HTC Sensation 4G

poruka: 172
|
čitano: 25.742
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Sensation 4G".
15 godina
Re: HTC Sensation 4G
ansha je jos jedan umisljeni jabucar. nazalost. jedino mi je drago sto je HTC, a i Android toliko rasturili ovaj ajfon da su to drame. Btw, ja imam Desirea.
Jurica_M
18 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
ansha je jos jedan umisljeni jabucar. nazalost. jedino mi je drago sto je HTC, a i Android toliko rasturili ovaj ajfon da su to drame. Btw, ja imam Desirea.

Reci mi, šta si u zadnjih par mjeseci igrao na Desire-u a da to isto nije izašlo 6 mjeseci prije na iOS-u? Kako baterija? Voliš kad je kiša a ti vani pa da nešto vidiš na njemu? Koliko imaš aplikacija na kartici? 10 velikih ili 20 malih jer ti zauzimaju i onaj mali prostor na memoriji moba? Jel te malo muči šta ti Aplikacije ostaju u memoriji pa ih moraš ručno ubijat?
15 godina
Virtua Fighter kaže...
jurica_m kaže...

Reci mi, šta si u zadnjih par mjeseci igrao na Desire-u a da to isto nije izašlo 6 mjeseci prije na iOS-u? Kako baterija? Voliš kad je kiša a ti vani pa da nešto vidiš na njemu? Koliko imaš aplikacija na kartici? 10 velikih ili 20 malih jer ti zauzimaju i onaj mali prostor na memoriji moba? Jel te malo muči šta ti Aplikacije ostaju u memoriji pa ih moraš ručno ubijat?

sve 3 verzije angry birds koje su FULL za razliku od iOS-a, alchemy, cordy....

baterija prva liga sa gingervillianom 1.9 ;)

ti si na iPhone 4 ugradio neke brisače pa ti nesmeta dok kiša pada po ekranu?

83 aplikacije instalirane, od kojih su sve na SD kartici osim widgeta i launchera

ne moram ja ništa ručno ubijati i uvijek mi ostane 200mb slobodno RAM-a

15 godina
Ne znam komu je ovo bilo upuceno, ali na Desireu imam 120 MB interne i jos mi je ostalo 40 MB. imam aplikacije koje koristim i meni cisto dosta. ne instaliravam gluposti i ne trebam biti vezan za appstor koji me tako ogranicava. ako mi treba, rootam mobitel, a da mi treba, vec bih to napravio. fucka mi se za ajfon, za mene Desire roka, za tebe ajfon, fucka mi se. ali nemas pravo vrijedjati mobitel koji je predobar.
Jurica_M
17 godina
neaktivan
ansha kaže...
DamageHigh kaže...

Pa dobro jer vi Apple fanbojčići morate svaku temu o svakom jbnom smartphoneu zaspamat kako sve trza, za razliku od ajfona na kojem sve radi perfektno?!

I to ste redovito izuzetno pametni o modelima o kojima nemate pojma i nisu ni izašli..

A moramo. Kad vas zalimo sta vam stalno prodaju mobove na osnovu hardwareskih specifikacija, a u praksi ono sve jadno i tuzno. Pa do kad ce te dat da vas tako muljaju?? {#}

...sorry decki al zabavlja me ovo..{#}

A sto tek vi pusite od Stevice... to je nesto nevjerojatno! 

Ono kad Stevica otvori usta pa pocne sa svim mogucim pridjevima, to je neusporedivo s icim. 

A tek ono kampiranje za kupovinu novog iPoluproizvoda... {#}

Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
17 godina

Stevo bi bio ponosan na svog @anshu :)

HTC Desire Android
16 godina
luka_cro kaže...
Iskreno, meni se vec bljuje od tog HTC dizajna pa sve je na isti kalup, a i ta plastika ne izgleda bas nesto.

Poslat ću im ja mail da sljedeći mobitel bude okrugao...stvarno nema smisla ovo {#}

17 godina
neaktivan
Mislim da je galaxy s2 bolji... Super amoled plus, kamera ce sigurno bit bolja i naravno 1gb radne memorije... Mljac...
15 godina

bolji je po svemu osim po procesoru, tj. adreno 220 grafika je trenutno najjača :)

16 godina
Virtua Fighter kaže...
1 Reci mi, šta si u zadnjih par mjeseci igrao na Desire-u a da to isto nije izašlo 6 mjeseci prije na iOS-u?
2 Kako baterija?
3 Voliš kad je kiša a ti vani pa da nešto vidiš na njemu?
4 Koliko imaš aplikacija na kartici? 10 velikih ili 20 malih jer ti zauzimaju i onaj mali prostor na memoriji moba?
5 Jel te malo muči šta ti Aplikacije ostaju u memoriji pa ih moraš ručno ubijat?

Dozvoli da ti ja odgovorim...

1. Ne igram...ja sam, naime, pravi korisnik smartphonea...tako da ne mogu na ovo odgovoriti

2. Više nego odlično, 3. dan je u tijeku sa 23% baterije na "cajgeru"

3. Ne shvaćam poantu

4. Ja imam okruglo 149 aplikacija...najveća među njima teži 46 MB. Čudo, jelda?

5. Ne pričaj gluposti

ansha kaže...

A gdje se te performanse ocituju? U benchmarcima pretpostavljam. Jedan skoro vec godinu dana star iphone dere po brzini sucelja i opcenito brzini i fluidnosti softwarea bilo koji android ukljucujuci dvojezgrene, a i graficki najbolje igre su ionako na ios-u. 

Neš ti sučelja na iOS-u...moj digitron bi mogao zavrtit' iOS, što se sučelja tiče {#}

16 godina
odjavljen
HTC Sensation 4G

Unreal engine 3 postoji i na Androidu tako da ove priče o boljem grafičkom dijelu na Iphonu padaju relativno brzo u vodu, s druge strane, kada će iOS uvest nešto slično widgetima? Kada će se spustiti na zemlju sa cijenama?

Preporučam svim Android i Apple fanovima da se drže podalje od ovakvih nekonstruktivnih diskusija koje nikud ne vode i samo guše raspravu o samom mobitelu.

Ispričavam se za multiedite, ružna navika dok multitaskam :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 22:18 (Profesor Jakov).

7 1 hvala 0
15 godina
protjeran

Netko je već stavio čini mi se? Može bit i da sam negdje vani pokupio video, hands on :)

http://www.engadget.com/2011/04/12/htc-sensation-first-video-hands-on/

Uglavnom fora je ovaj Sense 3.0 :)

Trenutno koristim DHD, ima nekih opcija poput onih quick settingsa (coredroid rom), ali čini mi se kao dostojan nasljednik.. Samo da je ekran čitljiv na suncu, DHD ima očajan ekran za sunce :S

Ansha stvarno.. šta je previše, previše je..

Pa evo, meni prefluidno radi zmijica na 3310, zašto? zato šta nema 2 opcije :)

Kada iOS bude imao sve (ili barem većinu) funkcija kao android i kada alarm bude normalno radio, tada ću priznat da je iPhone bolji uređaj :)

Takva ograničenost sa tim iphonom, naprosto neistine. I nek mi nitko ne spominje jailbreak i cydiju jer kad sam stavio 10-ak tweakova sa cydije da konačno mobitel od preko 1000€ može primiti izvješće o sms poruci (ili ni tada nije mogao? hm.. nebitno) ili skinuti attachment sa gmaila, takvi lagovi, nešto poput starih windows mobile aparata..

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 22:27 (qube).
16 godina
protjeran
jurica_m kaže...

Zato se i proda u vise primjeraka nego svi htc-ovi zajedno..

16 godina
protjeran
qube kaže...

Kada iOS bude imao sve (ili barem većinu) funkcija kao android i kada alarm bude normalno radio, tada ću priznat da je iPhone bolji uređaj :)

Takva ograničenost sa tim iphonom, naprosto neistine. I nek mi nitko ne spominje jailbreak i cydiju jer kad sam stavio 10-ak tweakova sa cydije da konačno mobitel od preko 1000€ može primiti izvješće o sms poruci (ili ni tada nije mogao? hm.. nebitno) ili skinuti attachment sa gmaila, takvi lagovi, nešto poput starih windows mobile aparata..

Aha, svakako. Na kojem iphoneu - 3G? Imam na svojoj 4vorci sve funkcije kao i rootani android i puno vise od 10 tweakova sa cydie i brzi je od bilo kojeg trenutno u nas dostupnog androida. Provjereno.

15 godina
ansha kaže...
qube kaže...

Aha, svakako. Na kojem iphoneu - 3G? Imam na svojoj 4vorci sve funkcije kao i rootani android i puno vise od 10 tweakova sa cydie i brzi je od bilo kojeg trenutno u nas dostupnog androida. Provjereno.

provjereno by anasha?

daj neki video, dokaze!

16 godina
protjeran
ansha kaže...
no tengo dinero kaže...

Jos jedan model u moru neprepoznatljivih Htc-a.

A sta ce, ide ih dobro pa ih taiwanci stancaju jedan za drugim. Al imena su im tragicna -  incredible? sensation? {#}

barem su kreativnija od 2G, 3G, 3GS i 4G...

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G
A ti stvarno volis izazivati asha?? Nekome pase android, nekome ios a nekome wp7. Ali ti namjerno izazivas? Da samo malo pogledas dalje od svog nosa vidio bi da nije iphone " kralj" nego samo mob s dobrim marketingom a postoje puno bolji mobi od iphona a jedan od boljih je i ovaj u naslovu
ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
eevek kaže...

2. Više nego odlično, 3. dan je u tijeku sa 23% baterije na "cajgeru"

Budi tako ljubazan pa dopusti da ti kažem da si napisao jednu veliku glupost. Iskreno neznam šta će ti Smartphone ako ti Desire drži tri dana, jer ja uz najbolju volju sa normalnim radom(malo surfanja,slušanja muzike, pregled mailova, pozivi, itd...) nemogu ga natjerat da radi bez punjenja puna dva dana.

Što se baterije tiče tu je iPhone4(i njega sam imao) tata-mata za Desire.

ONTOPIC: Sve je to ljepo i krasno no jel se netko možda zapitao di je granica u veličini smartphone-a. Osobno sam prvo pikirao na Desire HD, al brate mili prvi pogled u izlog i odmah sam ga prekrižio. Ja osobno još uvjek prakticiram da mi uređaj stane u đep. Recimo ovaj običan Desire ima baš odličan omjer dimenzije uređaja i ekrana.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 22:34 (microman).
15 godina
neaktivan
ansha kaže...
jurica_m kaže...

Zato se i proda u vise primjeraka nego svi htc-ovi zajedno..

Proda se u vise primjeraka zato sto je kul imat ajFon i najskuplji mobitel na trzistu, koliko vidim, vecina korisnika iPhonea ni ne trebaju takav mobitel, ponajvise sluzi za preseravnje u "drustvu".

16 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G
Microman
Svakome drugacije pase ja imam malo vecu sapu i meni je 4.3 odlicno. Iako mislim da je 4.0 taman.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G

Ka prvo ovu temu treba renajmat al eto.

Ja cu uzet smartphone, jer mi treba prjenosni mali PC, a po meni je to Android, a drugi izbor bi bio WP7.

Browser, customiziranje i appovi(na zadnjem mjestu) je sve sto mi treba, pa eto HTC + Android je WIN za mene

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Luka-san kaže...
A ti stvarno volis izazivati asha?? Nekome pase android, nekome ios a nekome wp7. Ali ti namjerno izazivas? Da samo malo pogledas dalje od svog nosa vidio bi da nije iphone " kralj" nego samo mob s dobrim marketingom a postoje puno bolji mobi od iphona a jedan od boljih je i ovaj u naslovu

Iphone je kralj. Nemas pojma. Ne postoji bolji mobitel.

17 godina
neaktivan
Vuja12 kaže...

Proda se u vise primjeraka zato sto je kul imat ajFon i najskuplji mobitel na trzistu, koliko vidim, vecina korisnika iPhonea ni ne trebaju takav mobitel, ponajvise sluzi za preseravnje u "drustvu".

Treba se zapitati dal je problem pojedinca ili je problem društva koji obraca pažnju na takve ajmo rec gluposti?

I'll be back
18 godina
neaktivan
qube kaže...
ansha kaže...

Jedan skoro vec godinu dana star iphone dere po brzini sucelja i opcenito brzini i fluidnosti softwarea bilo koji android ukljucujuci dvojezgrene, a i graficki najbolje igre su ionako na ios-u. 

Al si se prosro, da oprostiš na izrazu :)

Srecom je vecini u filteru pa ne smrdi puno :)
:)
18 godina
neaktivan
Prva stvar, mislim da je Galaxy S II dostojan protivnik ovom novom htc-u. Bas me zanima koji ce se pokazat bolji krajnjim korisnicima.
A sto se tice iOS vs Android diskusije...
Korisnik sam iPhonea 3G odkada se tek pojavio u Italiji. Bio sam njime prezadovoljan. No... Nakon nekog vremena i pustih nadogradnji OS-a, sucelje je postajalo sve sporije i sporije. Sad sve zastajkuje. Android je u medjuvremenu dosegao odlican rast (i po broju aplikacija, i po doradjenosti sustava). Koliko god mi iPhone prirastao srcu, kad god vidim koliko je Android otvoreniji sustav i koliko vise nudi jednom naprednijem korisniku, sam sebi kazem - nikad vise iPhone
17 godina
neaktivan
Luka-san kaže...
Microman
Svakome drugacije pase ja imam malo vecu sapu i meni je 4.3 odlicno. Iako mislim da je 4.0 taman.

I ja imam veču šaku,al još uvjek preferiram nošenje mobitela u đepu, a ne u rukama.

I'll be back
16 godina
protjeran
logic kaže...
qube kaže...
ansha kaže...

Jedan skoro vec godinu dana star iphone dere po brzini sucelja i opcenito brzini i fluidnosti softwarea bilo koji android ukljucujuci dvojezgrene, a i graficki najbolje igre su ionako na ios-u. 

Jos si dijete sramotis s avatarom ccc... 

16 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G
Iphone koriste vecinom neka se nitko ne uvrijedi ljudi koji se preseravaju ali da ima sjajni marketing to ima.
Ja u kaficu stavim na sto dhd i hd2 i dodu dvije cure i kazu koji je to mob, kaj je to iphone???

A ti stvarno volis izazivati ali necu se spustat na tvoju razinu :d
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka-san kaže...
Iphone koriste vecinom neka se nitko ne uvrijedi ljudi koji se preseravaju ali da ima sjajni marketing to ima.
Ja u kaficu stavim na sto dhd i hd2 i dodu dvije cure i kazu koji je to mob, kaj je to iphone???

A ti stvarno volis izazivati ali necu se spustat na tvoju razinu :d

A jesi možda pomislio da je iPhone 4 jedan od jeftinijih uređaja na predplati? Ja sam imo iPhone4 i večinom mi je bio u đepu kada sam bio negdi na javnom mjestu, osim naravno kad sam trebao odgovorit na poziv ili poruku. A ovo stavljanje moba na stol u kaficu dovoljno govori o preseravanju. Nikad, al baš nikad mi nije palo na pamet uređaj stavljat na stol u kaficu

I'll be back
18 godina
neaktivan
ansha kaže...
logic kaže...
qube kaže...
ansha kaže...

Jos si dijete sramotis s avatarom ccc... 

Ovo ti nije trebalo nikako 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice