Firefox i Sailfish. Nadam se da će barem malo pomrsiti račune dvovlašću na mobilnom tržištu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Srbija je u svemu naprednija od nas, osim izmišljavanja gluposti tu smo lideri!
Ima li neko iz Srbije al da mu je blizu HR granica i ima nekog prijatleja pa da dogovorimo... da mi to kupi i posalje ?? :)))
Ima li neko iz Srbije al da mu je blizu HR granica i ima nekog prijatleja pa da dogovorimo... da mi to kupi i posalje ?? :)))
Prva stvar koja sam pomislio. Ne bi mi nikakav problem bio kupiti, međutim radi samo na Telenor mreži.
Srbija je u svemu naprednija od nas, osim izmišljavanja gluposti tu smo lideri!
A i tebi izgleda fali logike do daske,
dakle otiđi malo u Kaufland samo požuri jer tam sad imaš logike na akciji pa kupi "pet kila logike" i rješeno.Moš si mislit uspjeha Firefox OS u Srbiji, mi u Hrvatskoj budemo načisto pocrkali bez navedenog OS-a za telefone. Firefox OS u Srbiji veliki napredak kad na vrbi rodi lubenica, pogotovo u Pametnjakovič telefonu sa samo pišljivih 256mb sistemske memorije.

A i tebi izgleda fali logike do daske,
dakle otiđi malo u Kaufland samo požuri jer tam sad imaš logike na akciji pa kupi "pet kila logike" i rješeno.Moš si mislit uspjeha Firefox OS u Srbiji, mi u Hrvatskoj budemo načisto pocrkali bez navedenog OS-a za telefone. Firefox OS u Srbiji veliki napredak kad na vrbi rodi lubenica, pogotovo u Pametnjakovič telefonu sa samo pišljivih 256mb sistemske memorije.

Ljudi navikli na Android OS i njegovu (skoru) nefunkcionalnost na 256MB RAM memorije. :)
Taj Alcatel bez problema pokrene Cut The Rope, Firefox preglednik, muziku, kameru i druge aplikacije (sve u pozadini) bez problema. Fazon je u tome, što Firefox OS ima 3 layer-a (manje od Androida), što znači bolja iskorišćenost hardvera jer nema dodatnog layer-a koji traži dodatnu memoriju i procesorsku snagu.
Strpi se, doći će i kod vas Firefox OS. ;)