Ove godine stiže Surface Pro 4 i Surface Pro Mini

poruka: 7
|
čitano: 1.379
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ove godine stiže Surface Pro 4 i Surface Pro Mini".
17 godina
odjavljen

Sve bolje i bolje... Imam običnog starog RT-a i to čudo je, za ono što mu je namjena,  odličan. Ali moram si ubost neki punokrvni za neke smješne pare... Gledam da ima kineza i po 100$ :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma nek oba imaju stylus i nek su fanless onda nemam razloga uzeti Android tablet.Btw ovi kunezi za 100$ su super ,a pogotovo kad na njih mozes staviti jos i dual boot Android (ili ubuntu).Svidja mi se Microsoftova vizija i sto guraju tablet kao pc.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

cijena? - prava sitnica, vjerojatno...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Ove godine stiže Surface Pro 4 i Surface Pro M
skank666 kaže...

Sve bolje i bolje... Imam običnog starog RT-a i to čudo je, za ono što mu je namjena,  odličan. Ali moram si ubost neki punokrvni za neke smješne pare... Gledam da ima kineza i po 100$ :/

Kojeg? Prestigio?

Je ima neko iskustva sa Atomima i pravim Winsima?

16 godina
Drazen kaže...
skank666 kaže...

Kojeg? Prestigio?

Je ima neko iskustva sa Atomima i pravim Winsima?

Ja imam Asus Transformer Book T200 i jako sam zadovoljan. Nisam primjetio nikakvo štekanje, za neko normalno korištenje(Office, surfanje, filmovi i sl.) radi jednako brzo kao i svaki PC sa SSDom, a čak vrti i manje zahtjevne igre(na njemu sam prešao cijeli Portal 2 i This War of Mine). Još je i Transforemer, tako da kad je u docku ima sve isto kao i normalni laptop, 2xUSB2, 1xUSB3, Ethernet i dodatni HDD. Uglavnom, odličan je i kao tablet i kao laptop. Za usporedbu, imam i iPad 3, on je puno sporiji i lošiji po svemu osim po ekranu i zvučnicima, pa ga koristim samo za filmove od kad imam Asusa.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
11 godina
neaktivan

S obzirom da se kod nas prodaje Surface Pro 3 koji je u americi inaće 800$ po nekih 1400$ (izvor njuškalo) računaj da će ići minimalno 60% gore od cijene koja će biti prva objavljena. To pričam za najslabiju i3 verziju.

17 godina
neaktivan

JA sam ga kupio ovdje za ovoliko. Dakle dosta skupo da samo mislim da si se preracunao svjedno.

http://tia-mobiteli.hr/detaljan-prikaz.aspx?gid=126096 (i7)

http://tia-mobiteli.hr/detaljan-prikaz.aspx?gid=126090 (i3)

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 14:03 (mislav_01).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice