HG Spot u Dubravi

poruka: 31
|
čitano: 7.480
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HG Spot u Dubravi".
17 godina
RE: HG Spot u Dubravi
Sabbathian kaže...

Znaš li kako je HGspot nekada izgledao?

OK, kužim da radiš tamo i da nećeš dati samo tako da netko "pljuje" po firmi u kojoj radiš... opravdavam to... ali opet, treba zadržati dozu realnosti;)

Naravno da Prpa i Riđi rade sada ko konji da bi HG vratili u stanje u kojem je bio, ali, to neće doći preko noći, a to jako dobro znaju i oni.

IMHO, potezi koji su nedavno napravljeni, mislim na rebranding, su napravljeni nabrzinu, kako bi se napravila fasada koja bi pokazala da se nešto radi, a radi se, ali se to još neko vrijeme neće vidjeti... pitanje je čak da li će se u tome uspjeti.

HGspot novaca nema, stišće se na sve moguće strane... i kemija se sve moguće...

Koliko robe ima, o tome ne bih, prošeći se HG-om i onda se prisjeti kako je to izgledalo prije nekoliko godina... Ja sam iskreno bio tužan kada sam zadnji puta tamo ušao ... jer nestao je HG kakvog sam jako dobro poznavao.

Ne želim ja da HG propadne, naprotiv... nemam apsolutno ništa protiv njih, neka rade, neka se vrate na staru slavu, ali to ne znači da ne mogu komentirati nešto vezano uz njihove poteze.

I dok imaju ovako lojalne zaposlenike, imati će uspjeha... ali mnogo ih je izgorjelo u zadnje vrijeme... prebroji sam koliko ti kolega više ne radi u HG-u?

Zašto... stara uprava se malo zayebala (da prostiš)....

Ne želim se svađati sa tobom, ali budi realan i lijepo ipak reci kako ne trabunjam gluposti, kako ovdje ipak ima jako puno istine... a isto tako ću razumijeti ako to i ne kažeš... jer svaka firma ima svoje dedicirane ljude koji se bave odnosima sa ljudima na forumima i sa zadržavanjem dobrog imagea na istima... radio sam to... tako da znam... a sada to radiš ti ;)

Možemo nastaviti PM-om i to je to, ovdje ići u rasprave, prepucavanja itede nikome ne koristi... iako mene to nimalo ne dira ;)

Eh i da, da vidim koliko si lojalan:) Što misliš o novom HGspotovom sajtu ? :)

p.s. - ja više neću pisati u ovom threadu .... lijep pozdrav, Božo Kaurić

Tko se svađa? Pa samo raspravljamo, zar ne? :)

Znam kako je HG nekada izgledao, ali s obzirom na to kakvo je današnje tržište i na pad kupovne moći prosječnog građanina smiješno mi je malo čuti od nekoga tko je u branši da dućan izgleda prazno - pogotovo kad se pogleda "konkurencija".  

Ja sam malo burno reagirao ne zato kaj radim tamo ili sam kako ti kažeš dediciran zaposlenik koji održava image firme, već iz razloga što ako nekaj popljuješ onda to pokrij i nekakvim argumentima, usporedbom s nekim tko to radi bolje, tko ima više robe, a ne ovako kao ti, bubnut nešto pa ostati živ.

Pratim konkurenciju i mogu reći da svi stagniraju, te da je stanje prejadno, no ide nabolje.

Uprava je bila kakva je bila, napravilE su njesra - bilo, prošlo - no ostaje činjenica kako se jako puno ulaže da se hg vrati na noge...Nova uprava je tu, puno se radi, ali se polako naziru i nekakvi rezultati. Polako ali sigurno.

Kaj se sajta tiče, nikad nisam skrivao nezadovoljstvo istim. Ideja je ok, ali meni jednostavno nije "sjeo" i tu si ne mogu pomoći.

Eto to bi bilo to, slažem se s tobom - ovo je otišlo malo previše u off topic, tako da EOD i od mene.

Pozdraf,

Nikola

Zed's dead baby, Zed's dead...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice