Ovo samo potvrđuje sumnje koje smo izrazili u ovoj temi..nažalost.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Počinje.
A sto se tice kupnje FaceBooka... Oni to moraju napraviti, to je logican sljedeci korak, i njima potreban...
Preuzimanje Angstra, ulazak na tržište socijalnih mreža
Jeli to to? Može netko pojasnit točnije šta taj Angstro radi?
Ako sam ja dobro razumio ovu vijest firma Angstra proizvodi aplikacije koje skupljaju, odnosno povezuju podatke. Dakle ako ti u svom imeniku na mobitelu (ili na gmailu) imas necje ime i prezime, onda ova aplikacija ode na face (ti joj das svoj user name i pass) i ona pridruzi sliku sa facea tom kontaktu. Takoder pocupa i datum rodenja i jos pokoju zanimljivost (status ili nesto slicno). Isto vrijedi i za Linked in.
Ja imam HTC desire i oni su u Sense UI ugradili neku slicnu alikaciju (mislim da ju je HTC napravio). Upises credentiale za Face i ona ti pocupa slike za kontakte. Prije Desirea svi frendovi su mi u mobitelu bili pod nadimcima. Sada sam ih unio pod pravim imenima da ih aplikacija moze lakse povezati sa profilima na faceu i pocupati njihovu sliku. Fora je imati fotke u imeniku. Ako si paranoican to je veliko zadiranje u privatnost, ali ja brijem ako se zamjeris nekom taj ce ionako doc do svega sto ga zanima o tebi tako da...
Pa da bas mi je to prvo palo na pamet procitavsi tu vijest i sve mi se vise cini da iza ovo dvoje
u ono vrijeme klinaca, stoji nekakva korporacija ili vlada.
Pa da bas mi je to prvo palo na pamet procitavsi tu vijest i sve mi se vise cini da iza ovo dvoje
u ono vrijeme klinaca, stoji nekakva korporacija ili vlada.
bolje nego biti čipiran 
ja sam u prvi trem pomislio da preuzimaju Ångström