Hrvati u redovima za iPhone 3G

poruka: 93
|
čitano: 8.187
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hrvati u redovima za iPhone 3G".
17 godina

Riga mi se od ovakvih plaćenih članaka...u redovima su čekali "plaćenici".

GB P35-DS3R || Intel E8200@3.2GHz || OCZ Gold XTC 2GB || nv 9600GT || chiftec 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma meni ovo smrdi na marketinski trik. Biti ce da su ovi iz ht-a u osam ujutro poslali PR tekst sa fotkama svim redakcijama u HR... a i ljudi su vjerojatno placeni da stoje u redu.

jesti i spavati
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

a daj..... vidi sve redom statisti, mislim ono!!!!

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina

budale. to niš nevalja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/foto/vecaslika.asp?id=93440-55581&opis=Sli%C4%8Dna%20situacija%20u%20Splitu...

MA LOLČINA

LOL. Pogledaj ove likove nazad... Na njima se vidi da su plaćeni da stoje u redu i da ne da nemaju za iPhone, nego misle 'oće kupit' blitvu od 5 ili 7kn...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hrvati u redovima za iPhone 3G
nize razredni glumci ;)
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan

Hebo ja t-kom i njihove trikove. Ovako samo prave vecu sramotu, jer neki neuki ljudi ce doista pomisliti, gle kolko ovaca ceka da kupi komad plastike. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najbolji mi je bio jedan frajer bas sad vidio na novoj na vijestima  ,frajer  kaze  kako ce mu iphone promjeniti  zivot  isuse  boze daj  se objesi  nevjerojatno.

17 godina

jbg... sve je to dio propagande i to uspješne, vidite i sami kako se ljudi napale, a sad i mi ovdje razglabamo, sve je to made in USA. Što moramo priznati i pali. Ali da je smiješno, bogami je.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cro_denis kaže...

Najbolji mi je bio jedan frajer bas sad vidio na novoj na vijestima  ,frajer  kaze  kako ce mu iphone promjeniti  zivot  isuse  boze daj  se objesi  nevjerojatno.

Ha, ha, hi, hi, ova je dobra.
17 godina
neaktivan

ma daaaj... pa to doslo cekat u red ili da im porazbije ili da ga samo dotakne, a ne kupi :D

Ali statisti jesu... prepoznajem njih par. Buraz mi je statist :D

A profil ljudi uglavnom neki ko fol biznis men.. celava buljava... best frend mi Mudrinic :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nije mi jasno što točno brijete. Mislite da će ti koji kupuju iPhone kupiti otključani uređaj, bez vezivanja na ugovor? Ja bi na vašem mjestu razmislio ponovo. Cijela poanta tako visoke cijene iPhonea bez ugovora je da se ponuka kupce da potpišu ugovor, s tim da je primarni fokus na stvaranju "prebjega" s konkurentskih mreža. Iskreno, da VIP, mreža koju ja koristim, ima iPhone pod sličnim uvjetima (uz ugovor), ja bi ga također vjerojatno kupio.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Najviše ne-fer (preskupo)

Crysis wars, COH: OP

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bolje bi jeo ladna gov*a...primitivci svi po redu...čekajte...ko god da vas platio ili ne...za mene ste stoka sitnog zuba

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uf najbolji dio ugovora mi je onaj u kojem im morate unaprijed platiti 200kn jer oni provjeravaju vasu plateznu moc.. tako nesto. I onda vam tih 200kn vrate kroz par mjeseci, mjesecno na vas racun i to pod uvjetom da prva tri ili dva racuna placate redovito. Koja gamad... za sranje od uredjaja. Pomodarstvo.

Evo lijepe usporedbe...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 13:40 (infinityzg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Iskreno?

Žao mi je tih "glupih" ljudi.

Da žena nije pripitomila muškarca, pripitomila bi neku drugu životinju!
17 godina
neaktivan

Ne kužim, zašto bi svi ovi bili glumci? Ajde, znamo za svakakve marketinške trikove, pa je moguće da ima statista u tim redovima pred T-Mobile trgovinama, ali zar ne prepoznajete ni frikove u sebi koji bi izvadili bilo koju karticu iz novčanika i speglali za neki gadget, pa šta košta da košta?!

Dok Hrvat ima kartice i dopušteni minus, uvijek će biti pravih redova za kupnju, bez obzira na cijenu i kvalitetu - od iPhonea do svakog slijedećeg iGovna.

Ne, nisam kupio iPhone, niti vidim priliku da ga kupim slijedećih godinu dana... I ne, ne radim nikakav posao za T-Mobile...

Samo vas podsjećam na to da Hrvat ima kartice te da je samim time u Sustavu, a Sustav živi od takvih, od naknada za njihove rate.

ps. realno, nisam ni očekivao da će većina Hrvata čitati ovaj forum i pljuvanje po iPhoneu ili slične recenzije, baš suprotno, očekivao sam ovakve, pa i veće redove navale na taj aparat.

Ljudi, shvatite i upamtite - kapitalizam se temelji na hiperprodukciji želja - ako bilo koji element u tome kapitalističkom sustavu ne uspije potaknuti želju kod ljudi da nešto kupi, sustav gubi. Otuda generacije novih i ljepših auta svakih par godina, bolji deterdženti koji peru "još bjelje", jedna te ista riža u 30 različitih pakiranja na policama dućana, zgodne ženske na reklamama... sve je to produkcija želja kod potrošača. Steve Jobs dobro radi svoj posao, klasičan kapitalist s malo više muda za rizik s dizajnom i kombiniranjem postojećih tehnologija.

I otuda redovi...

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 13:54 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Denis kaže...

Nije mi jasno što točno brijete. Mislite da će ti koji kupuju iPhone kupiti otključani uređaj, bez vezivanja na ugovor? Ja bi na vašem mjestu razmislio ponovo. Cijela poanta tako visoke cijene iPhonea bez ugovora je da se ponuka kupce da potpišu ugovor, s tim da je primarni fokus na stvaranju "prebjega" s konkurentskih mreža. Iskreno, da VIP, mreža koju ja koristim, ima iPhone pod sličnim uvjetima (uz ugovor), ja bi ga također vjerojatno kupio.

Ali Denise, zakaj bi ti to kupil, to je još samo jedno u moru glupih high-tech spravica. 
17 godina
Pa glumci su (ako si gledao malo bolje slike) zato što u redu stoji neki seljak koji ima 50 godina s neurednom, zgužvanom odječom. Neobrijan i čelav. Nitko normalan (samo bogati) bi uzeo nešto što plaća 500kn mjesečno! Zato da pošaljem par poruka i nekoliko minuta razgovaram na njemu.
Da žena nije pripitomila muškarca, pripitomila bi neku drugu životinju!
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Pa glumci su (ako si gledao malo bolje slike) zato što u redu stoji neki seljak koji ima 50 godina s neurednom, zgužvanom odječom. Neobrijan i čelav.
 Ajd necemo suditi covjeku po izgledu... :D Znas da bi svaki hrvat i svoju babu i obitelj prodao za iPhone :D
17 godina
neaktivan

Dovoljno je pogledat sliku u Splitu.. od onih 15 ljudi u redu, eventualno... 1? Je zainteresiran za kupnju.. ako i toliko jer mi se čini da im se na facama vidi da "odrađuju". Ona trojica na kraju reda u izlizanim i prljavim trapericama s jeftinjak majicom, prljavog lica... ma LOL. Takvi NE kupuju iPhone; takvi će stajati u redu do kraja radnog vremena u 20:00 za 100kn.

17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Ne kužim, zašto bi svi ovi bili glumci? Ajde, znamo za svakakve marketinške trikove, pa je moguće da ima statista u tim redovima pred T-Mobile trgovinama, ali zar ne prepoznajete ni frikove u sebi koji bi izvadili bilo koju karticu iz novčanika i speglali za neki gadget, pa šta košta da košta?!

Dok Hrvat ima kartice i dopušteni minus, uvijek će biti pravih redova za kupnju, bez obzira na cijenu i kvalitetu - od iPhonea do svakog slijedećeg iGovna.

Ne, nisam kupio iPhone, niti vidim priliku da ga kupim slijedećih godinu dana... I ne, ne radim nikakav posao za T-Mobile...

Samo vas podsjećam na to da Hrvat ima kartice te da je samim time u Sustavu, a Sustav živi od takvih, od naknada za njihove rate.

Pa ak nesu glumci onda su još veće budale...i NE ni u ludilu ne bi dal tolke pare čak ni za "Sveti Gral"...a da sam protiv sustava...e pa jesam...
17 godina
neaktivan

Doradio sam gornji post, da ne spamam previše.

Daj da se ne širimo o ovome, ostavite te ljude u redovima, i mi smo par puta godišnje žrtve istog tog sustava i naših želja za novim i ljepšim stvarima, svatko po ukusu.

0 0 hvala 0
17 godina

Neki od ljudi na slikama bi mogli razmisliti o potrosnji tih para na pristojnu garderobu.

Sve je dobro KAD se dobro svrši!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uglavnom, da apsolviramo :)

Neki su glumci, neki nisu, ti neki su dosli platit racune ili kupiti neki drugi uredjaj :)

Da, ni ja nisam za kupnju tog blink blink sranja. Jest.. fora je vuci dva ili vise prsta po tom super ultra gloosssssy ekranu i ostavljati svoje otiske i onda to cistiti sa fake "Djordje Armani" krpicom.. jbg.. morao sam ustedjeti na njoj da si kupim AjFoun TriGe baj TiMobajl.... eh da.. i jos mi ostane na kraju mjeseca para za cevape! :D

Uglavnom, briga me. Ljudi ocito imaju novaca. Neka trose na sto zele.. pa sto.. nekima su i moji hobiji glupi i bacanje novaca :) SAMO NAPRIJED NARODE! Kakva inflacija.. krediti.. pa ima se za AjFoun i pune kosare u Getrou, Konzumu, itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ja sam si mislio kupiti iPhone no kad sam vidio cijene zabolila me glava! NEĆU uzeti iPhone jer nedam 7000kn za šit mobitel (tj. smart phone) za kojeg si mogu kupiti Sony Ericcson koji je čak bolji od iPhona i još uštediti 5000kn, kad malo bolje razmislite oni koji kupuju iPhone kupuju ga zbog ekrana osjetljivog na dodir. http://www.t-mobile.hr/iphone/tarife.asp i na kraju isteka ugovora kojeg morate potpisati na 24 mjeseca iPhone će vas koštati 9000kn (+ potrošeni paket koji se posebno naplačuje i podatkovni promet )! To ja mislim o iPhonu!!!!

iPhone 3G iPhone 3G

0 0 hvala 0
17 godina
Faerdhur kaže...

ps. realno, nisam ni očekivao da će većina Hrvata čitati ovaj forum i pljuvanje po iPhoneu ili slične recenzije, baš suprotno, očekivao sam ovakve, pa i veće redove navale na taj aparat.

Ljudi, shvatite i upamtite - kapitalizam se temelji na hiperprodukciji želja - ako bilo koji element u tome kapitalističkom sustavu ne uspije potaknuti želju kod ljudi da nešto kupi, sustav gubi. Otuda generacije novih i ljepših auta svakih par godina, bolji deterdženti koji peru "još bjelje", jedna te ista riža u 30 različitih pakiranja na policama dućana, zgodne ženske na reklamama... sve je to produkcija želja kod potrošača. Steve Jobs dobro radi svoj posao, klasičan kapitalist s malo više muda za rizik s dizajnom i kombiniranjem postojećih tehnologija.

I otuda redovi...

Pa i neznam bash... ljudi koji su htejli nabaviti telefon nabavili su ga... a sumnjam da ima toliko ludih da stoje u redu po kiši i brukaju se.
jesti i spavati
17 godina
neaktivan
branimir kaže...
 Pa i neznam bash... ljudi koji su htejli nabaviti telefon nabavili su ga... a sumnjam da ima toliko ludih da stoje u redu po kiši i brukaju se.

Ne sumnjaj u moć ljudske gluposti. Strahuj.

17 godina
neaktivan

svakome bi dobro došao iphone tek toliko da se ističu u društvu, no cijene su previsoke za kupnju osim ako nemaš bogate starce ili mjesečni prihod od 30 000 kn. ako će to biti slično onoj temi za iphone tarife bolje da se tema odma zaključa jer će opet biti gadne svađe.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Trebali su anketirati sve te ljude. Bilo bi zanimljivo vidjeti neku statistiku, profile kupaca. Ispitati kolika su im mjesečna primanja, stambeni status itd.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice