Grooveshark ugašen!

poruka: 35
|
čitano: 5.415
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Grooveshark ugašen!".
10 godina
neaktivan
Re: Grooveshark ugašen!
Marko :D kaže...
nontryer kaže...

Kakve zaj***ncije s proxijem? Jednom sam upalio VPN (Hola! Better Internet) da se registriram i to je to, evo aplikaciju imam i na računalu i na mobitelu. Upravo slušam glazbu preko Spotifyja i nije potrebno paliti proxy/VPN za slušanje glazbe.

Onda sam očito out of date što se tiče tog, kad sam ga koristio prije morao sam se svakih 10ak dana logirat sa američkim/engleskim proxyjem da bi radilo, inače izbaci ono "not available in your country".

I audio reklame su mi išle na živce. A mobilna aplikacija kad imaš free account mi nije valjala, nisi mogao normalno puštat pjesme nego samo shuffle ili tako nešto, ne sjećam se više točno.. sad dal je još uvijek sve tako nemam pojma..

Meni nije tako. Ja sam upalio VPN samo jednom da se registriram i to je to. Sve radi bez VPN-a, na PC-ju i mobitelu. U vezi audio reklama, prije dva dana došla mi je jedna (nakon instalacije) i od tad ih više nema. Rekli su mi da će se audio reklama puštati svakih 30 minuta i ništa od toga. 

ja ali svakih 14 dana moras uci preko vpna niej valjda da ne trebas?

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
14 godina
neaktivan
Grooveshark ugašen!

Polako, polako. Spotify sam tek instalirao prije dva dana tako da još ne znam hoće li me tražiti VPN ili ne. Još mi se ni jednom nije pojavila poruka da to nije dostupno u mojoj zemlji.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Grooveshark ugašen!

Polako, polako. Spotify sam tek instalirao prije dva dana tako da još ne znam hoće li me tražiti VPN ili ne. Još mi se ni jednom nije pojavila poruka da to nije dostupno u mojoj zemlji.

nece sad tek ce ti za 14 dana ne birni se,imas sto ovi kazu proya hidemyass te hola extenseion te vpnovi a najbolji je tunnelbear pomocu toga rijesis problem

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
14 godina
neaktivan
Grooveshark ugašen!

Ok. Javim što bude 

0 0 hvala 0
14 godina
Grooveshark ugašen!
Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice