HTC odustaje od Palma

poruka: 12
|
čitano: 2.319
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC odustaje od Palma".
16 godina
neaktivan
HTC odustaje od Palma

Tesko ce prezivjeti bez icije pomoci :)

Bilo bi super,da neko kupi Palm i da on postane konkurentan ostalim proizvodjacima :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC odustaje od Palma

Pričalo se da Nokia planira kupiti Palm tako bi pobolšala svoje s onom tehnologijom koju Palm ima a Nokia nema . 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
RE: HTC odustaje od Palma
linuxuser kaže...

Pričalo se da Nokia planira kupiti Palm tako bi pobolšala svoje s onom tehnologijom koju Palm ima a Nokia nema . 

A koja je to?

Odustali su od kupnje također.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
linuxuser kaže...

A koja je to?

Odustali su od kupnje također.

Dosta analitičara i promatrača tvde da Palm ima popriličan broj patenata koji su itekako zanimljivi i upotrebljivi.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 16:56 (Paolo2612).
15 godina
neaktivan
HTC odustaje od Palma

Koji god proizvođač kupi Palm, preporodiće se.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC odustaje od Palma

Da T-scum nudi palm pre odmah bih ga kupio. WebOS mi je impresivan.

0 0 hvala 0
17 godina

Rubinstein kao jedan od izlaza iz krize vidi moguće licenciranje operacijskog sustava webOS

ako ima zainteresiranih.

A i sami nisu nešto prihvačeni, unotoč hvalospjevima samog webOS-a. Neka probajo sa Android platformom na 60% uređaja? Ostalo nek furaju svoj webOS?

16 godina
neaktivan
HTC odustaje od Palma

Nadam se sto boljem razvoju situacije za palm. Ne zasluzuju ovako propasti.

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC odustaje od Palma

Pogledao sam malo WebOS screenshotove. Izgleda lijepo, ali se ne moze vidjeti kako je to u stvarnosti. Da li je netko probao kako radi, da li trza ili je tecan? Moje misljenje da nakon Androida nema razloga razvijati svoj OS, pa tako mislim da Windows 7, Symbian i WebOS nemaju sanse. Samo ce Android i iPhone OS opstati na duzi period.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
facewithascar kaže...

Pogledao sam malo WebOS screenshotove. Izgleda lijepo, ali se ne moze vidjeti kako je to u stvarnosti. Da li je netko probao kako radi, da li trza ili je tecan? Moje misljenje da nakon Androida nema razloga razvijati svoj OS, pa tako mislim da Windows 7, Symbian i WebOS nemaju sanse. Samo ce Android i iPhone OS opstati na duzi period.

Za Symbian se slazem, ali win7 ce se jako brzo popularizirati i postati vodeći phone OS (windowsi su uvijek devs favorite), a nebih otpisivao ni webOS jer izgleda i ponasa se savrseno a razvijanje aplikacija za njega je puno jednostavnije nego za android ili iphone, potrebno je znati malo jave html i css.

15 godina
neaktivan
HTC odustaje od Palma

Sad ih još ostavljaju i direktor za direktorom, možda im sada kada promijene menadžment krene nabolje...

0 0 hvala 0
17 godina
facewithascar kaže...

Pogledaj koji video na youtube-u pa vidi kako radi. Postoje i hackovi za palm pre da se digne takt prcesora sa 600 MHz na 900 MHz i onda radi savršeno...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice