Sve bolje i bolje... Imam običnog starog RT-a i to čudo je, za ono što mu je namjena, odličan. Ali moram si ubost neki punokrvni za neke smješne pare... Gledam da ima kineza i po 100$ :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma nek oba imaju stylus i nek su fanless onda nemam razloga uzeti Android tablet.Btw ovi kunezi za 100$ su super ,a pogotovo kad na njih mozes staviti jos i dual boot Android (ili ubuntu).Svidja mi se Microsoftova vizija i sto guraju tablet kao pc.
cijena? - prava sitnica, vjerojatno...
Sve bolje i bolje... Imam običnog starog RT-a i to čudo je, za ono što mu je namjena, odličan. Ali moram si ubost neki punokrvni za neke smješne pare... Gledam da ima kineza i po 100$ :/
Kojeg? Prestigio?
Je ima neko iskustva sa Atomima i pravim Winsima?
Kojeg? Prestigio?
Je ima neko iskustva sa Atomima i pravim Winsima?
Ja imam Asus Transformer Book T200 i jako sam zadovoljan. Nisam primjetio nikakvo štekanje, za neko normalno korištenje(Office, surfanje, filmovi i sl.) radi jednako brzo kao i svaki PC sa SSDom, a čak vrti i manje zahtjevne igre(na njemu sam prešao cijeli Portal 2 i This War of Mine). Još je i Transforemer, tako da kad je u docku ima sve isto kao i normalni laptop, 2xUSB2, 1xUSB3, Ethernet i dodatni HDD. Uglavnom, odličan je i kao tablet i kao laptop. Za usporedbu, imam i iPad 3, on je puno sporiji i lošiji po svemu osim po ekranu i zvučnicima, pa ga koristim samo za filmove od kad imam Asusa.
S obzirom da se kod nas prodaje Surface Pro 3 koji je u americi inaće 800$ po nekih 1400$ (izvor njuškalo) računaj da će ići minimalno 60% gore od cijene koja će biti prva objavljena. To pričam za najslabiju i3 verziju.
JA sam ga kupio ovdje za ovoliko. Dakle dosta skupo da samo mislim da si se preracunao svjedno.
http://tia-mobiteli.hr/detaljan-prikaz.aspx?gid=126096 (i7)
http://tia-mobiteli.hr/detaljan-prikaz.aspx?gid=126090 (i3)