Firefox 15

poruka: 60
|
čitano: 5.491
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 15".
17 godina
Firefox 15

Ja sam nakon dugog niza godina korištenja odusto od firefox-a , badava oni imali i firefox v. 150 kad ne funkcionira ko konkurencija , nažalost ):

Moj PC  
11 22 hvala 0
16 godina
Firefox 15

Nisam ni sumnjao da će takav biti prvi komentar.{#}

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
Firefox 15

Velika novost igranje u HTLM5. Unity 3D je daleko bolji, ali mu treba marketinga.

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Firefox 15

Jutros odradio update, radi ko metak za sada.

clock2much

14 0 hvala 0
17 godina
Firefox 15

Moj omiljeni :D, Opera odma iza njega, a na trećem mjestu mi je Comodo Dragon.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Firefox 15

FF se u zadnje vrjeme popravio što se memorije tiče.

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Firefox 15
Zašto u mobilnoj verziji članka nema linkova (Opera mini)?
14 godina
Firefox 15

meni je firefox najbolji, ali u zadnje vrijeme imam problema sa flashom, a ne sa zauzecem memorije, zna mi se nerijetko desiti da se browser zamrzne, tako da mores gasiti flash preko task managera

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!

15 0 hvala 0
17 godina
Indestructible kaže...

meni je firefox najbolji, ali u zadnje vrijeme imam problema sa flashom, a ne sa zauzecem memorije, zna mi se nerijetko desiti da se browser zamrzne, tako da mores gasiti flash preko task managera

Potpuno isti problem, ito dosta cesto.

A sto se Firefoxa tice, on radi i vise nego uredno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 14:19 (Gh0sT).
15 godina
Firefox 15

Također imam isto gore navedeni "problemčić" :) al MF je the best browser što se mene tiče

0 0 hvala 0
17 godina
Firefox 15

Ne znam kako da shvatim tek bootani stroj sa upaljenim IE i FF, oba imaju jedan tab u kojem je bug.hr..

FF ima jedan proces sa zauzećem od 60mb

IE ima dva procesa sa zauzećem od 24mb (zajedno)

wtf?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
I ja imam isti problem.
Vrijeme je da se prebace na HTML5 jer je flash smeće neoptimizirano
robimarko@gmail.com
15 godina
Imate u temi nightly builds rijesenje za flash na mom postu negdje pred kraj.
Sad sam na mobu pa vam nemrem stavit sliku
They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
17 godina
franjo tahy kaže...

Ne znam kako da shvatim tek bootani stroj sa upaljenim IE i FF, oba imaju jedan tab u kojem je bug.hr..

wtf?

Zato što je IE u samoj jezgri Windowsa.

14 godina
neaktivan
Firefox 15

Nego mene muci lag od cak 3-4 sekunde ponekad kod prebacivanja medu tabovima, i to jos od verzije 12.

TD za glupost

0 0 hvala 0
17 godina
Firefox 15

HTML5 Canvas je spor kao i do sada {#} 

IE9 i Chrome peru ostale na tom polju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Firefox 15

Cijelo vrijeme sam koristio Firefox 3.6 seriju jer su mi novije zadavale probleme, sporo prebacivanje među tabovima, usporavanje i sl. Ali nakon deinstaliranja nepotrebnih pluginova: Jave i Shockwave, te vraćanja na verziju 10 flash playera , sada radi odlično i mogu reći da mi je sigurno kvalitetniji od FF 3.6 ...govorim o 14.0.1 verziji

0 0 hvala 0
17 godina
Hummer kaže...
franjo tahy kaže...

wtf?

Zato što je IE u samoj jezgri Windowsa.

To je bio retorički wtf... poanta je da FF je idalje pretežak po memoriji..

Neću se opredjeliti za jedan ili drugi jer imam oba (s obzirom da svaki ima svoje prednosti i bube), ali bi bilo dobro kad bi se posvetili ljudi tom problemu. Sumnjam da IE troši tolko malo memorije jer je integriran u OS.... dovoljno je on van OS-a.

No apelirat ću na informatički obrazovane ljude da se okane flash-a. To je definitivno jedan veliki problem weba

17 godina
protjeran
Firefox 15

Firefox FTW {#}

Ovi koji imaju problema sa zamrzavanjem flasha nek isključe u flashu harversku akceleraciju.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 15

Koristim FF jer sam se na njega naviknul i radi dodataka. Ali je koma.

Evo, FF 15 sa bug.hr otvorenim zdere 280mb + 50mb za plugin-container + 30mb za flash plugin. IE je 90mb.

Ono sto mi generalno ide na jetra je ucitavanje tablica (dignite bilo koji web shop koji izlistava artikle). Ono i dalje totalno zakoci FF i digne cpu na 100% u trajanju od jedno 20 - 30 sek dok se ne ucita. Drugi browseri to ne rade.

Ispravak. Kada sam drugi puta dignuo FF i bug.hr trosi: 190mb + 44mb + 31mb. IE trosi 88 mb bez ikakvih dodataka.

Prvi puta je bilo nakon upgradea kada mi je pokazao uvodnu stranicu koju sam ugasio, sto znaci da i dalje ne oslobadja memoriju. No, to moze biti i Java.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 15:15 (Drazen).

0 4 hvala 0
17 godina
Firefox 15

Nadam se da ce sa ovom novom verzijom biti nesto bolje, u zadnje vreme me FF gadno pocinje nervirati prvenstveno zbog flasha.

Kad hocu odgledat neki duzi video u flashu moram se prebaciti na chrome jer u FF-u svako malo se video smrzne dok zvuk ide normalno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 15

Imo sam i ja ovaj problem sa flashom ali nakon sto sam instaliro zadnju verziju flasha vise nemam problem! :)

https://www.mozilla.org/en-US/plugincheck/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni su se baš počeli pojavljivat problemi od kad sam instalirao novi flash...i prije se znao rušit al ne toliko kao sad od kad sam novi flash stavio

14 godina
Firefox 15

U prošlih godinu dana dao sam par puta priliku firefoxu, ali svaki put nakon što bootam pc, firefox se palio užasno sporo prvi put. Napravio sam u međuvremenu 2 puta čistu instalaciju windowsa i svaki put firefoxu je trebalo dosta više vremena od chromea da se upali. Sad kad sam prešao na ssd razliku ni ne primjetim. Tako da ponovno sam na firefoxu! {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laxarus kaže...

Nego mene muci lag od cak 3-4 sekunde ponekad kod prebacivanja medu tabovima, i to jos od verzije 12.

I meni je to najveci problem kod firefoxa,sto nakon nekog vremena,(kratkog) koristenja uspori,prebacivanje sa tabova,minimiziranje,pomjeranje prozora,sve postaje nekako lijeno,ste se ne moze reci za Chrome il IE recimo,gdje GUI samog programa izgleda lak kao pero, par sati koristenja i ostaje isto ,a sto se tice koristenja resorsa to mi nikad nije predstavljalo problem u firefoxu.I bilo bi dobro kada bi u adress bar bio kao kod ostalih browsera,da integriraju ili google ili bing,i da kada nesto ukucas izbaci ti gotovo odmah kao recimo kod Chroma,a ne da se mora cekat i po 5-6 sekundi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 16:11 (zlajutin).
15 godina
neaktivan
franjo tahy kaže...

To je bio retorički wtf... poanta je da FF je idalje pretežak po memoriji..

60 MB memorije ti je puno? Firefox ima nešto veći početni overhead u odnosu na IE zbog toga što se gotovo sve komponente IE-a u memoriju učitavaju zajedno sa windowsima i teško je točno procjeniti njihovu potrošnju radne memorije. Laiku koji gleda u task manager gotovo nemoguće...

franjo tahy kaže...

Sumnjam da IE troši tolko malo memorije jer je integriran u OS.... dovoljno je on van OS-a.

E pa nije. Windows shell (explorer.exe) ti je u biti Internet Explorer. Ono što ti vidiš kada otvoriš IE je gotovo samo memorija dodjeljena sadržaju. Firefox s druge strane nije integriran u OS i on mora podići cijeli XUL + pomočne biblioteke u memoriju, i još učitati sadržaj stranice.

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 16:31 (rustweaver).
15 godina
protjeran
Drazen kaže...

50mb za plugin-container + 30mb za flash plugin.

lol pa to je jedno te isto

http://www.soundstream.com/
15 godina
neaktivan

Vi koji imate problem sa flashom probajte postupke odavde.

15 godina
neaktivan
Drazen kaže...

Evo, FF 15 sa bug.hr otvorenim zdere 280mb + 50mb za plugin-container + 30mb za flash plugin. IE je 90mb.

Oba su fresh start? Imaš nekakve ekstenzije za firefox?

Anyway, možeš otvoriti about:memory što će ti reći gdje memorija odlazi...

Drazen kaže...
Drugi browseri to ne rade.

Drugi browseri nisu pisani dobrim djelom u javascriptu.

Drazen kaže...
Prvi puta je bilo nakon upgradea kada mi je pokazao uvodnu stranicu koju sam ugasio, sto znaci da i dalje ne oslobadja memoriju. No, to moze biti i Java.

Nije Java, Mozilla ju na svojim stranicama nigdje ne koristi AFAIK. Memoriju oslobađa, ali trebaš malo čekati da se cycle collector aktivira, možeš preko about:memory ručno pozvati garbage collector i cycle collector.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 16:32 (rustweaver).
16 godina
Firefox 15

Imao sam problem s flashom, čak sam se jedno vrijeme bio vratio na verziju 10... ali kombinacija firefox 15 + flash 11.4, isključena hardware akceleracija... funkcionira odlično.

1 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice