Hehe fora :)
Nego, zar vas cijela ova priča ne podsjeća malo na početak originalnog Half-Life?
Nego, zar vas cijela ova priča ne podsjeća malo na početak originalnog Half-Life?
wtf, neznam kakav je to clanak...idemo ih spaliti na lomaci?
wtf, neznam kakav je to clanak...idemo ih spaliti na lomaci?
"Priznajemo, iz nekog čudnog razloga još uvijek nismo svi mrtvi"
Da, čudan razlog. Nevjerojatan.
Možda zato što sudari nisu još ni počeli, a da i jesu rupi će trebati vremena da počne djelovati? Ne, ne samo zbog toga. Opasnosti NEMA. Ono što će se događati u LHCu se STALNO događa u svemiru i ne nastaju crne rupe. Ali ne, nije niti to dovoljno. Ako i nastane, uništit će je radijacija.
LOL
heh.
samo je bed što im je live webcast nedostupan : /
na CNN su samo u 10s rekli da im se čini projekt preskup : /
To se Google ne ruga ovima iz CERNA ili onima koji su "protiv" vec izrazava svoju podrsku.
"Pitamo se kome će onda biti "duhovito" i "smiješno" zezati se na račun LHC-a kao što to danas radi Google sa svojim logom?!"
Ne kuzim, kaj tu ima bit cudno? Pa hvala bogu da se nes konkretno i dogadja, ak se kaj dogodi otici cemo svi k vragu, to ce se kad tad dogodit, pomislite samo gdje ce znanost i tehnologija bit za 50-100godina. Uostalom, na kraju krajeva nece se nista dogodit tak da ono. Ja jedva cekam da vidim rezultate, kad i ako god to bude.
Bio sam stavio taj link tamo u onu temu di smo se svi posvadjali, al od silne svadje nije niko skuzio...Meni je pjesma super :D stalno je slusam al ozbiljno, izgleda da sam konacno prolupo
Elem dakle,
Meni sa desne strane sjedi dr. fizike jer djelimo stol na radnom mjestu tako da svako malo mogu cut fore iz fizike.
Od teorija sa prijenosom energije u druge dimenzije, zakrivljenom prostoru, teoriji stringova, crnim rupama ... itd.
Medjutoa, danas je bila zanimljiva. Cuo je da ima teorija (iako zafrkancija) da su ove eksplozije super novih sto ih malo malo vidimo kroz teleskope, zapravo neuspjeli pokusi LHC-a, tamo negdje.
Mislim da bi najbolje bilo da pitamo dr. Gorodna Freemana za savjet
Evo ga tu je Gordon
neznam zašto se ne informirate ali najugledniji fizičari na planeti rekli su da je mogućnost nastanka crne rupe tek kada se finalni projekt završi a što bi bilo 21.12.2012. ovo što su jučer puštene čestice to je tek pokus.
evo vam linkovi za dobre stranice gdje mižete saznati sve o LHC-u: