Još samo da se pojavi Unreal Engine za Android i to je to.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja cu samo reci, da oni sta raspravljaju o prihodima nvidije i amd-a, ovo ukalkuliraju.... :D 
kupio sam ovo cudo... i ako je ipad malo veci iphone, neznam sta je galaxy tab...
dao sam ga curi odmah, jer je to doslovno smartphone a ne tab....
zalosno da firme iz godine u godinu samo recikliraju stari proizvod i tako se natjecu
kupio sam ovo cudo... i ako je ipad malo veci iphone, neznam sta je galaxy tab...
zalosno da firme iz godine u godinu samo recikliraju stari proizvod i tako se natjecu
a sto bi drugo Pad racunalo trebalo biti nego smartphone s vecim ekranom, boljom baterijom...
danasnji smartphone ima zaista SVE! potrebno za jednu hightech igracku :) pad je samo XXL varianta :P
Da, ali Galaxy Tab je više smartphone nego tab. Premali je da bi bio tablet, barem meni.
a sto bi drugo Pad racunalo trebalo biti nego smartphone s vecim ekranom, boljom baterijom...
danasnji smartphone ima zaista SVE! potrebno za jednu hightech igracku :) pad je samo XXL varianta :P
Da, ali Galaxy Tab je više smartphone nego tab. Premali je da bi bio tablet, barem meni.
Kako imam oboje, mogu dovoljno sudit koji moze bit tab...
tab moze bit onaj gdje citam pdf, net stranice ili mail bez da 100 puta koristim zoom...
galaxy mi se ponasa kao iphone, 4 puta treba zumirat da bi vidio sta pise, dok kod ipada je to eventualno jednom...
i tu prestaje prica i o bateriji, i velicini, i pozivima i svemu ostalom...
ipad i galaxy tab se stavlja u isti kos, a to nikako nisu...
galaxy vise baca na zamjenu za telefon (jer je moguce zvati), nego na tab koji sluzi za citanje datoteka i ostalog.
na ipadu je ipak rad sa datotekama ugodniji, citanje novina i pisanje maila olaksano, dok na galaxyu je to puno teze, tj vise kao iphone u landscape modu...
ako vam treba nsto vece odi pa si kupi ipad ali sto se mene tice ipad nije nista bolji od tab-a jel tab ima jos i neke bolje apps............