Gmail ponovno OK

poruka: 15
|
čitano: 3.579
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gmail ponovno OK".
18 godina
neaktivan
Gmail ponovno OK

nije li yahooova predsjednica bivša google uposlenica? tko će kome, nego svoj svome.

Einstein:Only 3 things are infinite - the Universe, human stupidity nad WinRar's trial period

1 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Gmail ponovno OK

Nešto se čudno događa, jer je prvo neko Kineze gadno napao nekidan i preusmjeri promet ka US.

Izgleda da je ovo protuudar i nije samo Gmail u pitanju.

Glory Glory Man United
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gmail ponovno OK

Al' ovo s Yahoo! tvitovima je prejako... Pa prije nekih mjesec dana Yahoo! je imao žešći outage, a sad ismijavaju Gmail. Oh, the irony.

4 0 hvala 0
14 godina
Gmail ponovno OK

A niste spomenili da su u isto vrijeme clanovi Google "Site reliability team" odgovrali na pitanja na Redditu: http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/1w1y5m/we_are_the_google_site_reliability_engineering/

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Gmail ponovno OK

naravno da se nešto čudno događa. jučer je internet bio tako usporen, iako na 20 mbps. prvo je provider promijenio ruter, a onda blokirao pristup serverima van hrvatske. čini se da su kinezi u ofenzivi. 

Einstein:Only 3 things are infinite - the Universe, human stupidity nad WinRar's trial period

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gmail ponovno OK

Ja ovih dana nisam imao nikakvih problema osim usporenog interneta... A uzrok ne znam

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Gmail ponovno OK
memulica kaže...

Nešto se čudno događa, jer je prvo neko Kineze gadno napao nekidan i preusmjeri promet ka US.

Hack most likely not the reason Chinese traffic bombarded US addresses

Analysts theorize huge outage was result of a glitch in China's Great Firewall.

Thommar kaže...

Ja ovih dana nisam imao nikakvih problema osim usporenog interneta... A uzrok ne znam

Niti na poslu niti kod kuće nisam imao nikakvih problema, sve je išlo punom brzinom, a GMail i Youtube su mi radili dobro.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 19:04 (hrx).
18 godina
protjeran
Re: Gmail ponovno OK
hrx kaže...
memulica kaže...

Hack most likely not the reason Chinese traffic bombarded US addresses

Analysts theorize huge outage was result of a glitch in China's Great Firewall.

Thommar kaže...

Niti na poslu niti kod kuće nisam imao nikakvih problema, sve je išlo punom brzinom, a GMail i Youtube su mi radili dobro.

Slična 'anomalija' se dogodila prije par godina, ali u obrnutom smjeru. Zato mogu samo reć ... 'glitch' moj k****.

Glory Glory Man United
17 godina
neaktivan
Gmail ponovno OK

meni Gmail radi čitavo vrijeme besprijekorno (to znači slanje i primanje mailova s privitcima uz filtriranje spama; ostalo je apsolutno nebitno). i tako od prvog dana {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Gmail ponovno OK

Ma imate pravo sve su to priviđenja pijanih novinara.

Glory Glory Man United
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gmail ponovno OK

Unatoč brzoj intervenciji Gmail tima, ne ohrabljuje činjenica da ni ovaj put Google nije ponudio detaljnije objašnjenje zbog čega je Gmail bio nedostupan.

Čekaj malo - ovo detaljnije objašnjenje je objavljeno jučer: http://googleblog.blogspot.com/2014/01/todays-outage-for-several-google.html

Ispad je trajao oko 25 minuta, a dogodio se zbog buga.

Osim tog buga, imali su još jedan (nepovezan s gornjim) zbog kojeg je David S. Peck dobivao po 500 mailova na sat na svoj e-mail smješten na Hotmailu; slično se događalo i početkom tjedna.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 19:38 (hrx).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Gmail ponovno OK

na poslovni google apps nisam mogao, a kad se ulogirao nisam mogao dijeliti fileove niti poslati prilog u emailu. to je bilo sinoć oko pola devet. iz googlea su odmah upozorili na probleme.

i nije baš da nisu objasnili

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 0:59 (hrvooje).

1 0 hvala 0
18 godina
Gmail ponovno OK

Neko je ovdje nedavno napisao na sličan ispad da je en-es-ej radila backup {#} .

Deckard
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
Gmail ponovno OK

Meni je spam uredno dolazio, tako da nisam primjetio da servis kašljuca.

btw, pa neće google ulaziti u detalje zašto se to dogodilo. Ne znam što ljudi očekuju da izdaju source code i sheme svojih server zbog jednog sata poteškoća u radu?

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gmail ponovno OK

Ne radi gmail!? Trenutno

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: