i oni bi to patentirali. This is America
pomalo mi google ide na.... ubiti gubi se u stvarnosti. To bi se već moglo nazvalo ometanjem korisnika
pomalo mi google ide na.... ubiti gubi se u stvarnosti. To bi se već moglo nazvalo ometanjem korisnika
Prvo sto mi padne na pamet kad se nesto ovakvo spomene je ono oglasavanje u snovima iz Futurame...
Sto se gugla tice, opcenito sam jako razocaran onime u sto su se pretvorili...
Pa ovo već postoji. Ima u Velikoj britaniji operater koji ne naplaćuje pozive i poruke - financira se samo reklamama. Nekog nazoveš i prvo odslušaš 60 sekundi reklama prije nego što se poziv uspostavi. SMS je duplo kraća jer je pola poruke rezervirano za reklamu.
Inače malo gledam Google i sve mi se manje sviđa. Prvo ono sr.nje s Chrome, a onda najavljuju mobitele i OS, te onda novi patenti za reklame. Čini se da želi totalnu dominaciju.
Pa ovo već postoji. Ima u Velikoj britaniji operater koji ne naplaćuje pozive i poruke - financira se samo reklamama. Nekog nazoveš i prvo odslušaš 60 sekundi reklama prije nego što se poziv uspostavi. SMS je duplo kraća jer je pola poruke rezervirano za reklamu.
Inače malo gledam Google i sve mi se manje sviđa. Prvo ono sr.nje s Chrome, a onda najavljuju mobitele i OS, te onda novi patenti za reklame. Čini se da želi totalnu dominaciju.
-upravo tako, svaka usluga/proizvod koji ima veze s reklamom nesmije se naplaćivati (kao vrećica u dućanu..)
-Gdje je sad EU komisija da natjera google na 'pravila igre'?
još samo fale google ads na vrečicama od konzuma 
-u tom slučaju nebi bile od konzuma (nego googleove), morali bi kooperirat, pa mi pada napamet ''googlezuma / konzoogle'' (ovisno tko je većinski vl.)... ako se pojavi takvo tržišno ime/marka znamo o čemu se radi ... 
konzoogle
zvuči ko ime za neku novu google konzolu 
google bi mogao kupiti konzum samo za oglašavanje na vrečicama 
pričekaj da e-paperu padne cijena