Google u padu

poruka: 13
|
čitano: 1.961
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google u padu".
16 godina
neaktivan
Google u padu

Ma google još ima većinu tako da njemu nije to nešto puno gubitka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Google u padu

Isusti! Ma nije valjda?!!!!!!!!!! :))))

Ajmo ovako:

- IE8 dolazi sa predefiniranim Bingom. Kada želiš sam definirati svoj pretraživač, često se Google nalazi tek na drugoj stranici! Bravo MS ;)

- W7dolazi sa IE8, trend je da ljudi prelaze na IE8... sooooooo, stvarno je teško zaključiti da većina clueless usera ostavi onako kako je

- većina dječice koristi MSN oliti Windows Live bloatware paket i samo klika next next, next, next :) I eto opet default Bing :)

Dakle, vidi se koliko usera je actually dumbass :) No hard feelings ako baš volite Bing.

Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google u padu

Jedan mjesec gori, drugi doli, sve je to isto...

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Google u padu
zbuzanic kaže...

Isusti! Ma nije valjda?!!!!!!!!!! :))))

Ajmo ovako:

- IE8 dolazi sa predefiniranim Bingom. Kada želiš sam definirati svoj pretraživač, često se Google nalazi tek na drugoj stranici! Bravo MS ;)

- W7dolazi sa IE8, trend je da ljudi prelaze na IE8... sooooooo, stvarno je teško zaključiti da većina clueless usera ostavi onako kako je

- većina dječice koristi MSN oliti Windows Live bloatware paket i samo klika next next, next, next :) I eto opet default Bing :)

Dakle, vidi se koliko usera je actually dumbass :) No hard feelings ako baš volite Bing.

Actually, većina clueless usera je kao što si upravo rekao - clueless, i nisu nikad niti čuli 'za taj neki tamo Bing isusti' i znaju samo za Google. Kad im se otvori pretraživač Bing, ugasit će 'taj nekakav virus' i otvoriti pravu tražilicu (zapravo jedinu za koju znaju) - Google.

I prije je Microsoft gurao svoj pretraživač (svatko gura svoje, neće ni Google u Chrome ubaciti kao default Yahoo) nije Bing prvi Microsoftov pretraživač, i prije je u IE dolazio Windows Live Search kao default, i prije je MSN dolazio s Windows Live Searchom, pa ipak nije gotovo nitko koristio to sranje. 

I sam koristim Google, ali za razliku od tebe ja priznajem Microsoftu da je napravio odličnu tražilicu koja ima svojih prednosti i s pravom joj raste udio na tržištu. 

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina
Google u padu

Tocno ja sam imo sizuaciju u razredu da samo pet ljudi zna za neku drugu trazilicu osim googla(dobro jos ih se nekiloko sjetilo yahoo)

Bing je ok, ali google je posto brand(ne opci brand,to vec je bio dugo, ali kao neka vrsta "luksuza" jer je jednostavan nepretrpan, a i bjel je("jabukica")) koji svi koriste i napredni i pocetnici.

Chuck Norris twita na facebook_u xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Google u padu

Joj strasno! Sad ce sve propasti! Ma jedan mjesec padne, drugi suprotno...zato i postoje statistike...

TrustNo1

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Google u padu

Sjeća li se tko Altaviste? Namigiva

Faith is only fiction.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...

Nekad je to bila najbolja tražilica :)

17 godina
protjeran
D4RKL1NG kaže...

Altavista iliti google 90tih :)

16 godina
neaktivan
Google u padu

Ma, microsoft u internet exploreru stavi kao deafult tražilicu bing pa ju na znam kakvi biseri koriste. Google je google...Cool

www.val.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google u padu

BING FTW

XP

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

iako koristim google drago mi je da padaju postaju jedna odvratna,moćna i monopolistička kompanija kao ms i apple

18 godina
protjeran
Google u padu

Osobno koristim Bing pri 80% pretraživanja, Google 15% u slučaju kada Bing daje jadne ili nikakve rezultate, 4% WolframAlpha i 0.05% Yahoo search.

BTW koristim Debian Linux kao glavni OS.. tako da.. XD

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice