Čestitke :)
a što mislite, koliko GB serverskog prostora zauzima cijeli ovaj forum, zajedno sa slikama?
a što mislite, koliko GB serverskog prostora zauzima cijeli ovaj forum, zajedno sa slikama?
ja mislim da bi moglo bit oko 1 TB
btw. čestitam Bugu i svima koji se brinu oko foruma jer je zakon
Njabolji forum ikada! Čestitke! Uskoro ćete brojsti 10-milijuntu poruku.
off: Koliko je dosad otvoreno tema?
55.991
Kako znaš????!
od toga 5000 mato :D
evo cisto da vam cestitam rodjendan. i kazem da je i meni danas rodjendan..
medjutim u mene je slavlje vece jer mi ujutru zena iz bolnice dovodi novorodjence :)
ps cestitke ;)
Čestitka BUG-ovcima, a ti primi čestitke od jednog mladog, duplog tate!
P.S. Ja sam drugog sina dobio na svoj rođendan, pa imamo duplo slavlje:-)
BTW, što si se naspavao, naspavao si se;-) Od sada ćeš ujutro izgledati kao programer koji je cijelu noć naganjao bug;-) A kad porastu, platit će ti komp i sva tehnika u kući;-) Antonio, ostavi mi tastat...... asdfaoifšsdkgldsmb 'q9;-)
Sada čekamo 100,000.temu.
evo cisto da vam cestitam rodjendan. i kazem da je i meni danas rodjendan..
medjutim u mene je slavlje vece jer mi ujutru zena iz bolnice dovodi novorodjence :)
ps cestitke ;)
Cestitam!!!!!!!!!!!!!!
NEk mu (joj) je sa srecom ;)
Cestitke i "uredskim personama" i sve najbolje.
sretan rođendan obojici
Mogli su i stavit sretnika i post, čestitke. Brzo se doguralo, baš sam neki dan gledao za to i mislio kako bih ja nešto mogao postati, ali, ali...
Sretan rođendan svima. I sve ostale jubilarne proslave. Bugovom forumu želim još ovoliko postova i nadam se da će napredovati, da će biti manje spammova u sljedećih milijun postova.
waaa treba proslavit ovo, usput čestitke na za milijuntu porukicu ( to sam ja poslao znam ja xD ) i sretan rođendan obojici...
ima ih više od kineza
Najboljem informatičarskom časopisu upravo pristaje i najbolji forum na internetu.
Čestitam rodjendane sa željom da ostanete na vrhu.
Da nije "nas" birtijasa i nespavalica vraga bi imali milijun poruka,zivjeli spameri
Ako postoji mogućnost (tehnička) da znamo koji je točno post milijunti, pa onda tog nekog nagradite. Recimo najkul majicom na svijetu.
BUG Forum postaje jedna VELIKA enciklopedija znanja. Mislim da su pokrivene sve teme vezane za računala i informatiku.
BUG Forum postaje jedna VELIKA enciklopedija znanja. Mislim da su pokrivene sve teme vezane za računala i informatiku.
I tema za chill in da birc i nespavalice kad ti je dosadno
Čestitam na uspjehu, Bug!
Čestitke i naravno, Sretan Rođendan gospodo.
Čestitke i od mene
Dok je bilo još negdje između 700 000 i 800 000 poruka, nesjećam se točnog broja, poslao sam Miri poruku da zabilježe onoga tko će napisati milijuntu, pa da mu poklone majicu, ali nisam dobio odgovor da li im se ideja sviđa ili ne
BUG forum is the best
Hocemo znati ko je dobio 1 000 000 Poruku....I onda mu mderatori poklone nesto...
BUG forum is the best
to napisi u razredu na klupi i sljedeci dan ce neko napistat "KAD GOVNA TREBA JEST" bas mi je drago kaj sam se toga sjetil :P
Čestitke...
Pridružujem se čestitkama.