HTC pod istragom

poruka: 9
|
čitano: 1.266
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC pod istragom".
16 godina
HTC pod istragom

vjerovatno se apple boji poštene konkurencije,pa svim silama pokušavaju zaustaviti prodaju tog brenda na vlastitom tržištu,ne vjerujem da ih tužu zbog takozvanog kršenja patenata,to im je samo razlog da uspore htc

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
RE: HTC pod istragom
blackalbum kaže...

ne vjerujem da ih tužu zbog takozvanog kršenja patenata,to im je samo razlog da uspore htc

Šta ih???

18 godina
HTC pod istragom

Upravo tako.

Vjerojatno se radi o tuzbi bez neke jace osnove. Zivo me zanima ishod ovog slucaja.

HTC-ovi top modeli su jos u vrijeme izlaska prvog iPhone-a bili za koplje ispred iPhone-a.

Ocito Apple-u smeta sto jos ne uspjeva prodati svoj sminkerski gadget istinskim ljubiteljima smartphone-ova, pa se lovi za sitnice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC pod istragom

Dokle god ne pokušaju zabraniti prodaju u europi ne želim trošiti vrijeme na njihove igrice. Danas jednostavno svako svakoga tuži ako može jer svi žeče biti najbolji, tako da nema potrebe da se previše zamaramo sa timeBelji se

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 15:53 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
HTC pod istragom

Jednom kad se jabuka ugrize, ona krece trulit... a to je upravo apple, trulez....

HTC na nikoji nacin nemoze krsiti ikakav patent kojeg Trulez ima, jednsotavno... proizvode PPCove (danasnje smartphonove) od 98 godine...

Kad procitas listu krsenih patenata, jasno je da apple patentira toplu vodu kao svoj... sto je apsolutno neprihvatljivo.... TRULEZ CE UVIJEK BITI TRULEZ!!!! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HTC pod istragom

Pokušavaju patentirati "pinch" gestu. Onda su svi azijati nadrapali dok jedu svojim štapićima rižu Cool.

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC pod istragom

Ovo sa tuzakanjem s tim patentima je prevrsilo svaku mjeru, stvarno ne znaju sta bi vise pa igraju prljavo. Treba bit zakon da ako tuzis nekoga bezveze da ti naplate kaznu (za glupost), razmislili bi dvaput prije nego pocnu tuzit sve oko sebe.Namigiva

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bubi kaže...

Ovo sa tuzakanjem s tim patentima je prevrsilo svaku mjeru, stvarno ne znaju sta bi vise pa igraju prljavo. Treba bit zakon da ako tuzis nekoga bezveze da ti naplate kaznu (za glupost), razmislili bi dvaput prije nego pocnu tuzit sve oko sebe.Namigiva

Ukidanje patenata je rjesenje za sve probleme!

17 godina
protjeran
D4RKL1NG kaže...

Pokušavaju patentirati "pinch" gestu. Onda su svi azijati nadrapali dok jedu svojim štapićima rižu Cool.

Ja sam patentirao PRDEŽ

svatko ko jede grah i dobro se isprdi, mora mi platiti tantijeme... 10kn po kubicnom milimetru prdeža......

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice