Francuska – harač i na tablete

poruka: 24
|
čitano: 2.614
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Francuska – harač i na tablete".
16 godina

a ha ha,ovo mora da je ms maslo,a dali će se ipad oporezovati tih 12 eura

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Polako ,ali sigurno, na čelu sa onim kepecom, kreću se prema reprizi,kada narod oštri giljotine i priprema košare u koje će roll-down.

Ovo je samo malena kap u moru. Grcaju od brda problema.

3 0 hvala 0
17 godina
RE: Francuska – harač i na tablete
Sad će ih zamp/hds slijediti u stopu...
Can you count, suckers? I say, the future is ours... if you can count!
15 godina
protjeran

Svaka kuna je dobrodošla, napokon će Tonći moć skinut podočnjake.

Eh...i Sevki se može nastaviti uplaćivati zdrastveno i mirovinsko.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 18:40 (Grdelin).

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

offtopic

jel sam ja jedini kome smeta ta rijec "harač"

CyberPunk
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
LOL - jedini komentar koji ovakva glupost zasluzuje.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
protjeran

Sasvim normalno, 500 godina turaka,a da ne spominjemo bizant i kako smo u stvari izvorni **** {#}.

Klinci idu u dućan po grafičku,jeli tako {#}?

0 0 hvala 0
16 godina

Možda počnu radit tablete sa 40gb flaash memorije, pa da se ne mora plaćat harač, dakle nešto tipa "French edition"

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Grdelin kaže...

Sasvim normalno, 500 godina turaka,a da ne spominjemo bizant i kako smo u stvari izvorni **** {#}.

Klinci idu u dućan po grafičku,jeli tako {#}?

da al ovo je bas ruzna rijec i forsirana samo od strane medija

barem je tak kod mene

CyberPunk
15 godina
protjeran

Slažem se.

Namet im ne leži. {#}

Meni je iritantnije općenje sa pojmom recesija.

No tema je ovaj odvratni oblik pljačke.

Jesam li ja platio uređaj?

Jesam. Što koga briga što će se nalaziti na 40GB flasha?

Nikada se nisam slagao ni odlukom ,da me neko prisiljava da se vežem u svom automobilu.

3 0 hvala 0
18 godina

Valjda je i ideja da reč para uši da bi se napravila razlika između poreza, onog što po pravdi (zakonu, božijoj volji... čemu god) pripada državi i nekog zlog, tlačiteljskog nameta kome je cilj da se iz naroda (da ne kažem sirotinje raje) iscedi i poslednja para.

Zakon je budalaština, ne samo porez na tablete, već uopšte porez na multimedijalne uređaje "zbog možebitnog kopiranja materijala zaštićenih autorskim pravima". Nema logike (a kamo li pravde) da čovek koji nije uradio ništa protivzakonito bude prisiljen na plaćanje nečega što je efektivno kazna za pirateriju; takođe nema logike da neko bude podložan dodatnom gonjenju i kažnjavanju ako počini pirateriju nakon što mu je država kaznu za pirateriju unapred naplatila.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 18:58 (Ivan(4)).
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
Ivan(4) kaže...

Valjda je i ideja da reč para uši da bi se napravila razlika između poreza, onog što po pravdi (zakonu, božijoj volji... čemu god) pripada državi i nekog zlog, tlačiteljskog nameta kome je cilj da se iz naroda (da ne kažem sirotinje raje) iscedi i poslednja para.

Zakon je budalaština, ne samo porez na tablete, već uopšte porez na multimedijalne uređaje "zbog možebitnog kopiranja materijala zaštićenih autorskim pravima". Nema logike (a kamo li pravde) da čovek koji nije uradio ništa protivzakonito bude prisiljen na plaćanje nečega što je efektivno kazna za pirateriju; takođe nema logike da neko bude podložan dodatnom gonjenju i kažnjavanju ako počini pirateriju nakon što mu je država kaznu za pirateriju unapred naplatila.

Pa di uopce danas i ima pravne nigdje ili je ima vrlo malo, kaj onda i ocekivat od ovak neceg pokušavaju se osigurat unaprijed za moguce krađe koje jos nisu nit pocinjene nek se nađe{#}. Obicne budalaštine kaj drugo, ko i ono kaj su mislili uvest za placanje HTV preplate po prikljucku za struju ali to je otpalo izgleda na kraju Jaca se pobojala kak bi ljudi reagirali.{#} Zamisli covjek ima farmu piliča u Vugrovcu, Slavonskom Brodu i recimo Gospicu te Rijecii normalno ima prikljucak na struju tamo u svakom mjestu kaj bi znacilo placaj preplatu za HTV na svakom od tih mjesta jel.{#}{#}

17 godina

Uf, sad se samo bojim da Google ne kupi Francusku, rascijepka ju na pokrajine i onda dio raspusti, a dio preproda!

Mene bi osobno bilo strah reći Googleu da njihov OS nije za računala...

Every hole is a goal!
18 godina

Hehehe, to je tek poseban biser. Računar je ono što ima Windows, a pingvini i jabuke su igračke.  {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

glupost žešća{#}

omar

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

ha, osim windowsa ... šta reći na to. i sad tko je kompetentan da kaže da su samo računala s windowsima full računala i naravno da ms nema svoje prste u ovom, tj. njihovi dolari. žalosno je što mislimo da samo kod nas para buši gdje burgija neće.

isto kao kad tražim laptop bez windowsa, jer ih ne koristim, a oni mi ponude laptop skoro iste cijene sa i bez. naravno da dio kolača od prodanog računala bez windowsa isto ide ms-u. užas, koliko je nepravde na ovome svijetu. al ako ne ukazuješ na nju, ispada da se slažeš s njom

STEVO:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Kako jadno!!!!!

Onda ni iOS nebi trebali oporezivati jer se i to smatra računalom!

Debilana u koju je umještan MS i to se vidi iz aviona!!!

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
16 godina
neaktivan

Debilana je i nebude im uspjela. Tko ce sprijecit francuza da kad otputuje na neki poslovni sastanak ili

odmor u UK, Španjolsku, Njemacku il Italiju ne kupi svoj tablet {#}
Garancije su ionako internacionalne.

A i proizvođaci nisu glupi, stavljat ce memoriju od 40gb i ugrađivat citace SD kartica koje ce djeliti 

mozda gratis uz tablete. Dakle kupiš tablet od "40gb" a zapravo dobiješ od 64 ili 128gb {#}
Vec vidim iPad 2 dobiva citac kartica makar za francusko tržište {#}

Još da nije ove sprdacine s Windowsima, ok, al to je fakat prelilo casu..

**** Sretan Božić svima!!!! **** Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo je Microsoftovo maslo! Nemože nikako osvojit tržište tableta na pošten način, nego podmićiva državne institucije Francuske!!

FRANCUSKA TREBA JEDNOG PUTINA, KOJI ĆE REĆI NE MICROSOFTOVIM MONOPOLOM!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
ivo000 kaže...

Ovo je Microsoftovo maslo! Nemože nikako osvojit tržište tableta na pošten način, nego podmićiva državne institucije Francuske!!

FRANCUSKA TREBA JEDNOG PUTINA, KOJI ĆE REĆI NE MICROSOFTOVIM MONOPOLOM!!!!!

Tak se to danas radi, igre i igrice ispod stola podmicivanje podmazivanje te utjecaj prema potrebi od strane svih ogromnih kompanija nist novo kaj drugo.{#}

18 godina
neaktivan
Kako se ovoj EU blizi kraj to je strasno...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
18 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...

Kakve veze EU ima stim? Ovo vrijedi samo za Francusku, sumnjam da ce se to prosiriti na cijelu uniju.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
18 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Kakve veze EU ima stim? Ovo vrijedi samo za Francusku, sumnjam da ce se to prosiriti na cijelu uniju.

Da je uvela neka zemlja koja nije tako jaka u EU, onda bi rekao imaš pravo...

A ovako će ovo uhvatiti i njemačku za koju godinu, a onda i sve...

I inače ovo je bio komentar na cjelokupno stanje, te švicarsko nagomilavanje plemenitih metala... :)

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
18 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Da je uvela neka zemlja koja nije tako jaka u EU, onda bi rekao imaš pravo...

A ovako će ovo uhvatiti i njemačku za koju godinu, a onda i sve...

I inače ovo je bio komentar na cjelokupno stanje, te švicarsko nagomilavanje plemenitih metala... :)

Ma nisu švabe takvi radikali (nacizam im oprostimo{#}) kao ovi Francuzi.

Merkel je bog i batina za onog prepotentnog Sarkozya.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice