HP – samo originalne tinte

poruka: 21
|
čitano: 3.895
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HP – samo originalne tinte".
18 godina

Rješenje je jednostavno, ne kupovati HP pisače...

5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: HP – samo originalne tinte

Zašto ne?

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
18 godina

Zasto da? Cak se ne udostoje ni USB kabel za spajanje sa kompom dati. Znam da je to prije, a izgleda da i dalje imaju tu politiku. Bas sam jutros dobio poruku od poznanika. Dobio HP Laserjet i u uputama pise da usteka USB kabel, a njega nema...

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ne bih znao, meni je kolega dobio kabel s DeskJet-om 5940

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
18 godina
Solo761 kaže...

Zasto da? Cak se ne udostoje ni USB kabel za spajanje sa kompom dati. Znam da je to prije, a izgleda da i dalje imaju tu politiku. Bas sam jutros dobio poruku od poznanika. Dobio HP Laserjet i u uputama pise da usteka USB kabel, a njega nema...

To je jedan slučaj (vjerojatno greška pri pakiranju). Ako nađeš još ovakvih slučajeva da u cijeloj seriji pisača nedostaje USB kabel, onda će to biti neki dokaz škrtosti.

Ja sam sa svojim printerom/skenerom/fotokopirnim uređajem sve dobio.

Heh, vidim da vas je više. Može biti da je to neka nova politika (štedna Izlanuo se)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 17:09 (denix).
17 godina

Ja nisam dobio kabel sa svojim mp160...

Toliko o izoliranom slučaju...

Bit će!
18 godina

Nisam ni ja dobio kabel za iP4600...

1 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Solo761 kaže...

Prosto nevjerojatno! Sta je dalje bilo?

16 godina
protjeran

kupio epson stajlus sx 115 multipraktik i isto nije bilo usb-a

18 godina
neaktivan
Sasoon kaže...

Ima HP Deskjet 3550. Kupio sam ga prije 5-6 godina. Koristio sam samo orginal boje i nikad nisam imao ni najmanji probelm s pisačem. Kvaliteta ispisa je ista kao i prvog dana. Prije toga sam imao Epson Stylus (točne oznake se ne sjećam), to je bilo najveće smeće koje sam ikad kupio (platio sam ga 2 puta više nego HP). I s orginal bojama sam imao problema, a sa zamjensima i da ne govorim. Nakon godinu dana sam ga bacio s terase i u kontejner s njime. Onda sam kupio HP i nisam požalio :)

P.S. ja sam dobio sve potrebno u pakiranju (uključujići i USB kabel)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 17:42 (ParaNO1d).
17 godina
neaktivan

Ja imam Epson DX 7450 i jedna boja je 15kn, a ista je kao i original a za HP neznam kolko kostaju original boje... A i nikad nebi kupio HP-ov printer...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ParaNO1d kaže...
Sasoon kaže...

Ima HP Deskjet 3550. Kupio sam ga prije 5-6 godina. Koristio sam samo orginal boje i nikad nisam imao ni najmanji probelm s pisačem. Kvaliteta ispisa je ista kao i prvog dana. Prije toga sam imao Epson Stylus (točne oznake se ne sjećam), to je bilo najveće smeće koje sam ikad kupio (platio sam ga 2 puta više nego HP). I s orginal bojama sam imao problema, a sa zamjensima i da ne govorim. Nakon godinu dana sam ga bacio s terase i u kontejner s njime. Onda sam kupio HP i nisam požalio :)

P.S. ja sam dobio sve potrebno u pakiranju (uključujići i USB kabel)

Heh imamo isti pisač.

Nikakvih problema s njim, uredno radi i pod linuxom, printa čak slike bolje od nekog frendovog novog epsona (neznam kak se zove).

17 godina
neaktivan

Ja sam imao dva hp printera, davno, Oni očekuju da ti budes kupio njihov jeftni printer a plačao skupe boje. Uvjek se prije kupnje printera raspitajte koliko dođu boje. 

Ja sada imam već 2 godine Canon IP4200 i radi odlicno, boje su zasebne, a i jeftnije nego kod drugih. Svaka boja mi dođe 60 kuna a i veliki je spremnik. Recimo ako zbrojimo dvije Canonove boje koje bi dosle 120 kuna, kod HP bi iste veličine ali Color koštao do 300 kuna. 

Kod nekoristenja orginalnih boja, uvjek uvjek morate na svoju ruku, jer postoji šansa da vam se prešuši kod glave boja i garancija vam to ne pokriva. Čak i ako govorite da ste koristili boje od proizvođača. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 17:59 (linuxuser).
16 godina
protjeran

ehhh sad će mi biti fino dok multipraktik natjeram da radi u mintuMršti se

18 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

Ja sam imao dva hp printera, davno, Oni očekuju da ti budes kupio njihov jeftni printer a plačao skupe boje. Uvjek se prije kupnje printera raspitajte koliko dođu boje. 

Ja sada imam već 2 godine Canon IP4200 i radi odlicno, boje su zasebne, a i jeftnije nego kod drugih. Svaka boja mi dođe 60 kuna a i veliki je spremnik. Recimo ako zbrojimo dvije Canonove boje koje bi dosle 120 kuna, kod HP bi iste veličine ali Color koštao do 300 kuna. 

Ne printam često i onda mi nije žao dat oko 400Kn za Color i Black tonere. Ali barem onda znam da mi se boja neće zapeć ili da neće iscurit ili bilo šta drugo.

18 godina
neaktivan

HP ima vrhunski ispis, možda i najbolji, ALI politika im je skroz glupa. Ne mogu kazniti one koji proizvode pa kažnjavaju distributere??? To je apsolutn glupo, jer nisu oni ukrali tehnologiju niti patent niti ih oni proizvode...

ali dobro...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

ja imam ovaj hp deskjet3650,već je star hoho 8godina i više

nemam prigovora i uvijek sam kupovao original tintu,zamjenske nisu uglavnom ni postojale i bilo su možda malo manje jeftinije

a šta se tiče cijena tinti,tu je i glavna fora jer proizvođači printera ne zarađuju na printerima već na boji

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam Poceo sam Epson Stylux Color 640 i radio je godinama. Onda je krepao pa je dosao na red HP 5150 koji je povremeno radio godinu, dve i nije se pokvario vec sam nabavio laserski c/b Brother kojeg sam samo koristio. Valjda najbolja investicija... 280kn zamjenski toner a stampa 2500 stranica. Sad sam prije godinu dana kupio Epson PX800FW i genijalan printer. Uglavnom, najbolja iskustva imam sa Epsonima, iako me ni HP nije razocarao, a Canon je ok. Sad imam CISS pa mi je tak svejedno za cijenu tinte :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kad ne mogu tužit kineze zašto ne bi uvoznike...

1 0 hvala 0
18 godina

Dajte nam printer s open source tintama koje se mogu puniti i koje bi radile na različitim printerima!

Ovo što sad rade proizvođači printera je monopol nad tintama, svaki pokušava izvući što veću zaradu tako da za svaki printer napravi novu vrstu tinte. Oni u biti zarađuju samo na tintama, jedan printer koša 300 kn, a nove boje 400 kn. Sama boja je precjenjena. Bio je članak na bugu da je boja za printere skuplja od krvi...

To je ekološki i resursno neodgovorno.

Treba uvesti standard (zakon) koji bi standardizirao tine i tonere (isto kao što je EU uvela standard za punjače mobitela).

I'm silicon-based life-form
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kowach kaže...

Dajte nam printer s open source tintama koje se mogu puniti i koje bi radile na različitim printerima!

Ovo što sad rade proizvođači printera je monopol nad tintama, svaki pokušava izvući što veću zaradu tako da za svaki printer napravi novu vrstu tinte. Oni u biti zarađuju samo na tintama, jedan printer koša 300 kn, a nove boje 400 kn. Sama boja je precjenjena. Bio je članak na bugu da je boja za printere skuplja od krvi...

To je ekološki i resursno neodgovorno.

Treba uvesti standard (zakon) koji bi standardizirao tine i tonere (isto kao što je EU uvela standard za punjače mobitela).

Ili ugradi CISS u svoj ako mozes :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice