pametno od anshe. Da je ikome pomogao ili na bilo koji drugi nacin bio koristan clan foruma.

Jel se ovdi raspravlja o Anshi ili pak o HTC-u? Nadalje čovjek ima svoje mišljenje na koje ima 100% pravo, al nažalost ljudi neznaju respektirati tuđe mišljenje.

I'll be back
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Zanemarujete cinjenicu da iPhone ima podosta manji ekran..
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
Monopol kaže...
eevek kaže...

Ludilo imas smartfon a ne koristis ga zasto onda jednostavno nemas normalna mobitel?

Ako taj tvoj smartfon nakon 3 dana ima 20 posto baterije znaci da ga ne koristis i znaci da ti ne treba...

OK ako ste sretni da vam mobiteli imaju 20 posto baterije nakon tri dana samo cu vam reci da sam za viken bio u Italiji ( znaci petak,subota,nedjelja ) i kada sam dosao doma u ponedjeljak ujutro imao sam vise od 20 posto baterije... Iphone 4...

Nazalost, morat cu te razocarati, meni baterija na Desireu traje isto tako, oko 3 dana i to s dosta koristenja.

15 godina
neaktivan
Vuja12 kaže...
Monopol kaže...
eevek kaže...

Nazalost, morat cu te razocarati, meni baterija na Desireu traje isto tako, oko 3 dana i to s dosta koristenja.

OK, super drago mi je dao Bog da ti traje 10 dana!

Imao sam HTC i baterija je pospuno ista kao i na Iphone 4 o tome pricam.

17 godina
neaktivan
Luka-san kaže...
Nije to preseravanje nego jednostavno zaboravio staviti mob u dzep :)...Istina on je povoljan na pretplatu ali cijena samog uredeja je pretjerivanje pa mislim da je skoro 8k kn. Kad sam sad prije koji mjesec uzimao mob bio mi je skoro ista cijena na pretplati dhd i iphone 4 ali jos bih mozda i uzeo iphone ali ekran je jednostavno mali prema dhd.

Ajde dosta toga o iphonu i androidu, ovo je ipak tema o htc sensation koji ce biti jos jedan sjajan mob ove godine :d

A jesi pomislio možda da ima ljudi kojima je pretplata povoljnija od kupovanja bonova?

I'll be back
18 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G

{#}

...

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G

Super je sensation ne vidim razlog zasto neki seru bezveze po njemu i hvale taj iphone koda je cudo neko...slazem se da je hardwerski super ali daj ajde kaj fali novim HTC uređajima izgledaju preodlicno.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Ovo ti nije trebalo nikako 

Ajdee? Ma daj? I sta cemo sad? {#}

@logic 

sta ti nije bar malo neugodno sta ti svakakve budale (ja npr. {#}) gledaju sina na avataru, meni bi bilo. 

17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Sve mi se nekako cini da cu ipak ici na Desire Z...4.3" je preveliko kako god okrenes...

Svatko ima svoje neke zahtjeve. Meni je Desireov ekran bio ogroman, kao i uredjaj sam, ali mi je sad malen i rado bih uzeo 4.3" 

Ansha, stvarno si pao nisko... jaaako nisko, neznam koji ti je veceras

Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
16 godina
protjeran
Šef kaže...
DamageHigh kaže...

Svatko ima svoje neke zahtjeve. Meni je Desireov ekran bio ogroman, kao i uredjaj sam, ali mi je sad malen i rado bih uzeo 4.3" 

Pa sta ste sad svi postali neki malogradjanski ustogljeni moralisti. Sta nije malo nakaradno vlastito malo dijete drzati za avatar. Meni je to perverzno. Sta nemam pravo na misljenje?

16 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G
Za vecinu je pretplata povoljnija, znam jer sam i ja na jednoj. Ali nije to sve vazno. Jednostavno mi smeta sto uvijjek zapocinje rat izmedu nekog moba i iphona. Svatko ima pravo na svoje misljenje te ovisno za sto mu mob sluzi osoba ce odluciti koji je mob najbolji za njega. Meni je drazi android, ali moram priznati da mi se wp7 sve vise svida. Makar je za mene symbian vjecni kralj :d
ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G

Zasto je to sad bitno ko ima kakv avatar?onak boli me briga.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
no tengo dinero kaže...

Jos jedan model u moru neprepoznatljivih Htc-a.

koji to htc ima slične performanse kao ovaj?

Niti jedan.

