Google preuzima Ångströ

poruka: 8
|
čitano: 1.802
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google preuzima Ångströ".
16 godina
Google preuzima Ångströ

Ovo samo potvrđuje sumnje koje smo izrazili u ovoj temi..nažalost.

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Google preuzima Ångströ

Počinje.Poljubac

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Google preuzima Ångströ
Baš me zanima sto ce google sutra kupiti...

A sto se tice kupnje FaceBooka... Oni to moraju napraviti, to je logican sljedeci korak, i njima potreban...
In Control
16 godina
neaktivan

Preuzimanje Angstra, ulazak na tržište socijalnih mreža

http://bit.ly/9jwACL

Jeli to to? Može netko pojasnit točnije šta taj Angstro radi?

17 godina

Ako sam ja dobro razumio ovu vijest firma Angstra proizvodi aplikacije koje skupljaju, odnosno povezuju podatke. Dakle ako ti u svom imeniku na mobitelu (ili na gmailu) imas necje ime i prezime, onda ova aplikacija ode na face (ti joj das svoj user name i pass) i ona pridruzi sliku sa facea tom kontaktu. Takoder pocupa i datum rodenja i jos pokoju zanimljivost (status ili nesto slicno). Isto vrijedi i za Linked in.

Ja imam HTC desire i oni su u Sense UI ugradili neku slicnu alikaciju (mislim da ju je HTC napravio). Upises credentiale za Face i ona ti pocupa slike za kontakte. Prije Desirea svi frendovi su mi u mobitelu bili pod nadimcima. Sada sam ih unio pod pravim imenima da ih aplikacija moze lakse povezati sa profilima na faceu i pocupati njihovu sliku. Fora je imati fotke u imeniku. Ako si paranoican to je veliko zadiranje u privatnost, ali ja brijem ako se zamjeris nekom taj ce ionako doc do svega sto ga zanima o tebi tako da... 

18 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Pa da bas mi je to prvo palo na pamet procitavsi tu vijest i sve mi se vise cini da iza ovo dvoje

u ono vrijeme klinaca, stoji nekakva korporacija ili vlada.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina
MorciTheCroat kaže...
DamageHigh kaže...

Pa da bas mi je to prvo palo na pamet procitavsi tu vijest i sve mi se vise cini da iza ovo dvoje

u ono vrijeme klinaca, stoji nekakva korporacija ili vlada.

bolje nego biti čipiran Namigiva

scientia est potentia
17 godina
protjeran
Google preuzima Ångströ

ja sam u prvi trem pomislio da preuzimaju Ångström

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: