Firefox 4 – munjevito

poruka: 189
|
čitano: 20.466
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 4 – munjevito".
15 godina
Re: Firefox 4 – munjevito
Šef kaže...
icecold kaže...

Šef, ma to je zbog IP-a.

Meni je IP obično u BG-u ili NS, nikad u mom gradu koji je 200 km od Beograda.

Pa bas da pola Zadarske zupanije stavi u Zagrebacku zbog IP-a...{#}{#}

nedIm kaže...

@Šef, Karina Gornja? xD

Ma ne to, mog mjesta ni nema tamo... 

haha vrbovec 6 tako treba

17 godina
Firefox 4 – munjevito

I ja skinuo :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 22:33 (denix).

0 0 hvala 0
17 godina
Firefox 4 – munjevito

kako sam zavrsia na linuxu, tako jos nisam 4 rjesia,

malo je hebeno, jos guram 3.6.15, nadam se da ce brzo

i to rjesit da se mogu prebacit.. a vidim 10 milja je proslo, ides durda!!

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

Makiću, koja distribucija?

bit.ly/dcyfs
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Firefox 4 – munjevito

Ništa, sutra skinuti pa vidjeti kakva je četvorka, chrome me nešto zeza u zadnje vrijeme, možda je vrijeme za prijelazak na drugog igrača{#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Firefox 4 – munjevito

ubuntu 10.10

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Firefox 4 – munjevito

Evo chrome već radi par sati, ff 4 radio par minuta i kolko sam vidio ff4 mi je malo brže otvarao stranice.

e sad ne znam kakvo bude stanje kad bude i ff imao tolko tabova ko chrome, i kad bude radio par sati.

ali jedna stvar me smeta, a to je da sad svi moraju imati taj minimalistički izgled, kad je chrome počeo s tim ljudi su bili protiv toga kao fali mu ovo, pa ono, a sad taj izgled imaju ff4, i opera, i ie9...

ali dobra je konkurencija :)

0 0 hvala 0
16 godina
Firefox 4 – munjevito

Meni minimalizam paše, imam pet puta više prostora za samu web nego da mi je zakrčen raznim statusbarevima i slično, kada upalim firefox 3,6 ekran mi izgleda kao da je za trećinu manji po visini{#}

Stoja
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
Stoja kaže...

Meni minimalizam paše, imam pet puta više prostora za samu web nego da mi je zakrčen raznim statusbarevima i slično, kada upalim firefox 3,6 ekran mi izgleda kao da je za trećinu manji po visini{#}

pa da , paše i meni , pogotovo jer imam više mjesta za stranicu, ali velim da  sad svi prelaze na taj minimalistički izgled i mozilla i opera i microsoft se hvale minimalizmom ko da su to prvi izmislili.

ali velim, konkurencija je dobra stvar, pa možda google popravi neke stvari u chromeu.

16 godina
Firefox 4 – munjevito

Ja ne odustajem od 64-bitnog Minefielda...{#}

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Ja ne odustajem od 64-bitnog Minefielda...{#}

ja sam odustao radi još nepostojećeg 64 bitnog roboforma, kad smo već kod minskog polja izašao je 4.2a1 build tog preglednika za sada samo u 32 bita, ovdje i upravo pišem iz njega {#}

http://www.youtube.com/user/Anarchitektur
17 godina
Firefox 4 – munjevito

Hahaha, ladno su zvanično preimenovali address bar u awesome bar, koji kraljevi! {#}

link

PowerColor and AMD Upgrade Challenge: http://www.hardwareheaven.com/competitions/amd_challenge/ivanv.php
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Firefox 4 – munjevito

a dobro imala je i opera 11 preko 6,7 miliona downloada u prva 24 sata :p

dok je recimo 10.10 imala samo 1.7 miliona, što ste se raskokodakali o broju downloada kao da zarađujete na njima :p

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
17 godina
Firefox 4 – munjevito

Ma dok ima ovakav AdBlockPlus nema šanse da prelazim s FFa na nešto drugo. Nema meni ljepše od toga da ja na web stranici nemam ni jednu jedinu reklamu ili popup.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

evo ovaj moji 3.6.16 je manji nego 4.0 :)

15,6" laptop rezolucije 1366x768 pixela

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 0:48 (Escudo).
17 godina
neaktivan
DragonShit kaže...
shiljak kaže...

U zadnje vrijeme sam probao u chrome-u eksperimentalnu opciju - da ti se tabovi nalaze sa lijeve strane (tab ispod taba, a ne tab pored taba), i bas je ekonomicnije (ako ti je wide screen monitor).. Preporuka da probate :)

Baš me zanima kako to izgleda. Ovako nešto kao u Operi?

evo slika http://i55.tinypic.com/iy2d1h.png

upravo o tome govorim, kako google bolje skonta stvari. Ovo je zivi primjer :D Ovdje je preglednije nego kad su tabovi jedan pored drugog, dok u operi nije slucaj :D

Uglavnom, treba par dana da se naviknes da ti ovo sa strane stoji, a kasnije ne mozes bez toga :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 0:52 (shiljak).
16 godina
Firefox 4 – munjevito

pa skupi te tabove u operi što si ih razvukao? :p

desni klik na tab-customize i makni kvačicu sa enable thumbnails in tabs :)

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 1:10 (Oldy).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

Godinama sam koristio Firefox, ali moje trenutno mišljenje je da je guta previše memorije bez veze. Također, subjektivni dojam je da se stranice dulje loadaju.

Okusio Operu. Zadovoljan okusom.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

Kako ste mi jaki kad se svađate koji je bolji..kao da je to vas software pa da imate nesto od toga hahah

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

Meni se desava da mi kursor pocne nestajati na nekim stranicama, odnosno blinka. Ima li jos neko navedeni problem?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
shiljak kaže...

upravo o tome govorim, kako google bolje skonta stvari. Ovo je zivi primjer :D Ovdje je preglednije nego kad su tabovi jedan pored drugog, dok u operi nije slucaj :D

Uglavnom, treba par dana da se naviknes da ti ovo sa strane stoji, a kasnije ne mozes bez toga :)

U Operi se to može podesiti kako god želiš. Meni je baš pregledniji i oku ugodniji Operin vizualni prikaz stranica ako ima slobodnog mjesta pa je prostor pametno iskorišten a ako pootvaraš gomilu tabova onda se suze pa je opet pregledno.

Is it weird that this gave me an orgasm?
15 godina
neaktivan

sa obzirom da sam ja munjovoz, nemogu rec da je firefox 4 potpuno munjevit... jos uvijek ima neke male probleme sa javom, korisnici facebooka su sigurno primjetili, ali za sve ostale stvari mogu rec da je odlican

̿ ̿ ̿̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ everybody chill the fu*k out i got this
16 godina
neaktivan
dado8 kaže...
Iako se vatrena lisica i dalje razvija (cetvorka uopce nije losa, evo upravo je koristim) tesko da ce ikad vise bit ono sta je nekad bila, nekako se razvija presporo i ne nudi vise onu dozu spoja kvaliteta i inovacije koja je uvijek pljenila pozornost .

Mozilla ima novi plan izdavanja Firefoxa.

Kako će to uspeti, videćemo. (rad je počeo na Firefoxu 5)

Mislim da je to i bilo potrebno korisnicima, jer će sa time krajnji korisnici biti na dobiti i biti uz rame sa konkurencijom jer više neće morati da čekaju godinu dana na novine i poboljšanja.

r00t kaže...

Meni se desava da mi kursor pocne nestajati na nekim stranicama, odnosno blinka. Ima li jos neko navedeni problem?

Osveži Flash Player.

munjovoz kaže...

sa obzirom da sam ja munjovoz, nemogu rec da je firefox 4 potpuno munjevit... jos uvijek ima neke male probleme sa javom, korisnici facebooka su sigurno primjetili, ali za sve ostale stvari mogu rec da je odlican

Koji su to problemi sa Javom?

Nisam primetio ništa na FB.

http://baguje.com/author/icecold/
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 2:07 (icecold).
16 godina
ZC_Someone kaže...

Ma dok ima ovakav AdBlockPlus nema šanse da prelazim s FFa na nešto drugo. Nema meni ljepše od toga da ja na web stranici nemam ni jednu jedinu reklamu ili popup.

pa imam  i ja adblock a ne koristim ff, tako da i ja surfam bez reklama i popupova.

17 godina

ne moraš čekati.... Nakon klika na skip, klikni na Home ili profil i brzo će te prebaciti.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...
soundstream kaže...

Brz je,ima gro addonsa,ima najbolji adblock i smooth scroll od svih browsera,ima download video helper addons sa kojim se mogu skidat videi sa bilo koje stranice na netu....takvo sta nema niti jedan drugi browser

Opera je takođe brza, ima sopstveni adblocker, kao i ekstenziju za to koja je ekvivalent Firefoxove, i scrolluje glatkije od FF-a.

Osim toga, ima geste, pretraživanje preko address bara (ne samo za google/default search engine, nego npr otvorite novi tab, otkucate yt funny cats i dobijete rezultate pretrage na YouTubeu), integraciju sa email servisima (u pozadini mi proverava Gmail i mogu je koristiti kao pravi email klijent), praktičniji private browsing (mogu se mešati private i obični tabovi), Speed Dial (ekstenzije za FF koje sam probao koje bi ga trebale imitirati su očajne po funkcionalnosti, iako par čisto vizuelno deluje super) i još po koju zgodnu sitnicu kao što su Notes (a, jedna praktična novost koju sam odmah uočio u novom FF-u, opcija "Paste and Go" je "pozajmljena" upravo iz Opere).

Na žalost, Opera se sa malim, ali primetnim brojem stranica ne slaže najbolje (zbog malog udela za nju ne testiraju) i zaista nema ekstenzije kao što je Video Download Helper i DownThemAll!.

Opera ima integriranu DownThemAll (Opera links)   opciju. klik

16 godina
Korny1603987 kaže...

ne moraš čekati.... Nakon klika na skip, klikni na Home ili profil i brzo će te prebaciti.

Upravo tako, ja samo stisnem Home i odmah prebaci.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 10:36 (Jack Sparrow).
16 godina
protjeran
icecold kaže...
dado8 kaže...
Iako se vatrena lisica i dalje razvija (cetvorka uopce nije losa, evo upravo je koristim) tesko da ce ikad vise bit ono sta je nekad bila, nekako se razvija presporo i ne nudi vise onu dozu spoja kvaliteta i inovacije koja je uvijek pljenila pozornost .

Mozilla ima novi plan izdavanja Firefoxa.

Kako će to uspeti, videćemo. (rad je počeo na Firefoxu 5)

Mislim da je to i bilo potrebno korisnicima, jer će sa time krajnji korisnici biti na dobiti i biti uz rame sa konkurencijom jer više neće morati da čekaju godinu dana na novine i poboljšanja.

pa bilo im je krajnje vrijeme da se malo trgnu i ubace razvoj u visu brzinu, iako treba jos vidjet kako ce to zapravo funkcionirat u praksi.

pa cak je i onaj ubogi microsoft najavio brzi i konstantniji razvoj IE-a{#}, konkurencija je uvijek bila dobra stvar.

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
Firefox 4 – munjevito

Argh... tekst mi izgleda drugačije. K'o da je slijepac podešavao Cleartype. {#}

s.f. - s.n.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
zzib kaže...

Ima li neke zakonske osnove za tuzbu protiv Microsofta kako novi IE ne podrzava XP, a istovremeno postoji podrska za XP do 2014. godine?

Niti directx11 nema na xp. Hoćeš ih i za to tužiti?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice