Hosting na IIS7 platformi

poruka: 13
|
čitano: 1.746
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hosting na IIS7 platformi".
17 godina
neaktivan

Za ovakve stvari postoji Google Adds.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cijene su im u najmanju ruku pretjerane za ono što nude.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Hosting na IIS7 platformi

600kn za 1GB na serveru.... meni zvuci sasvim prihvatljivo.

Lokacija servera u HR i garancija o 40ms iz cijele drzave zvuci dobro.

Eto, nedavno sam skuzio da su moje dosadasnje web-stranice (Totohost, Rubicon) smjestene negdje u Americi :)

17 godina
neaktivan

to si nedavno skužio:D mrak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bilo bi zgodno da je i T-Com u CIX-u.. Tada bi garantirana latencija bila kojih 20 milisekundi manja. (Bar za Carnet je put T-Com <-> Carnet preko Beča).

Ovako telekom operateri placaju skupu interkonekciju T-Comu da bi mogli t-comovim korisnicima slati sadržaje sa servera u njihovoj mreži.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šime kaže...

Eto, nedavno sam skuzio da su moje dosadasnje web-stranice (Totohost, Rubicon) smjestene negdje u Americi :)

Meni promet koji oni daju zvuči smiješno. Pogledaj im cijene dedicateda. Skuplji su duplo, a lošiji tri puta od drugih. (po ponuđenom)

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2008 13:31 (naxeem).
17 godina
neaktivan

Možda je promet tako slab baš zato jer je providerima skupo plaćati link prema T-Comu? T-com bi se trebao prisliiti nekako da počne razmjenjivati promet sa hrvatskim operaterima preko CIX-a...

inside.hr je izgleda na Voljatelu

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2008 13:40 (vrodic).
17 godina
neaktivan

btw, inside.hr hosta i linux, samo da se zna :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A ne radi se samo o prometu. Pogledaj Planetove dedicatede i pogledaj ovdje ponuđene. Da, da, slab je dolar... koga briga? :D

17 godina
neaktivan
vrodic kaže...

Možda je promet tako slab baš zato jer je providerima skupo plaćati link prema T-Comu? T-com bi se trebao prisliiti nekako da počne razmjenjivati promet sa hrvatskim operaterima preko CIX-a...

inside.hr je izgleda na Voljatelu

to je istina, ljudi zaboravljaju da cijene prometa u Hrvatskoj nisu iste kao u Americi. Isto tako dedicated server u hrvatskoj ima ping 20 ms a u Americi i preko 150 ms.
17 godina
neaktivan

Ping od 150ms je neznatan za sve osim za igre. I to ne sve igre.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2008 16:56 (naxeem).
17 godina
protjeran

Kod nekih njemačkih mid-range hosting providera za 1,780 Kn p.m. dobije se cca. 2,5 mašine sa Dual Core Xeonima + 4 GB Kingston memorijom + 500 GB HD-a. Znači za 5K Kuna na mjesec vani dobijem cca 5 jednako snažih Dedicated servera(koje btw mogu imati geodisperzirane s obzirom da ako im jedan data centar zašteka mogu prebaciti promet na drugi u drugom centru)... + internacionalini ping je bliže 90 ms nego 150 ms... BTW traffic je unlimited sa cca više manje garantiranih 10-12 Mbit/s.

Mislim svaka čast i najmanjem pomaku u poboljšanju hosting okruženja u Hrvatskoj ali dok cijene zbilja ne počnu izgledati barem min. onim u Americi(do sada sam vidio da su Njemci puno jeftiniji ali im fali dobar Customer service - ali sa takvim cijenama im oprštam ;) bit će i dalje žalosna slika Hrvatskog internet businessa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šime kaže...

Ako se ne varam svi hosting provideri imaju servere izvan hrvatske osim Insidea, Croadrie i Plusa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice