G.Skill Phoenix II

poruka: 8
|
čitano: 1.431
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "G.Skill Phoenix II".
18 godina
neaktivan
G.Skill Phoenix II

Jel moguće da će ovaj model od 60 gb biti negdje oko 1500 kn?

Poslije jebanja nema kajanja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: G.Skill Phoenix II
ako ce 120gb u europi biti 300eu kod nas ce biti 500eu, stoga bi 60gb model kod nas trebao biti 300eu (oko 2100kn)
18 godina
neaktivan

Sramota, moram dići hipoteku na stan da si kupim disk od 60gb. Je...m ti Hrvatsku, EU, uvoznike i trgovce.

Poslije jebanja nema kajanja.
17 godina
odjavljen
G.Skill Phoenix II

Brzine prijenosa podataka iznose...

Hm, naučili smo da kod klasičnih diskova brzine prijenosa podataka pri čitanju i pisanju nisu iste kao i brzine čitanja i zapisivanja. Kakva je situacija kod SSD-a?

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
18 godina
G.Skill Phoenix II

Ja sam ziher da će koštati isto ko i postojeći SSD-ovi na sandforceu kad se to dokotrlja u naše krajeve. Sad je oko 1,1k kn SSD od 60GB na SF-1200. Brijem da će do jeseni za te novce ići 120GB na SF-1200.

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
deckard kaže...

Ja sam ziher da će koštati isto ko i postojeći SSD-ovi na sandforceu kad se to dokotrlja u naše krajeve. Sad je oko 1,1k kn SSD od 60GB na SF-1200. Brijem da će do jeseni za te novce ići 120GB na SF-1200.

Ja sam svoj G.Skill 60 GB kupio prije 2 mjeseca u Linksu i platio ga cca 960 kn.

Nemam 14 godina
18 godina
Danijel14 kaže...
deckard kaže...

Ja sam svoj G.Skill 60 GB kupio prije 2 mjeseca u Linksu i platio ga cca 960 kn.

Hm, akcija bila ili ? Phoenix Pro ?

Deckard
16 godina
odjavljen
deckard kaže...
Danijel14 kaže...
deckard kaže...

Hm, akcija bila ili ? Phoenix Pro ?

Da, Phoenix Pro. Ne znam je li bila kakva akcija. Kupljeno u Linksu u Osijeku.

Nemam 14 godina
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice