HTC – daljinski za mobitel

poruka: 39
|
čitano: 6.447
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC – daljinski za mobitel".
17 godina
odjavljen

{#} a nemoj me je8at...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
40 2 hvala 0
17 godina

Znači HTC je u teškom stanju i dok se pokušaju izvući iz krize na jako konkurentnom tržištu naprave glupost koja ničemu ne služi i na koju nitko neće potrošiti lovu.

gg htc, ovo će vas definitivno uzdići.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
4 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HTC – daljinski za mobitel
xxxxx kaže...

Znači HTC je u teškom stanju i dok se pokušaju izvući iz krize na jako konkurentnom tržištu naprave glupost koja ničemu ne služi i na koju nitko neće potrošiti lovu.

Kako ne sluzi? Sve vise ljudi ima "fascikl" na uhu dok prica. Ne vidis coviku glavu od mobitela... Da ga ponude uz mob, za neku siću, sigurno bi se naslo zaintresiranih

16 godina

hmmm...u prevodu imam tablet u torbi, i dumb phone u džepu...

Al šalu na stranu, ovo je nešto što mi se sviđa. Po uvjetom da mi omogući klasično primanje i tipkanje poruka na tom "daljinskom", kao i pozivanje i javljanje i obavijest kad mi stigne neki mail, meni se ova ideja sviđa.

Jer ionako jedini razlog zbog kojeg trebam smartphone je email. A kako mi treba sve češće i sve više, i moram sve više mailova i odgovorit preko SP-a, to mi je moj mali ekrančić na mom starom SE-u premali za to.A s druge strane ne želim se odreć mog SE-a jer mi je i dalje zakon za tipkanje poruka i pozivanje uz neki rad, te je ekstremno neosjetljiv na sve vrste padova, udaraca, gaženja i sličnog koji se kod mene redovito pojavljuju.

Ovo mi se donekle sviđa, npr 5" mob strpam u jaknu, torbicu koju ionako uvijek imam sa sobom, ili tako negdje, a u džep ovaj daljinski, i ako mi poruke i pozivi stižu na njega to mi je odlično. "Glavni" mob budim samo kada moram na mail i to je to.

Ovako u teoriji mi se čini zanimljiva i ideja, i nešto što bi me sigurno uvjerilo da konačno pređem za stalno na SP.

Svakako bolja solucija nego tablet plus DP, jer ne moram imat npr 2 sim kartice.

Moj PC  
10 2 hvala 0
17 godina
Bakaluar kaže...
xxxxx kaže...

Kako ne sluzi? Sve vise ljudi ima "fascikl" na uhu dok prica. Ne vidis coviku glavu od mobitela... Da ga ponude uz mob, za neku siću, sigurno bi se naslo zaintresiranih

Onda nabaviš manji mob ako nemožeš držati 5 incha na uhu, rađe bi uzeo nekakvu stariju nokiu i bok, nego imao 5 inchni mob koji zapravo ne koristiš za pozive i uređaj koji ne može obavljati pozive ako taj isti 5 inchi uređaj nije u blizini, wtf.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
17 godina

Pa recite kaj hoćete, meni se ovo sviđa, i ne bi se bunio da ga imam. spojim mobitel na tv , a daljinski koristim za premotavanje filma, npr.

ili kao što kolega veli, imam ga u ruksaku, a daljinski služi za javit se na poziv, i nemam potrrebu trošit bateriju na mobitelu, a daljinski troši puno manje bateriju nego 5" mobitel.

ili je mobitel na punjaču a ja razgovaram na daljinski i hodam po stanu bez potrebe da iskopčam mobitel s punjača.

hobi:moj-android.net

4 5 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo čekam kad će se i na ovo početi instaliravati aplikacije.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dakle za 5 godina

tableti ce imati 15" minimum

mobiteli 8"

daljinski za mob 5"

pa ce trebat daljinski za daljinski za mob

i naravno pc-i nece postojat, vozit cemo letece aute, roboti ce nam bit sluge, black eyed peas ce snimit orginalnu pjesmu...

Moj PC  
29 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ideja nemre bit gluplja, 2 nepotrebna mobitela u depu, 2 punjaca, 2 baterije. Da serem pare nebi mi ovak nes palo napamet kupit,cak stovise tuzio bi iz zbog ovak retardirane ideje.

Umjesto da se trude napravit ultra tanke mobitele, od ruba do ruba ekran ,unaprijedivanje glasovnih naredbi primjer:mobitel spojen na tv i preko glasa se pali film,pauzira,premotava..itd..  Oni ovakve glupe "kompromise" izmisljaju.  Uzas.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 21:23 (kach).

8 7 hvala 0
17 godina
kach kaže...

Ideja nemre bit gluplja, 2 nepotrebna mobitela u depu, 2 punjaca, 2 baterije. Da serem pare nebi mi ovak nes palo napamet kupit,cak stovise tuzio bi iz zbog ovak retardirane ideje.

a dobro, glupa tebi, meni se sviđa.

A trebalo bi i neke tužit zbog retardiranih komentara na forumu. 

16 godina
neaktivan

Meni je ipak i dalje bolje rješenje Bluetooth slušalice, jest da čovjek ponekad ispada "Retardiran" jer priča "kao sam sa sobom" ali su mnogo lakše i imaju veliki plus kod murije, a poruke se daju pisat na displeju od 5" a i pokoji film bi se dao pogledat{#}

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nsoul kaže...

sve 5

ali sto htc kaze je da je 5" ipak prevelik uredaj

nije li bolja opcija dummy i 7" tablet

i spomenuo si da se ne trosi baterija na mobu kod poziva

kojom magijom?

13 godina
neaktivan

Ovo je paradoks. Imaš veliki telefon koji držiš u torbi i onda kupiš ovaj mali dumb-phone da bi ''razgovarao'' sa velikim telefonom. Pa baš su ovakvi prije bili telefoni i to bi trebala biti glavna svrha telefona: razgovor. Ali svejedno, ideja je praktična.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 21:34 ('ladno_pivo).

2 0 hvala 0
17 godina
apoteka kaže...
nsoul kaže...

sve 5

ali sto htc kaze je da je 5" ipak prevelik uredaj

nije li bolja opcija dummy i 7" tablet

i spomenuo si da se ne trosi baterija na mobu kod poziva

kojom magijom?

a pa nekima je preveliki, nekima ne. meni je sad 4.7" ok, ali bilo bi odlično da se smanje dimenzije uređaja koliko je god moguće i da ostane 4.7". ali već sam čuo od par ljudi da jedva čekaju 5" modele, tak da sto ljudi...

pa nisam rekao da se ne troši, nego se troši manje. ne moraš uključivat mobitel da bi zvao, znači najveći potrošać, ekran, ne troši toliko bateriju. mislim, nije toliko drastična ušteda, ali  ipak je, a danas je svaka sitnica uštede dobro došla.

gle, s jedne strane bolja bi bila opcija dummy i tablet, slažem se .

ali opet, ne bi daljinski svugdje nosio sa sobom,pa mi je onda opet bolje riješenje 5" mobitel. ipak je mobilniji nego tablet

14 godina
protjeran

HTC-ov Mini trenutno je u ponudi samo za tržište u Kini.

Nek samo tam i ostane, jer je to goli qurac tak dugo dok ne dođe daljinski za taj daljinski. E, tek onda budem pravi frajer, pa da imam u svakoj ruci po jedan i Galaxy S5 na stolu u nedjelju na špici.

daniel
Moj PC  
4 5 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislio sam da sam jedini, kad ono ima nas još :).

Uglavnom, koncept mi se svidja i zavisno od dostupnosti i cijene, rado bih pridružio ovu spravicu svojem HOXu.

Moj PC  
3 5 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bit će zanimljivo za koju godinu kada budemo imali daljinski za daljinski za mobitel i akumulator od daica na leđima  {#}

9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nsoul kaže...

a pa nekima je preveliki, nekima ne. meni je sad 4.7" ok, ali bilo bi odlično da se smanje dimenzije uređaja koliko je god moguće i da ostane 4.7". ali već sam čuo od par ljudi da jedva čekaju 5" modele, tak da sto ljudi...

pa nisam rekao da se ne troši, nego se troši manje. ne moraš uključivat mobitel da bi zvao, znači najveći potrošać, ekran, ne troši toliko bateriju. mislim, nije toliko drastična ušteda, ali  ipak je, a danas je svaka sitnica uštede dobro došla.

ali opet, ne bi daljinski svugdje nosio sa sobom,pa mi je onda opet bolje riješenje 5" mobitel. ipak je mobilniji nego tablet

dobro ekran opet ostaje ugasen kod poziva. ali radi bluetooth

uglavnom, vec pokusano bezbroj puta s rucnim satom

17 godina
apoteka kaže...
nsoul kaže...

dobro ekran opet ostaje ugasen kod poziva. ali radi bluetooth

uglavnom, vec pokusano bezbroj puta s rucnim satom

da znam, senzor ga ugasi. ali dobro veliš, BT isto troši

16 godina

Ma uskoro čemo nosit telefonske centrale u ruksaku sa sobom, a u džepu ovakav remote.Z bilja idiotarije da su mobiteli postali toliko veliki da moramo daljince nosit...

pero_HR
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina

Samsung camera + ovaj pomoćni telefon je puno jednostavnije od Samsung Camera + BT HF + BT sat...

A sa Samsung Camerom ne možeš razgovarati bez BT HF kompleta

0 0 hvala 0
14 godina
apoteka kaže...

dakle za 5 godina

tableti ce imati 15" minimum

mobiteli 8"

daljinski za mob 5"

pa ce trebat daljinski za daljinski za mob

Nesto kao ovo:

17 godina
neaktivan

Uh ovo će biti genijalna stvar za ubuntu phone os kad je na doku tko ne voli imati bubu u uhu.

0 1 hvala 0
18 godina
protjeran

Evo ja bi predložio da uvedemo rubriku sličnu 'GREATEST SH*T OF THE YEAR' šta je ima pokojni Feral. Ova bi vijest bila sigurno pri vrhu, ako ne i prva. {#}

AWESOME .. AMAZING .... PREDOOBROO
Moj PC  
4 2 hvala 1
17 godina

Nije ovo tako ni glupo kao što izgleda.

Fortune favours the brave
Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

Točno to,ovo postaje suludo s dizanjem veličine ekrana.
Kao što je kolega napisao gore,ubrzo će današnjo 7" tableti

postati mobiteli,a današnji high end uređaji njihovi daljinci.

Da,možda i počnemo nositi cijeli PC u ruksaku,kojeg napajmo pomoću 

hodanja,a monitor nam izlazi ispred očiju kao kabrioletu krov...

@Hyperion

Ne kolega,ovo je još gluplje nego što izgleda..

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 1:17 (pandza94).
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

evolucija mobitela je to {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Joooj tak mi je zao kaj apple ne pise na ovome umjesto htc-a. Mozda bi se onda svi fanboyevi slozili da je ovo totalno sranje od proizvoda.

3 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo je ideja i inovacija koju u svakom slučaju pozdravljam. Vrlo praktično i korisno.
Bolje i tako nego imati dumy u dzepu i tablat u torbi. Ovako sve moze ici preko tableta. Sve preko jednog broja koristeci HTC-ovu inovaciju. 
Jos kad ovaj HTC-ov dodatak nebi kostao kao bolji dummy phone, sve bih bilo super. 

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Ajme bidni Kinezi, daljinski za mobitel. Pa šta jednostavno ne kupe novi iPhone?

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice