Firefox 3.5.7 i 3.0.17

poruka: 14
|
čitano: 2.370
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 3.5.7 i 3.0.17".
16 godina
Firefox 3.5.7 i 3.0.17

Ma ja nikako ne bi izdavao update za staru verziju. Tko je kriv ljudima što ne stavljaju novu verziju, neka im onda bude nestabilan i nesiguran.

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Firefox 3.5.7 i 3.0.17

imaj na umu da nekad nije do ljudi...nemaju svi ADSL

16 godina
mata kaže...

imaj na umu da nekad nije do ljudi...nemaju svi ADSL

Pa nema firefox 500 MB... Uostalom neka onda kupe BUG gdje na DVD-u uvijek imaš nove verzije. Tako sam barem ja prije radio dok sam bio ograničen internet prometom.

Uvijek ima načina, samo je većina previše lijena da ga nađe.

16 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

Ma ja nikako ne bi izdavao update za staru verziju. Tko je kriv ljudima što ne stavljaju novu verziju, neka im onda bude nestabilan i nesiguran.

pitam se pitam da li se ovo može primjeniti i na microsoft?

kod mene normalno radi.....
16 godina
cekpi kaže...
MatkoBB kaže...

Ne znam na što konkretno misliš...

Ako si mislio na IE, onda je stvar potpuno ista. Najjači su mi ljudi koji se bune da im IE nikako ne valja, a još su na IE 6... verziji staroj skoro 10 godina.

16 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

...ja nikada ne stavljam nove verzije i upravo zato nikad nemam problema...

...kaos...
17 godina
odjavljen
Firefox 3.5.7 i 3.0.17

Aj' meni se iz treceg pokusaja (rucno) update-ao na 3.5.7...

Dva automatska prijasnja bas i nisu prosla. Prvi je prosao, ali nista nije bilo (ostao na 6ici), a drugi je javljao neke greske.

Sto oni cesce izdaju ta 'poboljsanja' to vise s**** s njime.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 10:59 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...
cekpi kaže...
MatkoBB kaže...

Ako si mislio na IE, onda je stvar potpuno ista. Najjači su mi ljudi koji se bune da im IE nikako ne valja, a još su na IE 6... verziji staroj skoro 10 godina.

nekak sam više mislil na OS i da se prestanu supportat starije verzije...

kod mene normalno radi.....
16 godina
Firefox 3.5.7 i 3.0.17

Zakrpaju neki propust i odmah nova verzija!!! Ajd neka ga razvijaju, dodavaju nove mogučnosti ali jedan zakrpani propust, jedna ili jedna nova opcija nije nikakav povod da updatam ili nanovo instaliram program - moje mišljenje.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
cekpi kaže...
MatkoBB kaže...
cekpi kaže...
MatkoBB kaže...

A baš i nije isto uspoređivati komercijalni OS i besplatni browser.

OS je ipak druga stvar i tu je dobro da se podržavaju stare verzije. Jer firme koje financijski nisu u mogućnosti preći na nove verzije bi onda ostale zakinute. FF je besplatan i nema razloga da se ne stavi zadnja verzija.

17 godina
MatkoBB kaže...
cekpi kaže...
MatkoBB kaže...
cekpi kaže...
MatkoBB kaže...

A baš i nije isto uspoređivati komercijalni OS i besplatni browser.

OS je ipak druga stvar i tu je dobro da se podržavaju stare verzije. Jer firme koje financijski nisu u mogućnosti preći na nove verzije bi onda ostale zakinute. FF je besplatan i nema razloga da se ne stavi zadnja verzija.

Ako ti nemas razlog ne znaci da i drugi nemaju

16 godina
Kant kaže...

Ako ti nemas razlog ne znaci da i drugi nemaju

Stvarno konstruktivan odgovor...

17 godina
neaktivan
Zale kaže...

Zakrpaju neki propust i odmah nova verzija!!! Ajd neka ga razvijaju, dodavaju nove mogučnosti ali jedan zakrpani propust, jedna ili jedna nova opcija nije nikakav povod da updatam ili nanovo instaliram program - moje mišljenje.

Ne kužim te kaj misliš. Tebi se ne sviđa što se svaki put mijenja verzija zato što se ispravi recimo jedan bug? Kak češ to onda pratit nakon recimo 17 updateova kolko ih ima verzija 3.0.

Hej bok. Imam problema s Firefoxom 3.0 i imam instaliran update 1, 3, 15, 17. Sad sam još neki dan instalirao update 5 i 6 jer mi je to preporučio moj striko. Sad ga nemrem upalit. Kaj da radim??? LOL

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
17 godina
neaktivan
Firefox 3.5.7 i 3.0.17

Meni se npr. Firefox 3.5.7. sruši kad otvorim poruku u GMailu :-).

Koristim 3.6RC1 .. Super je ;-).

http://www.unitedboinc.com/news-sig/Black-1-8vn08w-0.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice