Google – glad za podacima

poruka: 33
|
čitano: 6.808
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google – glad za podacima".
16 godina
Re: Google – glad za podacima
SupremeCommander kaže...
nsoul kaže...
Otkud vam to da za gmail i fejs treba broj mobitela?
Kad sam se registrirao i na jedan i drugi nije trebalo broj.
Danas sam opet probao i ide bez broja tako da pišete gluposti.

Ti pises gluposti...

http://en.wikipedia.org/wiki/Gmail#Requirement_for_mobile_phone_number

http://googlesystem.blogspot.com/2009/07/creating-gmail-account-requires-sms.html

Tvoj broj ocito vec ima, pa ge ne trebas ponovno pisati... {#}

ja sam se registrirao bez broja. 

a i ne znam kakve veze ima dal je moj broj već registriran ako hoću registrirati novi mail koji nema veze s starim.

15 godina
protjeran
nsoul kaže...

a i ne znam kakve veze ima dal je moj broj već registriran ako hoću registrirati novi mail koji nema veze s starim.

nije problem otvaranje novog maila sa fake podacima. problem je kad imas gmail od prvih dana usluge i onda oni, kao meni prije mjesec dana, posalju poruku da im treba broj mobitela jer je bilo napada na moj account iz Kine. onda mi nakon par dana potpuno blokiraju racun a na tu adresu godinama primam rezervacije za apartmane, e-bay obavijesti .... i sve ono sto sam zelio odvojiti od glavnog mail racuna koji mi sluzi za profesionalnu komunikaciju i kojeg imam kod svog internet providera.

adresa koja mi je ucjenjivacki blokirana nalazi se na prospektima kuce, turistickim vizit kartama i ima je velika vecina mojih prijatelja i poznanika, a i sam imam veliku vecinu telefonskih brojeva i mail adresa spremljenu na tom usljivom gmailu . Sad ja mogu birati hocu li im dati broj telefona ili preboljeti taj account. Nije lako ali NE DAM IM NISTA jer smo se tako na pocetku dogovorili.

Evo kako izgleda kraj nase suradnje:

16 godina
Commodore kaže...
nsoul kaže...

nije problem otvaranje novog maila sa fake podacima. problem je kad imas gmail od prvih dana usluge i onda oni, kao meni prije mjesec dana, posalju poruku da im treba broj mobitela jer je bilo napada na moj account iz Kine. onda mi nakon par dana potpuno blokiraju racun a na tu adresu godinama primam rezervacije za apartmane, e-bay obavijesti .... i sve ono sto sam zelio odvojiti od glavnog mail racuna koji mi sluzi za profesionalnu komunikaciju i kojeg imam kod svog internet providera.

adresa koja mi je ucjenjivacki blokirana nalazi se na prospektima kuce, turistickim vizit kartama i ima je velika vecina mojih prijatelja i poznanika, a i sam imam veliku vecinu telefonskih brojeva i mail adresa spremljenu na tom usljivom gmailu . Sad ja mogu birati hocu li im dati broj telefona ili preboljeti taj account. Nije lako ali NE DAM IM NISTA jer smo se tako na pocetku dogovorili.

Evo kako izgleda kraj nase suradnje:

Meni su isto poslali da mi je na računu uočena sumljiva djelatnost, i da nek promjenim lozinku, ali bez ikakvog broja mobitela.

broj sam ja naknadno unio jer imam sinkronizirane mail kontakte na desire, a i ljudi koje imam na gmailu isto  imaju brojeve mobitela gore, pa ih imam odma u imeniku na mobu.

a gmail imam od prvog dana.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice