pa i ne izgleda lose to kuciste :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Džizus, ovo je totalni steampunk. Me like!
ovaj, a sta vrjede ti objektivi kad se ni s njima ajfon nemoze mjeriti ni sa najjeftinijim digitalcima.....ma cak ni sa ostatkom mobitela i smatphonea
Slažem se najnajnajlošija komponenta je kamera.
Trebalo bi malo isprobat i analizirat ovo kućište da vidimo ako ima značajnih poboljšanja u slici.
Ako ima možda i ne bi bilo loše ovo nabavit na nekakvom ebayu ili slično.
Nisam ljubitelj iPhone-a moj vjeciti favorit je HTC kojem iPhone nije jos dorastao ali moram priznati da mi se jeb*eno svidja ovo kuciste sa izmjenjivim ''objektivima'' a pogotovo mi djeluje ludo sa sa ovim najvecim
Puno para kosta da bi na kraju dobio 2mp ili eventualno 3mp kameru...
Objektivi mi se sviđaju. Onaj 0.24x daje 10mm žarišne duljine što je jakooooooo široko (oko 130 stupnjeva široki kut po horizontalnoj osi)
ovaj, a sta vrjede ti objektivi kad se ni s njima ajfon nemoze mjeriti ni sa najjeftinijim digitalcima.....ma cak ni sa ostatkom mobitela i smatphonea
ajd si malo uzmi iphone 3gs u ruke... neces ni pomislit izgovorit ovakvu glupost
Puno para kosta da bi na kraju dobio 2mp ili eventualno 3mp kameru...
a ovo gore vrijedi i za tebe... nemojte srat po njemu ako nemate pojma
To je ipak istina ;)
Mislim da to nije kučište dobro za 3gs jer bi se mogao još lakše pregrijat hehe xD.Al štosno izgleda ko neki vanzemaljac da te gleda stim objektivom
ajd si malo uzmi iphone 3gs u ruke... neces ni pomislit izgovorit ovakvu glupost
da naravno, fotografije su mu ko na profi digitalnom slr-u 
.....ovaj da nebi bilo zabune slucajno, samo sam sarkastican.....