HTC – daljinski za mobitel

poruka: 39
|
čitano: 6.443
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC – daljinski za mobitel".
14 godina
protjeran

Majko moja mila... Daljinski za mobitel? Nisi me mogao dobiti na mob? Pardon, crkla mi baterija na daljinskom : ))))))

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bolje bi im bilo da izbace neki tablet u koji mozes stavit sim karticu i da ovaj mini dolazi uz njega, pa tako preko minia obavljas razgovore i saljes poruke, a preko tableta radis sve drugo..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HTC – daljinski za mobitel
Bakaluar kaže...

Kako ne sluzi? Sve vise ljudi ima "fascikl" na uhu dok prica. Ne vidis coviku glavu od mobitela... Da ga ponude uz mob, za neku siću, sigurno bi se naslo zaintresiranih

Telefon je izumljen prije cca 150 godina amo reć. Recimo da je u nekoj "aktivnoj" uporabi zadnjih 100. I sad, u tih zadnjih 100 godina, prvih 85 godina se pričalo u stilu da imaš ciglu (blok opeku 25x12x6.5 cm) na uhu ili pola cigle na uhu, pola na ustima u drugoj ruci.

Postojao je obično jedan fotograf u krugu od 100 km, sa kamerom na tronošcu, težine cca 10-ak kg (odoka, nebitno), "sms" se slao morsovom abecedom u poštanskom uredu....

Idućih 10-15 godina, telefoni (odnosno mobiteli) su se značajno smanjili pa je tako postalo moderno pričati na što manjim mobitelima. Imao si recimo mali mobitel, kompaktni digitalac i kameru sa onim kazeticama... rokovnik u torbi u koji si zapisivao sve redom, možda čak i laptop od par kg i tražio žicu za internet....

Danas kada mobitel nije samo uređaj za razgovor, već zamjenjuje sve one silne rokovnike, u torbama, fotoaparate, pa čak i računalo.. vi se smijete ljudima koji imaju 5" ekran na mobitelu. Pa šta onda ako imaju? Ako ti se ne sviđa trend, pa brate nisi ograničen na 1 model, ima palete od 500 različitih i vrsta i veličina i svega.

To što su neki premladi pa se ne sjećaju kako je to prije bilo sasvim oke i normalno i nitko se nikom nije smijao niti imao potrebe isticati time da nekog sprda na račun velikog telefona, e tu nema baš pomoći..

E sad se stiže do ovog daljinskog koji je napravljen možda za 5" mobitel, ali bi mogao poslužiti za tablete koji imaju mogućnost zvanja. To je povratak na one stanice koje smo nosili u koferčićima ili gepeku auta, a koristili samo slušalicu... I sad će se opet netko smijati svemu tome. Pa ako ti ne paše - ne kupuj.
Svaka roba nađe svog kupca ;)

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
14 godina
neaktivan
apoteka kaže...

evolucija mobitela je to {#}

Samo sto su ova dva tri pored smartfona puno manji od istog. Ovo povecanje je i pocelo sa smartfonima, tako da nebi trebali biti u sredini na ovoj slici{#}

15 godina
Malto kaže...
Ajme bidni Kinezi {#}, daljinski za mobitel. Pa šta jednostavno ne kupe novi iPhone?

Mala digresija, Taiwan kolega {#} !!!!

Da se malo osvrnem i ja oko "OVOG" gadgeta!

Po mojem skromnom subjektivnom razmišljanju, to je možda ( ali samo možda i samo dobar, za dovoljan ) dobar gadget,obzirom izgledom me podsjeća na neki stiliziraniji daljinski za kakav telac, možda Bag & Oluofson, što mu je jedina pozitivna referenca, sve ostalo je negativno, po mojem viđenju!

Ono što mene kao "pere" u kontekstu njega kao nekakvog must have gadgeta, je činjenica da će SIGURNO koštati minimalno 200€, najmanje, a kada si postavim pitanje, što ću ja time i kupnjim toga dobiti za te novce, osim manje dvjesto oera u novčaniku?! 

Prije svega još jednu mogućnost gubitka više nečega, kao i činjenica, stavim svoj xy incha novi mob phablet ili čak i nešto veće u ruksak, i jednostavno steknem "siguran dojam" kako je on sigurno i siguran zaštićen u ruksaku, a da li i je??

Postoji a barem 125 situacija gdje moj xy phablet može biti oštećen, razbijen, zaliven sa nekom tekućinom, ukraden samo on ili sve skupa sa ruksakom, i tako još hrpa prilika, odnosno neprilika koje se stvaraju kupnjom nečeg ovakvog, da ne spominjem slučajno zametanje, kada se sa kakvom curom "fatam" u kinu ili negdje tijekom kakve romantične šetnje parkom!

Da je to nekakva ekstenzija za pad računalo ili čak i laptop, koji bi imao GSM, EDGE ili neke bolje mogućnosti, da, ali za smartphone koji je usput phablet ili na najbojem putu povezivanja sa tim epitetom, NE, nikako NE, barem što se vidi kroz moje skromno i subjektivno viđenje koliko je "možda" ovaj gadget pametan, potreban! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
To je glupost!
Kupite bluetooth slušalicu za 100 kuna!!!!
Nemogu vjerovati da ovo čitam na bugovom portalu.
Javi poziv, poruku, a kaj se tice e-maila napravite neki programčić da kada dobite mail pošalje na sms.
17 godina
Borg8472 kaže...
To je glupost!
Kupite bluetooth slušalicu za 100 kuna!!!!
Nemogu vjerovati da ovo čitam na bugovom portalu.
Javi poziv, poruku, a kaj se tice e-maila napravite neki programčić da kada dobite mail pošalje na sms.

Nemožeš objasniti fanbojima, žalosno je na šta sve danas ljudi nasjedaju i kakve gluposti podržaju.

I prije nego što budem proglašen haterom i apple/winphone/nekimdrugimandroid loverom samo ću napomenuti da koristim htc sensation...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
18 godina
ATJLučko kaže...
Malto kaže...
Ajme bidni Kinezi {#}, daljinski za mobitel. Pa šta jednostavno ne kupe novi iPhone?

Mala digresija, Taiwan kolega {#} !!!!

Da se malo osvrnem i ja oko "OVOG" gadgeta!

Po mojem skromnom subjektivnom razmišljanju, to je možda ( ali samo možda i samo dobar, za dovoljan ) dobar gadget,obzirom izgledom me podsjeća na neki stiliziraniji daljinski za kakav telac, možda Bag & Oluofson, što mu je jedina pozitivna referenca, sve ostalo je negativno, po mojem viđenju!

Ono što mene kao "pere" u kontekstu njega kao nekakvog must have gadgeta, je činjenica da će SIGURNO koštati minimalno 200€, najmanje, a kada si postavim pitanje, što ću ja time i kupnjim toga dobiti za te novce, osim manje dvjesto oera u novčaniku?! 

Prije svega još jednu mogućnost gubitka više nečega, kao i činjenica, stavim svoj xy incha novi mob phablet ili čak i nešto veće u ruksak, i jednostavno steknem "siguran dojam" kako je on sigurno i siguran zaštićen u ruksaku, a da li i je??

Postoji a barem 125 situacija gdje moj xy phablet može biti oštećen, razbijen, zaliven sa nekom tekućinom, ukraden samo on ili sve skupa sa ruksakom, i tako još hrpa prilika, odnosno neprilika koje se stvaraju kupnjom nečeg ovakvog, da ne spominjem slučajno zametanje, kada se sa kakvom curom "fatam" u kinu ili negdje tijekom kakve romantične šetnje parkom!

Da je to nekakva ekstenzija za pad računalo ili čak i laptop, koji bi imao GSM, EDGE ili neke bolje mogućnosti, da, ali za smartphone koji je usput phablet ili na najbojem putu povezivanja sa tim epitetom, NE, nikako NE, barem što se vidi kroz moje skromno i subjektivno viđenje koliko je "možda" ovaj gadget pametan, potreban! 

Kolega nemoj se ljutit, ali i na Tajvanu žive Kinezi :)

11 godina
neaktivan

Prijteljica ima Samsung s7 i s njega se spaja na tv i gleda klipove i slicno.Da li to moze sa htc 10

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice