Jel moguće da će ovaj model od 60 gb biti negdje oko 1500 kn?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sramota, moram dići hipoteku na stan da si kupim disk od 60gb. Je...m ti Hrvatsku, EU, uvoznike i trgovce.
Brzine prijenosa podataka iznose...
Hm, naučili smo da kod klasičnih diskova brzine prijenosa podataka pri čitanju i pisanju nisu iste kao i brzine čitanja i zapisivanja. Kakva je situacija kod SSD-a?
Ja sam ziher da će koštati isto ko i postojeći SSD-ovi na sandforceu kad se to dokotrlja u naše krajeve. Sad je oko 1,1k kn SSD od 60GB na SF-1200. Brijem da će do jeseni za te novce ići 120GB na SF-1200.
Ja sam ziher da će koštati isto ko i postojeći SSD-ovi na sandforceu kad se to dokotrlja u naše krajeve. Sad je oko 1,1k kn SSD od 60GB na SF-1200. Brijem da će do jeseni za te novce ići 120GB na SF-1200.
Ja sam svoj G.Skill 60 GB kupio prije 2 mjeseca u Linksu i platio ga cca 960 kn.
Ja sam svoj G.Skill 60 GB kupio prije 2 mjeseca u Linksu i platio ga cca 960 kn.
Hm, akcija bila ili ? Phoenix Pro ?
Hm, akcija bila ili ? Phoenix Pro ?
Da, Phoenix Pro. Ne znam je li bila kakva akcija. Kupljeno u Linksu u Osijeku.