Galaxy C10 imat će 6 GB RAM-a

poruka: 9
|
čitano: 1.782
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galaxy C10 imat će 6 GB RAM-a".
17 godina
neaktivan

Od tih 6 gb, koliko će maksimalno iskoristiti 99% korisnika? 2GB? Ili ipak svih 6?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Galaxy C10 imat će 6 GB RAM-a

protivno kolokvijalnom vjerovanju, korisnik ne iskorištava RAM, nego koristi uređaj, dok aplikacije koriste raspoložive resurse (manje-više..), .. i chrome. Tak da nije važno hoće li biti neiskorišteno, važno da je dovoljno. Jel dovoljno? za sad, recimo, je .. ili trebalo bi biti.. no za godinu samo 'možda'..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
10 godina

Zna chrome kako iskoristit ram, bez brige :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
win10pro kaže...

Zna chrome kako iskoristit ram, bez brige :D

to je valjda zato jer je softver zadnje govno ikad isprogramirano al nisam 100% siguran

8 godina
neaktivan

ovo je malo slabiji note

Netko radi što zna a netko zna šta radi.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Trolovi ostaju trolovi. Da ima 1GB RAM-a, bilo bi malo. Sad je previse?! 😐

2 0 hvala 0
12 godina

Cigla on the way

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Brk kaže...
Trolovi ostaju trolovi. Da ima 1GB RAM-a, bilo bi malo. Sad je previse?! 😐

šta je, je. 1 gb je malo ali 3 gb je sasvim dovoljno.

Netko radi što zna a netko zna šta radi.
17 godina
neaktivan
Mad-Max-X kaže...

Od tih 6 gb, koliko će maksimalno iskoristiti 99% korisnika? 2GB? Ili ipak svih 6?

Zavisi za šta ga koristiš. Mislim da će tih 6 GB biti korisno pogotovo jer ima veliki ekran. Neki ljudi na mobitelu imaju više pozadinskih servisa nego na kompjuteru (Facebook, Messenger, Viber, WhatsApp, Signal, Snapchat). Za neke funkcije treba puno RAM-a. Ja svoj Galaxy S7 koristim za obradu videa koji sam na njemu snimio. Ima super kameru a ne da mi se prebacivati na kompjuter da bi izrezivao i spajao snimke kada mogu i na mobitelu. Odlično ispadne.

Da mi je prije 10 godina netko rekao da će kompjuteri 2017. godine imati u prosjeku samo 8 GB RAM-a, ne bi mu vjerovao. Tehnologija više ne napreduje tako brzo a potreban je napredak računala i mobitela pogotovo sada za VR... Igre još uvijek koriste same trikove za realističnu grafiku, još uvijek ne možemo simulirati ni osvjetljenje u realnom vremenu pa se koristi rasterizacija...

Da naprave mobitel sa 128 GB RAM-a ja se ne bi bunio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.6.2017 4:19 (DragonShit).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice