HTC ponovno u minusu

poruka: 12
|
čitano: 1.754
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC ponovno u minusu".
18 godina
HTC ponovno u minusu

Goodbye HTC.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HTC ponovno u minusu

HTC 10 je dobar uređaj, ali ništa više od toga da bi opravdao cijenu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: HTC ponovno u minusu
Nije uredjaj taj koji se prodaje, vec i usluga koja cini zaokruzenu clejinu. U prvom redu dostupnost nadogradnje operativnog sustava i za starije uredjaje, dostupnost prigrama koji su oslobodjeni gresaka. Optimiziranost i programa i OS-a. Toje kao da na Ferrari stavite kotace od tacki i ugradjujete sve jacu i jacu masinu a auto i dalje ne ide kako bi trebao.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
zaba kaže...
Nije uredjaj taj koji se prodaje, vec i usluga koja cini zaokruzenu clejinu. U prvom redu dostupnost nadogradnje operativnog sustava i za starije uredjaje, dostupnost prigrama koji su oslobodjeni gresaka. Optimiziranost i programa i OS-a. Toje kao da na Ferrari stavite kotace od tacki i ugradjujete sve jacu i jacu masinu a auto i dalje ne ide kako bi trebao.

Mislim da se varaš jer je populacija koja mari za to vrlo mala. Ima i toga štp si naveo ali više je to do marketinga i cijene.

18 godina
protjeran
zaba kaže...

Sve što si nabrojao su odlike HTCa. Imaju Sense najlaganiji i najoptimiziraniji UI za Android, izdaju nadogradnje (moj HTC M8 sa v4.4 na v6.0, M9 će vjerojatno dobiti i Andorid Nugat). Novi Sense UI prvi na tržištu ne nudi dvostruke appove, npr. nema više Gmaila i HTCovog maila, Chromea i HTC browsera, već samo GMail i Chrome, što znači da je HTC 10 oslobođen bloatwarea u startu i nema potrebe za rootom.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
15 godina
zaba kaže...

pa da, i po svemu je HTC tu najbolji. najbrze izdaje update, ima daleko najoptimiziraniji UI, najljepši dizajn (subjektivno). tako da bas ne drzi vodu da se zbog toga ne prodaje.

ne prodaje se jer je na trziste zakasnio 2 mjeseca dok su vec svi pokupovali druge uredjaje, a i oni koji su ga cekali ga nisu mogli kupiti jer ga je skoro pa nemoguce kupiti u slobodnoj prodaji, i tu je jos nepovjerenje kupaca zbog nekih gresaka iz proslosti.

14 godina
neaktivan
HTC ponovno u minusu

samo šteta je da dostupnost oriđiđi opreme je praktički 0 bodova

Schiljak
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC ponovno u minusu

HTC sam sebe ukopava!!

Imaju odlično zaokružen uređaj, ali im je politika katastrofalna.

Kao što sam već pisao u temi flagshipa (pa sam od određenih ljudi popljuvan), sami sebi su kamen spoticanja.

Izbace uređaj koji debelo kasni na tržište, cijena im je automatski veća od kunkurencije, marketinga nigdje i još uz to naprave neke kardinalne greške tipa SAD (pročitao na pc ekspertu).

Kao što rekoh, đaba ti odličan uređaj, kad ga ne znaš prodat.

Može se netko ne slagat s mojim mišljenjem, ali brojke su te koje ne lažu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 12:50 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
zabranjeniples kaže...

HTC sam sebe ukopava!!

Imaju odlično zaokružen uređaj, ali im je politika katastrofalna.

Kao što sam već pisao u temi flagshipa (pa sam od određenih ljudi popljuvan), sami sebi su kamen spoticanja.

Izbace uređaj koji debelo kasni na tržište, cijena im je automatski veća od kunkurencije, marketinga nigdje i još uz to naprave neke kardinalne greške tipa SAD (pročitao na pc ekspertu).

Kao što rekoh, đaba ti odličan uređaj, kad ga ne znaš prodat.

Može se netko ne slagat s mojim mišljenjem, ali brojke su te koje ne lažu.

Ne, nisi od određenih ljudi popljuvan već sam te raskrinkao. Zašto točno ne kažeš što si pisao i što se desilo?! Ako si toliko pametan pa daješ kritike, zašto ne kažeš šta bi ti učinio da si na mjestu menadžera u HTC-u?! Microsoft također ne prodaje Lumia-e i ima ogromne gubitke pa ne daješ kritike! Što sa tim?! 

15 godina
neaktivan
HTC ponovno u minusu

Kupit če ih ishit pa da vidš prodaje.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

I konacno bi imali odlican uredjaj sa odlicnim OS-om ;) ALi bi manje zaradjivali i onda to automatski otpada ;) A i sta ce ima odlican uredjaj kad i ovaj sad poluproizvod odlicno prodaju.... I masno zaradjuju... ;)

13 godina
neaktivan
HTC ponovno u minusu

Evo stigao htc 10 u dućane i cijena preko 6k kn mislin koji kukuruz pa s7 sad dode oko 4500 5000 ali ne ipak je to jeli htc pa sve treba bit 100 eura skuplje..

Samo ravno u ropotarnicu povjesti kako se meni čini đaba ti uređaj kad ti aparat od 1500 kn ralno dođe 900 , nisu ljudi budale...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice