Flash na televizorima

poruka: 6
|
čitano: 1.310
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Flash na televizorima".
17 godina
neaktivan
Flash na televizorima

Flash Player je instaliran na 98 posto svih računala u svijetu koja imaju pristup Internetu.

Pronađi propust u flashu i mozes napast 98% svih racunala na svijetu...Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Flash na televizorima

A zašto bi napadao tih 98% ?

x

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Flash na televizorima

Kakve veze imaju postoci prisutnosti Flasha, kada često niti nema izbora. Posebno mi se gade stranice rađene u Flashu, sporo učitavanje, sporo reagiranje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Flash na televizorima
AnyDog kaže...

A zašto bi napadao tih 98% ?

Samo kazem ako pronađes propust ranjivo je 98% svih racunala na svijetu... to je  ono wow....
17 godina
protjeran
Flash na televizorima

A gdje je Bugov obljubljeni Silverlight?! Neće imati ovakvu pokrivenost raznovrsnih platformi ni za 10 godina, a nije raširen ni na 1% svih računara u svijetu koji imaju pristup Internetu.

Mi inače kada nekome reinstaliramo Windows, obavezno instaliramo (bez pitanja vlasnika računara) i Flash Player za brauzer, a ovakav status i razmatranje neće imati Silverlight ni za 5 godina (a realniji broj godina je: NIKADA).

http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=userpage&teamnum=137516&username=Bug_Me_Knot
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 12:54 (Bug Me Knot).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Flash na televizorima
Bug Me Knot kaže...

A gdje je Bugov obljubljeni Silverlight?! Neće imati ovakvu pokrivenost raznovrsnih platformi ni za 10 godina, a nije raširen ni na 1% svih računara u svijetu koji imaju pristup Internetu.

Mi inače kada nekome reinstaliramo Windows, obavezno instaliramo (bez pitanja vlasnika računara) i Flash Player za brauzer, a ovakav status i razmatranje neće imati Silverlight ni za 5 godina (a realniji broj godina je: NIKADA).

Kada bi Windows 7 dolazio sa ugrađenim Silverlightom i kada bi ga Microsoft pustio svima preko Windows Update onda bi u bliskoj budučnosti mogao biti u velikoj prednosti u odnosu na flash. Zašto to nije tako?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice