"Googleov servis koji spaja chat i e-mail" ?
ja mislim da već imamo takav proizvod a zove se Gmail.
"Googleov servis koji spaja chat i e-mail" ?
ja mislim da već imamo takav proizvod a zove se Gmail.
pogledaj ovo http://wave.google.com/ pa će ti bit jasnije =)
Ja bi volio jednu pozivnicu :)
ne sviđa mi se taj Wave, sve da te imaju pod kontrolom. Budimo iskreni nisam ljubitel nikakvih društvenih/socijalnih mreža.
ne sviđa mi se taj Wave, sve da te imaju pod kontrolom. Budimo iskreni nisam ljubitel nikakvih društvenih/socijalnih mreža.
nisi pogledao do kraja vjerojatno, ili nisi dobro pratio. wave ćeš moć instalirat na svoj server i tako ga koristit (naravno onda nećeš bit spojen sa glavnom googleovom mrežom) što će se pretpostavljam dosta koristit u firmama. btw, zašto si uopće na internetu koji je jedna ogromna socijalna mreža...? :P
vjerovali ili ne, ja dobio pozivnicu upravo sad :D
a po kom pravilu google bira beta testere?
luđi = bolji , staro guglovo pravilo
a pazi ovo.. danas idem otvorit još jedan account na gmail-u i traže me broj moba na koji šalju confirmation code.. ti mater.. 
znam da captcha (očito) ne radi dobro posao ali dobit će broj moba NE ..
da, da...
sjećam se nekad davno, dok je gmail tek počeo, ja sam mogao sam sebi birati i nick koji hoću, i adresu i sve, a neki dan sam baš mami otvarao račun i pravo sam se iznenadio kad sam vidio da više apsolutno ništa ne možeš kako hoćeš, a podaci se traže na sve strane. :/ na kraju je mail adresa ispala po imenu i prezimenu, jer se nikako nije moglo drugačije