i kad jednom probas citac otisaka odozada, onda mozda i skuzis (ako imas mozga) koliko je to prirodno.. uz to sluzi kao mali touchpad
Onda je i Samsung bio glup kad je čitač stavljao sprijeda? Sad su došli pameti?
i kad jednom probas citac otisaka odozada, onda mozda i skuzis (ako imas mozga) koliko je to prirodno.. uz to sluzi kao mali touchpad
Onda je i Samsung bio glup kad je čitač stavljao sprijeda? Sad su došli pameti?
I meni neprirodno napred, treba puno više truda da se dodje do dolje, pogotovo ako je riječ o velikom ekranu. Ja sam primjetio da je puno teže dodirnuti dolje fingerprint kada ga držis u jednoj ruci a pritom ti prijeti ispadanje . Zamisli da se vozis na motoru ili trćate ili nesto nemirno e onda prijeti ispadanje jer smartphone ne držite čvrsto . Barem dok je iza drži se čvrsto i usput imate mogučnost da "slobodnim" kažiprstom otključate smartphone.
Također se pitam zašto je Honor 9 dobio ispred kada je trend da bude iza, pogotovo kada se ide u smjeru izbacivanja mesa kraj ekrana.
Inače slažem se da na stolu teže jer je u docku, baš sam razmišljao da bi u tom slučaju dock mogao imati svoj fingerprint ispred i on bi se uklučio tek kada bi smarpthone došao na dock.
--------------------
Možda FaceID nije budučnost, ne vjerujem da je toliko pouzdan kao prst. Ma i Fingerprint smatram lošim jer ga može otključati 3d kopija prstaili vam netko može odrezati prst samo da bi dobio pristup vrijednim podacima.
Ja ubudučnosti očekujem da svi u ruci imamo rfid čip sa posebnim identifikacijskim brojem po kojem će točno znati da sam to ja.
Baš si morao nešto iz konteksta izvući :D evo ti nešto drugo :D
Ako si suvozač ??
Ako se voziš straha na traktoru ?
Ako voziš romobil u dvorištu ? (na privatnom posjedu)
Ako u jednoj ruci nosiš pladanj s pićima a s drugom držiš mobitel ???
Ako jednom rukom držiš pištolj za točenje goriva a s drugom rukom nešto želiš na smartphoneu vidjeti ??
Ako držiš u jednoj ruci sendvič a s drugom rukom želiš vidjeti neke vijesti ili poruke ??
Ako imaš cijelu ruku u gipsu a drugom želiš pogledati vijesti ??
Ako si nedavno bio na manikuri i to na jednoj ruci i ne želiš pokvariti nokte pa koristiš samo drugu ruku ?
Ako asistiraš doktoru recimo držiš infuziju u zraku a s drugom rukom želiš pozvati kolegu da dođe hitno ???
Ako s jednom rukom moraš neprestano okretati janjca na ražnju a s drugom želiš pročitati poruke ???
Ako imaš umjetno srce i na jednoj ruci nosiš srčanu pumpu s baterijom a drugom želiš vidjeti radno vrijeme od doktora ???
Ako si u žurbi, trčiš i nisi siguran gdje je to mjesto pa si odlučio pogledati na gps (google maps) da vidiš gdje se nalazi neka firma koju tražiš ???
Nikad nisam posjedovao iphone, ali ne sviđaju mi se ti noviji modeli 6 7 i, 8. Iphone 5/s i SE su zadnji koji mi se svojim minimalističkim izgledom dopadaju, a kako cijene sad istih opadaju, sigurno budem uzeo jedan od ta dva za probu.