HTC One (M8) u Vip centrima

poruka: 13
|
čitano: 2.914
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One (M8) u Vip centrima".
17 godina
neaktivan

kao prvo, nitko od mobilnih operatera NE dobiva išta. sve se masno i krvavo plaća. a kao osmo, mamu im otplatim u tarifu sa svojim xxl-om. {#}

Moj PC  
21 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ah... ne zelim ga nekako mi djeluje jeftino valjda je i cijena tako niska, a tek tarife,,, to je telefon za radnike kada ce izbaciti nesto skuplje nesto sto vrijedi??

slovo sto ga Ante kovo

1 7 hvala 0
15 godina

Svijet medija - 5.414,05 kn, a za mjesec će ga imati svi jeftiniji od Vipa. Svi kao ti teleoperateri kao neku neku posebnu akciju, a u slobodnoj prodaji jeftinije nego kod njih. A da ne govorim o tarifama. Za sve veće potrošaće koji ne idu u inozemstvo Idealna tarifa je - idealna. I baš zato kad kupujete mobitel s njom ne dobijete nikakav popust za ugovor od 2g, ili nešto minorno. 

1 0 hvala 0
16 godina

E zato je zbog lihvara najbolje ic svaki put kod drugog operatera ako oces pretplatu....jedino kad si novi dobijas a stari korisnici dobiju maunu....

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

6000 dukata ce od mene vidjeti nikad......

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: HTC One (M8) u Vip centrima
lmutak kaže...

a od ovaca koje će kupovat na "POVOLJNE" tarife od 200kn mjesečno + "nešto_sitno_za_uređaj" će dobit i više.. al to je dobar deal, rekoše..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan

5999kn... {#}

U SAD-u sam ga uzeo za 650$, gotovo duplo jeftinije...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cikl0n kaže...

Ah... ne zelim ga nekako mi djeluje jeftino valjda je i cijena tako niska, a tek tarife,,, to je telefon za radnike kada ce izbaciti nesto skuplje nesto sto vrijedi??

Djeluje jeftino? Da te netko s njim sa dva metra pogodi u glavu tresnuo bi na pod automatski... od aluminija je...

12 godina
protjeran
cikl0n kaže...

kaj si ti glup? to je za radnike? hahahahahhaha {#}

HOW ABOUT NO
16 godina
Kolko košta da košta!
15 godina
neaktivan

Dragi virtualni poznanici nemojte se prosipati ovdje kao umjetno gnojivo po vinogradu, vec to radite na skromnim seoskim imanjima kojima je potrebna vasa pomoc, nemojte me komentirati ukoliko ne shvacate i ne vidite ironiju lijep pozdrav sa 1600m nadmorske visine!{#}

slovo sto ga Ante kovo

2 0 hvala 0
17 godina
nixass kaže...
lmutak kaže...

a od ovaca koje će kupovat na "POVOLJNE" tarife od 200kn mjesečno + "nešto_sitno_za_uređaj" će dobit i više.. al to je dobar deal, rekoše..

Kojih 200 kn ?

Ova tarifa iz članka stoji 600 kn mjesečno.

17 godina
uuY kaže...
nixass kaže...
lmutak kaže...

Kojih 200 kn ?

Ova tarifa iz članka stoji 600 kn mjesečno.

još ljepše :D

bit će i neka lihvarska za 200kn, i još par tisuća za uređaj..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice