Googleov "treći čovjek"?

poruka: 10
|
čitano: 1.527
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Googleov "treći čovjek"?".
17 godina
neaktivan
Googleov "treći čovjek"?

Treći ortak, peti je Pašalić, a četvrti  je...

gledajte BSG pa budete znali. Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Googleov "treći čovjek"?

Koga briga? Propustio je šansu...

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Googleov "treći čovjek"?

tocno. 2002. je dobio nogara i sad se javlja?!? wtf? valjda nije mogo docekat da google posjeduje 99% svjetske ekonomije pa sad krenuo po svoju paricu.

0 0 hvala 0
17 godina
Googleov "treći čovjek"?

Nije imao vremena za sitnice...

Radio im poslovni plan... jel imao viziju googla nakon 5-10 godina :) u tom planu? Ocigledno ne, nego sad kad je google ono sto jest, malo bi i on kolaca, ocigledno je ili grebator ili glup. Dzaba mu doktorat, nek obrise ... s njim.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Googleov "treći čovjek"?
DrNasty kaže...

Radio im poslovni plan... jel imao viziju googla nakon 5-10 godina :) u tom planu? Ocigledno ne, nego sad kad je google ono sto jest, malo bi i on kolaca, ocigledno je ili grebator ili glup. Dzaba mu doktorat, nek obrise ... s njim.

Recimo da je glup. Da je bio pametan odradio bi svoju "viziju" do kraja a tek onda doktorirao (u međuvremenu bi zaradio finu svotu novaca).
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
Googleov "treći čovjek"?

Očigledno mu je doktorat bio važniji (ako pretpostavimo da je istina šta priča), te nije skužio da bi od konkretnog posla mogao zaraditi puno više novaca nego od tinte na papiru. Takvi i bolje da nemaju previše para, jer su uglavnom društvu bolji kao radnici, nego bogataši, a iskreno smatram da ako je do sada čekao da nešto napravi s naplatom od googla, niti ne zaslužuje ništa od njih, osim naravno papirusa sa zahvalom.

0 0 hvala 0
17 godina
i ja sam suosnivać Microsofta :-)
Možda on je suosnivać ali zato se nije onda prije javio?
Mogao je pobat ali može isad pobrat brdo love.
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Koga briga? Propustio je šansu...

Upravo ono što sam i ja htio reći. Eto mu sad doktorat.Smijeh
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
DrNasty kaže...

Radio im poslovni plan... jel imao viziju googla nakon 5-10 godina :) u tom planu?

Hehehe tocno tako... Case closed.
17 godina
neaktivan
Googleov "treći čovjek"?

NAjjača mi je spika kad razgovaraju frajer i ženska i sad ovaj nju pita kaj joj radi muž.A ženska mu kaže.

-moj muž vam je prvi čovjek Croatia osiguranja.

kaže ženska samouvjereno.

na što joj čovjek odgovara impresioniran.

-oh, tako važan položaj, sigurno ste veoma ponosni.

-da da, on vam radi na porti, i prvi je čovjek kojeg vidite kad dođete u firmu.

:)

Baotica Baot
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice