Google u znaku LHC-a

poruka: 22
|
čitano: 1.493
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google u znaku LHC-a".
17 godina
Google u znaku LHC-a

Hehe fora :)

Nego, zar vas cijela ova priča ne podsjeća malo na početak originalnog Half-Life? Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google u znaku LHC-a

wtf, neznam kakav je to clanak...idemo ih spaliti na lomaci?

http://forum.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/prijetnje-smrcu-zbog-lhc/8267.aspx?sort=asc&view=flat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Google u znaku LHC-a
kokek kaže...

wtf, neznam kakav je to clanak...idemo ih spaliti na lomaci?

http://forum.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/prijetnje-smrcu-zbog-lhc/8267.aspx?sort=asc&view=flat

Nisi pratio cijelu spiku, već se par dana vrti sprdancija na račun neukog puka :)
17 godina
neaktivan
Google u znaku LHC-a

"Priznajemo, iz nekog čudnog razloga još uvijek nismo svi mrtvi"

Da, čudan razlog. Nevjerojatan.

Možda zato što sudari nisu još ni počeli, a da i jesu rupi će trebati vremena da počne djelovati? Ne, ne samo zbog toga. Opasnosti NEMA. Ono što će se događati u LHCu se STALNO događa u svemiru i ne nastaju crne rupe. Ali ne, nije niti to dovoljno. Ako i nastane, uništit će je radijacija.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google u znaku LHC-a

Smijeh LOL

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2008 14:57 (photonFUEL).

0 0 hvala 0
17 godina
photonFUEL kaže...

Smijeh LOL

Šta  sam ja rekao! Bježmo na južni pol!
17 godina
protjeran
Google u znaku LHC-a

heh.

samo je bed što im je live webcast nedostupan   : /

na CNN su samo u 10s rekli da im se čini projekt preskup   : /

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
Google u znaku LHC-a

To se Google ne ruga ovima iz CERNA ili onima koji su "protiv" vec izrazava svoju podrsku. Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google u znaku LHC-a

"Pitamo se kome će onda biti "duhovito" i "smiješno" zezati se na račun LHC-a kao što to danas radi Google sa svojim logom?!"

Ne kuzim, kaj tu ima bit cudno? Pa hvala bogu da se nes konkretno i dogadja, ak se kaj dogodi otici cemo svi k vragu, to ce se kad tad dogodit, pomislite samo gdje ce znanost i tehnologija bit za 50-100godina. Uostalom, na kraju krajeva nece se nista dogodit tak da ono. Ja jedva cekam da vidim rezultate, kad i ako god to bude.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google u znaku LHC-a

Pravi događaj se neće još dogoditi. Danas je tek zagrijavanje.

Btw:

Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bio sam stavio taj link tamo u onu temu di smo se svi posvadjali, al od silne svadje nije niko skuzio...Meni je pjesma super :D stalno je slusam al ozbiljno, izgleda da sam konacno prolupo

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
17 godina
Google u znaku LHC-a

Elem dakle,

Meni sa desne strane sjedi dr. fizike jer djelimo stol na radnom mjestu tako da svako malo mogu cut fore iz fizike.

Od teorija sa prijenosom energije u druge dimenzije, zakrivljenom prostoru, teoriji stringova, crnim rupama ... itd.

Medjutoa, danas je bila zanimljiva. Cuo je da ima teorija (iako zafrkancija) da su ove eksplozije super novih sto ih malo malo vidimo kroz teleskope, zapravo neuspjeli pokusi LHC-a, tamo negdje.

Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Originalni_manic kaže...

Nego, zar vas cijela ova priča ne podsjeća malo na početak originalnog Half-Life? Smijeh

Hehe meni je danas to baš palo na pamet :))

Scientist: [after the experiment fails] Why wouldn't they listen? We tried to warn them.
Scientist: I never thought I'd see a resonance cascade. Let alone create one.
Zatvorite prozore. linuxzasve.com
17 godina
neaktivan
Google u znaku LHC-a

Mislim da bi najbolje bilo da pitamo dr. Gorodna Freemana za savjetOsmijeh

Što bi on učinio?:-) Što bi on učinio?:-)
"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2008 20:01 (Puhi).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google u znaku LHC-a

Evo ga tu je Gordon

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2008 22:33 (teneke).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
teneke kaže...

Evo ga tu je Gordon

He he LOL:-)))
Mali nadgleda stvari. Ali ako se sjetimo što je bilo kad ih je zadnji put nadgledo, ne piše nam se dobro:D
"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox
17 godina
neaktivan
Originalni_manic kaže...

Hehe fora :)

Identicnu stvar sam i ja rekao prijatelju prosli tjedan :D :D

Totalno me podsjeca na HL, samo da se dogodi zapravo bio bi totalni zakon :D , ne crna rupa mislim, nego ono HL u zivo
17 godina
neaktivan

neznam zašto se ne informirate ali najugledniji fizičari na planeti rekli su da je mogućnost nastanka crne rupe tek kada se finalni projekt završi a što bi bilo 21.12.2012. ovo što su jučer puštene čestice to je tek pokus.

17 godina
neaktivan
Google u znaku LHC-a

evo vam linkovi za dobre stranice gdje mižete saznati sve o LHC-u:

http://lardgehadroncollider.blog.hr/index.html

http://lhc.web.cern.ch/lhc/

http://public.web.cern.ch/public/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zašto se s time svime zajeb.... to je ozbiljna tema
17 godina
Ovo bi moglo završit katastrofalnim posljedicama.Zamislite samo ako nešto krene po zlu?
Ma idem j u Černobil tamo ću valjda biti siguran :D
Potraga za istinom dragocijenija je od njenog posjedovanja.
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Ovo bi moglo završit katastrofalnim posljedicama.

Nebi moglo.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2008 10:12 (itf4n).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice