meni je dj hero pre dobra igrica
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao razlog za ove razočaravajuće brojke analitičari prvenstveno vide u izdavanju prevelikog broj igara s previše glazbe u prekratkom vremenu. Naime, korisnici su zatrpani velikom količinom sadržaja i više jednostavno ne trebaju novih.
O broju i cijeni dodatnih kontrolera koji su potrebni za igranje da i ne govorimo.
Uz dobar broj tih igara se moglo dobiti tih kontrolera tako da to nije bila neka prepreka (barem u "normalnom" svijetu). I ja mislim da je to do prezasicenosti trzista. Guitar Hero dobro prosao pa svi izdavaci navalili kao svinja na zir sa stancanjem klonova...
Problem s dodatnim kontrolerima je taj što povećavaju cijenu igre. Uz gameplay koji je gotovo identičan kod svih igara, a dodamo li tome da su igre sa kontrolerima i poskupile (sa $100 na $120), u ovim recesijskim danima nije teško zaključiti zašto se dogodio pad prodaje. Više na BSN*.
Ma kakav Guitar Hero/RockBand... Likovi mislili da će beskrajno moći musti tu Guitar Hero franšizu.. E pa gadno su se zaje***i.. Meni se Guitar Hero zgadio još kad je izašao GH4, pa za mjesec dana još jedan, pa još jedan.. Ma ajde molim te..
Stavi si Frets On Fire ili idi svirat pravu gitaru...