kao prvo, nitko od mobilnih operatera NE dobiva išta. sve se masno i krvavo plaća. a kao osmo, mamu im otplatim u tarifu sa svojim xxl-om. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ah... ne zelim ga nekako mi djeluje jeftino valjda je i cijena tako niska, a tek tarife,,, to je telefon za radnike kada ce izbaciti nesto skuplje nesto sto vrijedi??
Svijet medija - 5.414,05 kn, a za mjesec će ga imati svi jeftiniji od Vipa. Svi kao ti teleoperateri kao neku neku posebnu akciju, a u slobodnoj prodaji jeftinije nego kod njih. A da ne govorim o tarifama. Za sve veće potrošaće koji ne idu u inozemstvo Idealna tarifa je - idealna. I baš zato kad kupujete mobitel s njom ne dobijete nikakav popust za ugovor od 2g, ili nešto minorno.
E zato je zbog lihvara najbolje ic svaki put kod drugog operatera ako oces pretplatu....jedino kad si novi dobijas a stari korisnici dobiju maunu....
VenAtoR#2231
6000 dukata ce od mene vidjeti nikad......
a od ovaca koje će kupovat na "POVOLJNE" tarife od 200kn mjesečno + "nešto_sitno_za_uređaj" će dobit i više.. al to je dobar deal, rekoše..
5999kn... 
U SAD-u sam ga uzeo za 650$, gotovo duplo jeftinije...
Ah... ne zelim ga nekako mi djeluje jeftino valjda je i cijena tako niska, a tek tarife,,, to je telefon za radnike kada ce izbaciti nesto skuplje nesto sto vrijedi??
Djeluje jeftino? Da te netko s njim sa dva metra pogodi u glavu tresnuo bi na pod automatski... od aluminija je...
kaj si ti glup? to je za radnike? hahahahahhaha 
Dragi virtualni poznanici nemojte se prosipati ovdje kao umjetno gnojivo po vinogradu, vec to radite na skromnim seoskim imanjima kojima je potrebna vasa pomoc, nemojte me komentirati ukoliko ne shvacate i ne vidite ironiju lijep pozdrav sa 1600m nadmorske visine!
a od ovaca koje će kupovat na "POVOLJNE" tarife od 200kn mjesečno + "nešto_sitno_za_uređaj" će dobit i više.. al to je dobar deal, rekoše..
Kojih 200 kn ?
Ova tarifa iz članka stoji 600 kn mjesečno.
Kojih 200 kn ?
Ova tarifa iz članka stoji 600 kn mjesečno.
još ljepše :D
bit će i neka lihvarska za 200kn, i još par tisuća za uređaj..