Od pune do prazne baterije u 4 sekunde.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 23:04 (Paolo2612).
18 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G

Svidja mi se ovaj Sensation i mislim da mu je dizajn fin. Dalo bi se jos malko poraditi na dizajnu ali sasvim je solidan. Samo uzasno mi smeta dio oko kamere na Desire-u mi se svidja sto je taj dio metalni pa ce se ogrebotine od ostavljanja na podloge kojekakve manje vidjeti. Sto se tice hardvera sasvim je zadovoljavajuci ali bespotreban ako i ovaj u Desire-u jer rjetko koja aplikacija osim igara koristi puni potencijal. Sense 3.0 mi se jako dopada i jako mi je zao sto nece doci na Desire najvjerovatnije. Volio bih kada bi izbacili 2.5 Sense za Desire sa par novotarija iz 3.0 kao sto je biranje ekrana za otkljucavanje ali sanse za to su jako male.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Svidja mi se ovaj Sensation i mislim da mu je dizajn fin. Dalo bi se jos malko poraditi na dizajnu ali sasvim je solidan. Samo uzasno mi smeta dio oko kamere na Desire-u mi se svidja sto je taj dio metalni pa ce se ogrebotine od ostavljanja na podloge kojekakve manje vidjeti. Sto se tice hardvera sasvim je zadovoljavajuci ali bespotreban ako i ovaj u Desire-u jer rjetko koja aplikacija osim igara koristi puni potencijal. Sense 3.0 mi se jako dopada i jako mi je zao sto nece doci na Desire najvjerovatnije. Volio bih kada bi izbacili 2.5 Sense za Desire sa par novotarija iz 3.0 kao sto je biranje ekrana za otkljucavanje ali sanse za to su jako male.

Za Desire S i ostale iz S linije ce vjerovatno i doci :D

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
18 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G

Vjerovatno ce doci uz novu verziju OS-a. To koja ce biti ne znam jer 3.0 koliko mi se cini najavise za tablete a 2.3 cisto sumnjam da ce da donese 3.0 Sense, vjerovatno ce da ubace 2.1

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G

*svrš*

al za sada me drži ovo čudo od desirea

inače imam neku politiku svake sdije godine mijenjat mob a ovog imam 6 mjeseci

ako se pogleda da je u ovo vrijem prošle godine desire dešao, a godinu dana kasnije imamo ovo čudo čovjek se zapita što će biti iduće godine?

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zato ti je najbolje nista ne pratiti jer se samo razocaras.
Jurica_M
16 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G

Ja namjeravam uskoro kupiti neki dobar smartphone, a ansha pravi anti reklamu za iphone! Čini mi se da ansha zapravo koristi android, ako ne, ili se pravi glup, ili se samo tako češlja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ansha kaže...
Šef kaže...
DamageHigh kaže...

Pa sta ste sad svi postali neki malogradjanski ustogljeni moralisti. Sta nije malo nakaradno vlastito malo dijete drzati za avatar. Meni je to perverzno. Sta nemam pravo na misljenje?

Odmah da se zna, pročitao sam cijelu temu, i kao subjektivni preponosni vlasnik HTC DHD-a, dotaknuti ću se ove teme preko Ansha-nog posta, uz možda nevažan podatak, osobno mi po dimenzijama HTC DHD idealan, opetovano se ponavljam, a tek oni alu hladni touch, uhhhh!

Daklen, Ansha, sorry, ali što ti uopće radiš na ovoj temi???? Ovdje ti ispadaš netko tko bi trebao biri podhitno prijavljen za spamanje, po neki puta i za trolanje, nije da si jednom zavrtio. Ti si očigledan Iphone lover, user, i to ti nitko ne predmnjeva, ali ti ovdje tražiš svađu i stvaraš nepotrebitu negativnu vibru i negativističku komunikaciju, zaista NE POTREBITO!!!!

Što se tiče HTC brenda, i njihovih mobova, koliko ljudi, toliko ćudi, a da su mobovi HTC-a opaki, rečite mi Iphone useri (primjeti da nisam ovdje napisao Ajfone ljoveri), kada je jedan administrator neke firme radio reset kompletnog informatičkog postava, servera, računala u nekoj firmi preko Iphone-a bilo 1, 3G-a, 3GS-a ili 4-orke, hmmmmmm, pa čini mi se da za sada nije, osim možda, Možda s velikim M, ako firma ne radi s Apple računalima, inače, a a a jok!!!!

Treća stvar, po meni najbitnija; HTC je u 4,3 incha ugurao tek sada pravu rezoluciju, u ovom djelu posta govorim isključivo i samo o rezoluciji. Što mislite, dragi BOL-ovci, kako će izgledati Retina zaslon kada i ako se protegne na 4,0 ili ne daj Bože 4,3 incha??!! Ovo temeljim na činjenici kako sam čitao na, nažalost nisam u mogućnosti citirati kojim, net stranicama, kako je najveća briga "ako" u Apple-u povise dijagonalu, biti će gadnih problema sa samim aplikacijama, obzirom su one konstruirane za tu rezoluciju takvog ekrana, a povećanjem dijagonale, sve pada u vodu, pa tako i oštrina Retina zaslona, što je upravo dijametralna suprotnost sa HTC Sensationom 4G i njegovom oooopakom rezolucijom. Kako će tek tu ikone biti oštre, mmmm, mljac!

P.S. nemam apsolutno nište proti tebe, svatko na ovom forumu ima pravo na svoje mišljenje, ja sam osobno u vrlo 1 tjednu zaradio i žuti samo zato što sam ušao u obranu svig stava, ALI, definitivno sam bio deeeebelo u OT-opicu, a ti si večeras Ansha DEEEBELO ovdje sa svojim ovakvim stavom i pomalo prepotentnim nabadanjem na nos svima s hvalospjevima i panagericima, egidama o Iphone-u, kao da prije njega i poslije njega neće biti ničega više, i kao da je poslije nekakvog odlaska njegovog Visočanstava Ip4 ispred nas pakao, sodoma i gomora, a a a, n i j e i.

BTW; i na kraju, bio sam Iphone user, 3GS-a, ali otkako je HTC krenuo Ozbiljno s Androidom, i kvalitetnim mobovima (fanovi i useri ostalih brandova, najte sae ljutiti, sve je OK, ovdje sam u razmišljanu puno subjektivan, ali, svaki cigo svoga konja fali, daklem), moj HTC DHD u prenesenom značenju doživljavam kao rečimo u RH gabaritima Lanu Jurčević ili Ivanu Marić, a u svjetskim kao Scarlet Johansson ili rečimo Alannah Myles (oni koji se ne mogu sjetiti ove kanadske pjevačice, ona je plevala onu pjesmu "Black velvet", pa tko želi neka ju presluša i pogleda), makar sve vuče kao muško ime, a ovi novi, njih doživljavam nešto u stilu 5 elementa. što će Iphone 5 teško moći postići i dostići i.   

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

moj HTC DHD u prenesenom značenju doživljavam kao rečimo u RH gabaritima Lanu Jurčević ili Ivanu Marić, a u svjetskim kao Scarlet Johansson ili rečimo Alannah Myles

Slažem se sa tvojim postom, al si ga sa ovom usporedbom pretjerao. Kako ti uopšte može jedna hrpa plastike i malo metala ličit na prekrasnu Lanu Jurčević?

I'll be back
16 godina
HTC Sensation 4G

Čini se stvarno dobar smartphone, volio bih da ima 1 GB RAM-a ali ajd, nećemo cjepidlačit. Osobno mi se više sviđa Samsung Galaxy S II, ali šteta što kod njega nema ovako povećana rezolucija.

Ne mislim da će biti ijedan od njih prevelik za nositi, ja imam Galaxy S i super mi je, u džepu ga ne osjetim jer je tanak.

Što se tiče priče oko toga da aplikacije ne iskorištavaju 2 jezgre, pa bože moj, valjda moraju prvo izaći mobiteli sa 2 jezgre pa onda da se poslije razvijaju aplikacije koje će to iskoristiti, nemože valjda obrnuto da prvo izađu takve aplikacije a nema potrebnog hardvera na tržištu...

A i vjerujem da će odziv i fluidnost općenito biti bolji i drago mi je da tehnologija ide naprijed, to nije bespotrebno kao što neki smatraju, to je nužno i radujem se mobitelima sa 4 jezgre :) kad će se sve 4 moći iskoristiti? koga briga, bitno da je tu i da će se moći jednog dana iskoristiti koliko toliko, kao što rekoh, mora prvo izaći takav hardver da bi se mogao razvijat odgovarajući softver, kome ne treba neka ostane na starom ili neka koristi nokiju 3310 :D

btw. ljudi su govorili kako ni proc na pc-u sa 4 jezgre neće biti iskorišten pa sad vidimo igre i raznorazne aplikacije kod kojih nije baš svejedno imali vi athlon x2 ili i7 2600k :)

i za ajfonovce, iphone 4 se nemože mjeriti sa ova dva navedena i još nekima, iphone 5 vjerojatno hoće...bit će kao i danas iphone 4 vs galaxy s otprilike ;)

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
microman kaže...

Budi tako ljubazan pa dopusti da ti kažem da si napisao jednu veliku glupost. Iskreno neznam šta će ti Smartphone ako ti Desire drži tri dana, jer ja uz najbolju volju sa normalnim radom(malo surfanja,slušanja muzike, pregled mailova, pozivi, itd...) nemogu ga natjerat da radi bez punjenja puna dva dana.

Monopol kaže...

Dečki, ne kakite, jer nemate pojma o meni. Evo sad punim mobitel i prošlo je 2 i pol dana od prošlog punjenja...kako rekoh, ušao sam u treći dan.

Desire koristim najviše za razgovore (pazi čuda), mailove (10 mail računa sa pushom, oko 40-50 mailova dnevno tu prođe), dohvat informacija (većinom rss, dosta widgeta omogućava mi da vrlo jednostavno dođem do onoga što mi treba) i par zasebnih programa pisanih isključivo za potrebe tvrtke...to što vi možda igrate igre, blejite u "full-brightness" ekran i obožavate animacije i pričanje sa faking 3D mačkom cijeli dan, to je vaš problem.

Uostalom, meni Sense ne paše i na mom Desireu nije taj štekavi framework...toliko o tome, a tu je i početak tajne o bateriji.

Usput, prestanite iPhone (vrh Appleove ponude i jedini uređaj) uspoređivati sa hrpetinom Android uređaja koji imaju posebne, naješće loše optimizirane frameworke (ide nabolje) sa widgetima i "eye candy" spikama.

P.S. push mi je na ajfonu žderao bateriju kao mravi šećer..ne znam na novom, niti me zanima

17 godina
HTC Sensation 4G

neki ljudi si mogu na iphoneu namjestit alarm, zabit ga u jedno mjesto i cekat da vibrira, ali ipak, nista od toga jer na iphoneu alarm ne radi. vidio sam svakakve ljude ali ovako bezobrazne, umisljene ko ansha nisam vidio . jedina prednost iphonea je broj aplikacija, ali da ne morate za svaku glupost aplikaciju imati bilo bi ih duplo manje nego kod androida. 

onda igre, ocito nisi probao kako rade igre na desireu hd, tvoj iphone nek se sakrije .

OT: odlican uredaj, da nisam dhd kupio, sad bi kupio sensation, koji btw ima inovativnije ime od 2,3g,3gs,4..  

edit: 4.3 stane u zep, pa ne nosim ga valjda u rusaku 

hobi: androidhr.blogspot.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 0:30 (nsoul).

4 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
ansha kaže...
Šef kaže...
DamageHigh kaže...

Ja sam se isto iznenadio kad je logic stavio sina za avatar i, jest, to mi je bezveze, ali ne znaci ansha da ga mozes/moras vrijedjat. 

Pravo na misljenje imas, ima svatko, ali veceras si pretjerao i trollao. 

Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
ansha kaže...
dex3108 kaže...

Ovo ti nije trebalo nikako

Ajdee? Ma daj? I sta cemo sad?  {#}

@logic

sta ti nije bar malo neugodno sta ti svakakve budale (ja npr. {#})  gledaju sina na avataru, meni bi bilo.

Kako tebe nije sram pričati gluposti, i kao avatar staviti tita?

nsoul kaže...

neki ljudi si mogu na iphoneu namjestit alarm, zabit ga u jedno mjesto i cekat da vibrira, ali ipak, nista od toga jer na iphoneu alarm ne radi. vidio sam svakakve ljude ali ovako bezobrazne, umisljene ko ansha nisam vidio . jedina prednost iphonea je broj aplikacija, ali da ne morate za svaku glupost aplikaciju imati bilo bi ih duplo manje nego kod androida.

onda igre, ocito nisi probao kako rade igre na desireu hd, tvoj iphone nek se sakrije .

OT: odlican uredaj, da nisam dhd kupio, sad bi kupio sensation, koji btw ima inovativnije ime od 2,3g,3gs,4..

Ovo markirano, ansha se ruga nazivu HTCa a pogle kreativnost applea

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice